![]() |
Ne mora da znači ali može da bude. Kao što je Wolv rekao i LP NF4 Ultra nije radila kako treba do BIOS-a 310.
|
eo da se pohvalim (sarkazam :) ) PLOČA VALJA , NE VALJA MI PROC.lik u HGspotu ubode E2160 ploca boota iz prve u svim slotovima..sad nek mi netko objasni kako na mojoj P35 proc radi a na DFI ne radi ,stvarno vise neznam.jel moze proc bit ostecen na nekom pinu ili sta ti ja znam da izazove takvo sra***?
|
Fino sam ti rekao da provjeris sa nekim drugim procom. Najvjerovatnije BIOS pravi neka sranja sa procesorom.
|
A jesi zapeo s tim BIOS-om...
|
Ae razeru gukni ti ;) jel moguce da na jednoj ploci proc radi (kao na mojoj trenutno) a na drugoj zaj**** memoriju :S neznam daj ti neko misljenje.
|
Citiraj:
|
ja sam stavio naaajzadnju betu pa opet ne radi ali evo nest sam se dog s jednim likom s foruma za E8500 pa cemo vidjet sta taj proc kaze ;)
|
eo ja pokrenio mem test na svoji mushkinima na staroj P35 -ds3r ploci da ih testiram i kad ih stavim u 3 ili 4. slot pise tip memorije DDR3 a kad je u prvom i drugom DDR2 :S probao sam i sa kingom 667 mhz i ista stvar..izgleda da je do proca ..pa nek mi to netko objasni ..
|
Prodaj sve i kupi Playstation 3 ;)
|
kako mudro... ma bravo... ugl bug je u mem testu... probao sam s drugim procom na istoj ploci (gigabyte ) jer na DFI ne idu pentiumi i isto je na dvije razlicite memorije ...
|
Čini mi se kao da nisi dobro podesio neke memorijske postavke u BIOSu, od DFI ploče. Probaj malo pogledati support forume, vjerojatno netko ima tu kombinaciju ploče/memorije/procesora.
U biosu od DFI ploče se može lako izgubiti jer je stvarno predetaljan. Moja iskustva sa DFI NF4 Ultra-d su bila očajna memorijska kompatibilnost i mušičavost. Ali uz pravi RAM i puno igranja po BIOSu postane zvijer. Vjerujem da bi sa Intel čipsetima trebala biti puno bolja situacija. http://csd.dficlub.org/forum/index.php http://forums.mushkin.com/phpbb2/ http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=191950 @btw. kaj fali PS3 ?? |
ma oke je PS3 ali IMHO jos preskup...
ugl problem nije u mojoj memi... lik je ispred mene ubo moju memu ali DRUGI PROC (E2160)i ploca je iz prve bootala a na mojoj sadasnjoj ploci iz ''moj komp'' taj proc radi bez greske ..pa kako to ...to mi nije nikako jasno.. i na netu sam negdje nasao da je zbog proca nekom liku bilo ... i de mi reci kako idu ti tvoji mushkini ?? |
Trenutno Mushkine vozim na stocku dok ne nabavim bolju ploču i procesor za overclock.
|
Citiraj:
a ni E6300 nije loš kloker |
Citiraj:
Isprobavao sam sa Ballistiximam ddr2@1066 2x1 gb, tak da nije problem u memoriji. Brijem da imam očajan procesor kad si ti s istom pločom i masni sa svojom vanillom imali odlične rezultate. Dignuo sam ruke od te ploče i 6300 proca. |
E6300 je meni peglao preko 3GHz na IX38 QuadGT s minimalnim overvoltanjem procesora. Jako dobar procesor.
|
Jedino još nisam isprobavao stare BIOSe. Imam na ploči zadnji BIOS sa podrškom za 45nm procesore i jedino sam s njim probao overklokat.
Vidiš, u tom bi mogla bit fora. @Wolvi jel se sjećaš koji bios si tada imao? @budem isprobao pa javim rezultate sa Mushkinom.THX |
|
Citiraj:
|
ja imam tu plocu... koji proc imas shadow ?
|
eo da se pohvalim.. :D novi bios od 12.8 beta verzija.. piknem ga gore piknem memu sve radi u svim kombinacijama :D:D sretan ko mali :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Dobro je pa nisi podrobio plocu dok si ceko taj BIOS. |
fala mile imas gajbu :chears: od meen :D:goood::respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Drago mi je da si uspio upogoniti Mushkine :goood: Žure s tim pločama na tržište, pa tek nakon pola godine srede BIOS i kompatibilnost :hitthewal: Mogao bi sad opalit neki review, da vidimo jel valja ta ploča. |
ako stvarno budete htjeli napravit cu review al mislim da je zile vec rekao da ne treba :p
|
Citiraj:
Bez zajebancije,ako misliš,imaš pregršt primjera kako to ne treba napravit :D Uzmi fino onda tjedan dva to radi i napravi kako spada.A ne za jedno prijepodne napravit albumić Kaymakova konfa i ništa nam ne pokazat. Razer koji zna svoje reviewe radi po 2-3 tjedna.Bez muke nema nauke. |
Citiraj:
|
ha ha (sarkazam) ,ako budem radio napravit cu ga najbolje sto znam ... ne namjeravam ga slozit za jedan dan i ne namjeravam stavljat smajlove u review tako da...
|
file:///C:/Users/Vido/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg
LMAO |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:26. |