![]() |
Aski na faksu ima toliko posla da nemore maknut dupe dalje od knjige :D i7 sam uzeo jer sam staru platformu morao ostaviti kuci. A onda mi je najbolje bilo ubost ovo :D Nije mi klokanje prioritet.
Pa vidi Q6600 sto leti... Covjek me pitao kako ide, a ja pojma nisam imao... :D |
hehe..ma eto..tak pitam malo..zanima me jer je tvoj isto B batch :D
aj aj samo se ti drži knjige....kad to rješiš imat ćeš vremena za OC :D |
A čuj, sve mu ovisi o ploči tj. o tome koliko bude mogla potegnut sa BCLK-om.
|
Citiraj:
Citiraj:
Edit: mislim da cu poludit.... vjerovatno maticna ne moze potegnut preko 486 mhz,naime toliko sam max uspio izvuc iz nje,mislim da nije procesor u pitanju i njegov wall jer i s proslim quadom sam zapeo oko 480mhz FSB-a,pa mi je cudno da bas i ovaj ima istu granicu. Do 475mhz ide nekako.ovih 10mhz gore sam izvukao malim povecanjem frekve pcie i g mch,uz dodatak 200ps u gmch clock skew control,i nece dalje,dakako da sam multi spustio na 6,tako da nisam uspio prec ni 3ghz sa tolikim fsb-om ajde ljudovi,ko je iz Rijeke i ko ima vremena i volje da doleti do mene sa nekim procom da vidimo u cemu je caka,ako netko ima proc s kojim je probio 500mhz fsb-a s njim bi mo odmah ustanovili da li je maticna u pitanju |
|
Fine temp :D
|
Bitno da njemu nije zima :D.
Nadam se da je komp vani,a da si ti provuko kable i zbukso se unutra :). |
Meni je nakon Maruševačkih -23 sve iznad -10 ljeto. Sve na grafi je bilo u minusu
|
Citiraj:
:D:D |
...a windozi su mi super...
|
Citiraj:
|
evo i moj jedan..to je kad sam imao C0/C1 proc :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ab06e9e5.jpg |
Citiraj:
:) hebe me msi after, kad stisnem apply skoci mi na neku random nizu vrijednost. Wtf? @doink - oko -4 cini mi se @dizel - to su cisti windozi na jednom disku samo za mrcvarenje :D |
Jel se sruši nakon par sekundi ili prolazi kojih 5-10min na toj frekvi? Čini se kao jak primjerak proca.
|
pa nisam ga pustio pod primeom 10min, al radi evo sad tak cijelo vrijeme
gpu mi nece preko 773MHz, ne kuzim koji vrag, odaberem vrijednost, puknem enter i kad kliknem apply resetira se |
Za sve koji doista misle da imaju tako niske temperature, imam jedan pojam za vas ... Slope error :D
Ovoga se rjesavate tako da mjerite Idle temp nakon Load temp @bluefluid: Jako fino ... cak ni ne trazi puno :) |
Citiraj:
Skini si se techpowerupa Asus ili MSI BIOS i zaflashaj ga na karticu. Tako sam ja na svoju Safirku odmah puknuo Asusov i mirna Bosna :D |
Citiraj:
Najsić, mogao bih malo bacit roštiljček sa svojom pilom na pazi sad, 1.8V :p |
Je li to (opet) miris spaljenih tranzistora :D
|
Citiraj:
|
@bluefluid-Otvori folder gdje si instaliro MSI Afterburner i nadi file afterburner.cfg.Otvori ga notepadaom te restricted overclock (zadnji red) prepravi sa 0 u 1 i that should do it :).
|
Citiraj:
Što ne bi nula i jedinica trebala zamijeniti mjesto? Sa 1 u 0? Restricted->1=ON 0=OFF po nekoj logici... Ili je to negativna logika? |
Cek da provjerim :D!
EDIT:Ovak se to zove: EnableUnofficialOverclocking = 0 a mora zgledat ovak: EnableUnofficialOverclocking = 1 :beer: |
Citiraj:
Naziv ovog tu je komplementaran onom tvom iznad, dakle brojeve si dobro zapamtio :p |
Da,dvojni komplement FTW :D.
Bar 0 i 1 pamtim,jebem ti u proc se pretvaram :beer:. |
eto, isao sam nepripremljen :)
evo za sada 3dmark06 http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_05d47bd0.jpg prime http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_715f60c8.jpg Najvise sam htio potjerati radeonku, pa sam na kraju popi****, a ovo s procom je bilo cisto isprobavanje novog biosa. Onak, dosta se bolje ponasa ali mislim da to mora ici jos gore. Probat cu sa win7 malo drugi puta. @majo - gdje si bio dok sam se smrzavao vani!? radi ovo, hvala, al ne znam koja vojska ce me natjerati sad opet van :D http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ee65a1e8.jpg |
Čini se da imaš odličan primjerak procesora, as I said :beer:
|
Jel radi kartica kak spada?
LOL :D,ajde mrs van i opet bencaj :D. |
ti se javlješ ,imaš dve radeonke,920 koji nije uopće loš,terasu pa ništ.
|
Cekam HD5970 pa :).Sutra ce jos jedna XFXica pa cemo vidit sta mogu,ugl,ocekujte od Domagoja i mene neke lepe reze u cetvratk/petak :).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |