![]() |
otvori file manager (mislim da je dolphin)
Za prvi unos, odi na root>etc>udev>rules.d> otvori 70-persistent-net.rules i dodaj ovo u taj file: ovislink airlive wl-1600usbSave.aj Za drugi unos, otvori file manager, odi na root>etc>modprobe.d> kreiraj txt file i daj mu ovo ime: network_drivers.confOtvori ga i dodaj ovaj text: ovislink airlive wl-1600usb |
dodao sam u 70-persistent-net.rules:
Code:
Code:
|
Jel to vrtis preko VMware.a ili instalacija?
odvrti i ovo pa pasteaj modprobe rtl8187lsmod | grep rtl8187 |
vrtim na VMware, ali sam probao i live dvd i ista stvar.
Code:
rtl8187 56060 0 |
Iskreno, mani se čorava posla i odustani od back tracka.
|
Citiraj:
i daj ovu komandu pa pasteaj lsusb |
Code:
Bus 002 Device 008: ID 0e0f:0008 VMware, Inc. |
vidi se adapter. mora raditi, negdje si pogrijesio u koracima.
|
pa to sam i ja mislio da negdje grijesim, ali gdje?
ako vec pratim tut na: http://from.hell.sk/wp/index.php/201...-bt5-r2-3-2-6/ znaci prodjem sve ovo gdje gledam jel usb ustekan bla bla, jedini dio gdje nesto treba napraviti je: -dodati text u 70-persistent-net.rules # ovislink airlive wl-1600usb -kreirati u modprobe.d fajl sa imenom network_drivers.conf i dodati text: install rtl8187 /sbin/modprobe --ignore-install rtl8187 $CMDLINE_OPTS; /bin/echo "1b75 8189" > /sys/bus/usb/drivers/rtl8187/new_idi kad to sve napravim idem: modprobe rtl8187 iwconfig i u iwconfig ne vidim nikakav interface, a trebao bi... jedino da nije do toga sto to radim na macbook-u u vmware ali sam probao i livedvd bootati i tamo to napraviti i ista stvar |
Svi ćete u bajbokani završit :roller:
A novinara... |
Ja imam Gentoo. Hoću i ja ili je to samo za track?
|
i ti ces sa Gentoom u bajbokanu jer znam da imas gore aircrack-ng
to nadalje znaci da ides u zatvor zbog silovanja jer imas pišu pa ti mozda sex padne napamet a jos nije rjeseno jel ona hoce ili nece taj sex |
Ali to nije pošteno. Svi sa Back track su hackeri a svi ostali su šminkeri i wannabee geekovi. Pa da nekaj znam raditi ne bi imal nešto automatsko kao Gentoo već back track.
|
Ne znam koliko je pouzdan taj portal, ali ako je suditi po hrpi sličnih i na ovome se pišu informacije koje su barem donekle slične pravo stanju. Ako me pamćenje dobro služi, mislim da je situacija tog slučaja ovakva... Taj dečko je optužen da je po "narudžbi" probijao wireless zaštitu, i greška mu je bila da je bio toliko glup da je tu uslugu objavio u oglasima. I vjerojatno su mu još za svaki slučaj prišili piratstvo.
|
Dečki ovo ide pod ključ, previše ste se zaigrali :amen:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:14. |