![]() |
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: nego denise deder ti zvrcni onu splićanku :) |
Hebite se
Ja tu se tu bavim edukacijom, a vi samo na mufove mislite... |
da se vratimo na temu, ako uopce ima zainteresiranih.
nisam bas strucnjak u toj prici,.... vidio sam nesto, pa jel to cemu Karakteristike: Product General Name: BXM80536GC1500F Product description: CPU Mobile Pentium-M 715 1.5GHz (400MHz,2MB) S478 box Warranty: 36 (months) Manufacturer: INTEL Product type: CPU Mobile Product Family: Mobile Pentium - M 715 (box) Design&Features Internal Clock Rate: 1500 MHz CPU Socket Standard: Socket 478 Requires System Board Central Processing Unit Bus Clock Rate: 400 MHz CPU Core Name: Dothan Architecture Features: SpeedStep Technology, Streaming SIMD Extensions 2 Processor Chip Packaging Type: mFCPGA Die Size: 0.09 micron Cache Memory Provides L1 Cache Memory Storage Capacity: 64 KB Provides L2 Cache Memory Storage Capacity: 2048 KB Environment CPU Core Voltage: 1.2 V Cijena: kn1657.54 |
Krajnje interesantno, niti cijena nije pretjerana.
Jos samo da se netko u hrv ohrabri i uveze nekoliko mATX/ATX s479 ploca, bilo bi to i za upiknuti. Iskreno me zanima kako bi po performansama bio takav stroj u usporedbi s sadasnjom desktop konkurencijom. Definitivno bi se manje grijao. Sve si vise gruntam da bi stroj baziran na s479 procesoru s pripadajucim chipsetom mogao biti zanimljiv kucni server: tih, ne grije se, trosi malo struje: sve nekako mirisi na dugovjecnost. Nego, di si to nasao? Nekako mi oznaka socketa nikako ne odgovara: s478 na Dothan procesoru? Cini mi se da su malo fulali. |
ma i meni je malo cudno (mobile pa 478) ,...
http://www.optimum-online.hr |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |