![]() |
Citiraj:
oni se provaljuju i pričaju bedastoće sve u 16 osim toga samo 433 moduli dolaze sa BH-5 dok su na 400 CH-5 čipovi barem tak piše na službenoj stranici twinmosa gdje osim toga stoji kako su tek 29.03 predstavili 433 module |
Citiraj:
a za info-gamu, najbolje je da se netko tamo zaleti i traži memu na 'uvid'... |
Citiraj:
ja govorim o speed premium 433 koji su službeno predstvaljeni 29.03 |
pa pročitaj što si sam napisao:
Citiraj:
|
Citiraj:
evo, procitaj ovo, tu je bila rasprava o twinmossu i info-gami... :beer: |
Citiraj:
znam kaj sam napisao mislio sam na speed premium module a ne na sve twinmosove 433 memorije |
znam što si napisao, pokušavam ti reći da postoji dobar broj i speed premium 400 modula koji su bh5... bh5 se može naći na većini twinmosovih modula: 333, 400, 400sp... itd. samo u drugačijem udjelu. uostalom 433 postoje samo speed premium.
|
kaj mislite o mushinu bh5-ici,vidim dost ljudi ima i hvale ju:)
to bi bilo hebeno nabavit,sad sam se zapalio za voltmodanje:) |
Mislim da nema Mushkina kod nas, ali bh5 je bh5 :beer:
|
Citiraj:
|
evo gledam XS i nekaj mi nije jasno,svi pocinju bh5 prodavat:(
i to za jeftine pare..primjer kingston Hx bh5 512mb 125$ muskhin 2x512 bh5 220$..... pa giga corsaira 210$.... pa da ne nabrajam dok na ebayu corsair kakve imamo sky i ja kosta 120€! pa sad na ebayu kosta pol goge ko kod amera giga! |
Citiraj:
|
Bilo kako bilo - JEBENI KRUMPIR - congratz :beer:
|
Eh što ti je ebay ... ima da počenem tamo aktivno kupovati :D :beer:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...e=STRK:MEWA:IT http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...e=STRK:MEWA:IT HEHHEEE |
1 privitaka
UPDATE:
nabavio sam novu plocicu...:D twinmos ddr333 pc2700 (mtec čipovi, P/N ****AA4T) po papirima su to UTT čipovi...:D i evo sto sam dobio: |
1 privitaka
nije to bas kao bh5, ali opet, sasvim solidna mema...:gringo: :D
|
Da se citiram: SERONJO :D :D
Pošto prodaješ? : cheers2 |
neznam, prodajem ziher, al imam samo 256mb...:(
moram si jos razmisliti...:D jos cu nesto probati danas pa onda mema ide na aukciju...:beer: |
Da to je ona sto sam i ja vidio na njuzima za 150kn samo sto je problem sto je jedna plocica od 256 i di ces onda naci drugu istu (slicnu).
BTW imam jedno pitanje, koliko moze na kraju BH-5 povuc (stabilno) sa 3.3V? |
mislim da svaka ,tj gotovo svaka bh5 bi mogla ic na 250 na 3.3v,ali otom potom
|
izgleda da treba sve twinmosove sa njuza pokupovat:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
recimo, na ocz-ovoj stranici pise za moju plocu da ide do max 3.6V...ja sam ga stavio na 4.0V sto je pisalo na led displayu...pa sad vi meni recite koliko je to zapravo volti...??...a nemam voltmetar, ampermetar ili multimetar da tocno izmjerim... inace, sto se tice bh-5 čipova, na 3.2V-3.3V (tako je pokazao booster) radili su na 500mhz i 2.0-2-2-5... |
vidmm je onoliki koliko booster pokazuje. na ocz-ovoj stranici piše samo do kojeg je vdimma pojedina ploča testirana, tj. za koji vdimm oni garantiraju da će ploča raditi bez problema...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |