![]() |
al su dobar posao napravili s Rukavinom, solidna zamjena za Mandžu :)
|
Citiraj:
:eek::suicide::flyingey: |
Citiraj:
Ovaj Maminjo je lud čovjek. Opet budu Badelj i Morales zabijali golove. |
Citiraj:
|
Preskupa i pretraljava zamjena. I mene je isto iznenadilo kak se to naglo preobratio, i onda klik u glavi -> parusine.
Ali ajde, ostaje nada jer je mlad i definitivno bolji izbor od onog Sivonje. |
Bolje da smo uzeli Vugu:)
|
Zamislite da su nekim čudom u Dinamu ostali Lovren, Čale, Ćorluka, Vukojević, Modrić, Kranjčar, Da Silva i Mandžukić. Mislim da bi se takve ekipe pribojavali i najjače ekipe u Europi.
Nego, ajde malo vedrija vijest, nevezana za Dinamo: http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx...872&idkat=1336 Malo veći naglasak na ukraden mobitel (da to je onaj mobitel :D). U najboljem slučaju, uskoro nove slike, možda i koji filmić :D |
Ma najbolje da cijela repka igra u Dinamu pa da se onda praksaju za tekme na Euru :D
Citiraj:
|
A gle, stari Vuga nam je već jednom spasil guzice kad nam je opasno visilo...a uopće se ne šalim za njega-rađe bi njega videl:)
|
Citiraj:
Sve je to SF. A i da su ostali, trebalo bi ih sve platit ili bi igrali za kikiriki. |
Citiraj:
za 3 milijuna ne mozes kupiti nesto sto valja i tesko da su za te pare mogli bolje dobiti |
Neznam gdje bi stavio, nase telke ne prenose U-19 repku pa ako se nekome gleda..
http://atdhe.net/21579/watch-france-u19-vs-croatia-u19 trenutno 1:1 i poluvrijeme |
Totalna sramota od nase repke. Rađe nemojte gledati jer ce vas kap strefiti kako igraju.
|
Citiraj:
Totalno promašena investicija:) Citiraj:
|
Ali su imali i oni mnogo vise prilika nego mi. Nasi nisu mogli sastaviti 3 lopte.
|
Mi smo odmah nakon kaj smo zabili imali lijepu šansu za 2:0, o tome sam pričal:)
A i ovi francuzići su žive picice...za svaki racku se valjaju po terenu... Nismo igrali kako treba poslje, to je jasno ali nemrem nikak prežalit fulanu šansu za 2:0 i dodavanje našeg protivnicima za izjednačenje. Bemti, ravno pod noge mu je dodal:D |
Fino smo počeli i opet pacerski gol primimo...
I još igrač manje:suicide: |
Citiraj:
Ovi koji su gledali tekmu kažu da je bio najbolji na terenu dok nije izašao, a stvarno je žalosno da nijedan gol nisu napadači zabili, u svim tekmama. |
Koja panjina od golmana, lik lezi i doslovno pokazuje sudcu napravio sam penal ajd ga sviraj.
|
dobar je ovaj golman:roller::roller:
|
Upuco ga Ibro ko zeca:D
|
3:1 -.-
Toliko su se hrustili da ce protiv Dinama B. napraviti nesta i onda corak. |
Ma loše, da im je ostalo 2:1 još nekak ali ovo bu bilo malo teže nadoknadit.
|
Citiraj:
A na Poljudu će vjerujem bit poznat scenarij. Zabit će gol i jurit po još jedan, a pred kraj će iz kontre dobit gol ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne prolazimo ... -.- A slicna sudbina bi vrlo lako mogla i Dinamo zadesit.
Jos jedan dokaz koliko je ova liga seljacka i da ju treba amaterizirat.:goood: |
Citiraj:
Novac definitivno steti "mnogocemu" pa tako i nasoj 1.HNL npr: tata ne daju mi da igram brzo vadi palicu, ili ekipa ajmo svi u kladionicu uplatit, pa da onda usput nakon toga i odigramo u skladu s ticketom, ili ja sam veliki obozavatelj kluba i nosim Vas grad u srcu - monolog mode on "a u biti jedva cekam pokupit lovu i pobic u neku bolju ligu za vece nofce" monolog mode off, ili manageru moj dragi stoj tu di jesi donesi mi lovu u kesi, ako me neka druga "agencija" trazi reci cu da ih cekas u garazi - s otvorenim gepekom......) Hajduk zivi vjecno, a oni sminkeri sta igraju za nas - dok ih ne uvatimo :) |
Nadam se da danas neće zaribati...1,70 u Supersportu
Bilo bi vrijeme da odigraju jednu pravu tekmu. Naprijed Dinamo!:) |
Bit ce 2:2 u 90+ i ode serif dalje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |