PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Rise of the Argonauts (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106848)

Wolfblade 23.12.2008. 13:30

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1227982)
ja sam zapeo kod onog velikog centaura...ili kako vec :D

onaj kaj "pušta duhove" :p

ozbjegnem ih...ododem do njega..napadne me ono nesto..našamaram to..dodem do njeg.a.udarim ga par puta i onda me baci nazad..i tak dva-tri puta prije nego kaj umrem :D

kad te baci cekaj malo dok ti se snaga vrati i onda kreni

Big Guy 23.12.2008. 14:16

tako je, kada te baci natrag idi malo iza da te ne udari drugi val i idi do kraja na desno, tu pričekaj par sekundi da ti se health vrati, i onda opet navali na njega
btw za stampedo i onu zvjer sam ja koristio mač, a za tipa mace

VulcanRaven 23.12.2008. 16:07

Ja sam ga koknuo sa macem,bez beda,kad izbaci onaj prvi val koji te odbaci natrag i kad pocne slat duhove,puno ti je brze doc natrag do njega ako koristis shift za izbjegavanje duhova a i opcenito kretanje unaprijed.Sto prije dodes do njega imas ga vise vremena za lupat dok opet ne lupi nogama u pod i odnese se kvragu...

Chuby 23.12.2008. 18:59

ima li igra kakav quest log ili nesto slicno? Pod popisom kontrola nema niceg i nisam uspio nabost na srecu :D. Problem je u tome sto nekad ne stignem igrat recimo dva dana i o onda mi je quest log super za podsjetit se sto moram napravit i sto sam napravio a tog ovdje izgleda nema :(
I mapa bi bila donekle korisna

VulcanRaven 23.12.2008. 19:52

Pa covjece,stisni Esc i odi na MAP,i kad udes na mapu,sa lijeve strane ti pisu questovi.... nije valjda da ti je promakla mapa?:stoopid:

Hamm 24.12.2008. 10:16

slažem se sa chubyem..mapa i quest log su fakat nespretno napravljeni

ja sam navikao na bualdars gate/icewind dale quest log :)

Chuby 25.12.2008. 17:03

Izgleda da nesto ne stima s mojom verzijom igre :D neke stvarcice ne rade na klik (niti ikako drugacije) medu njima je mapa i god powers. Moram updejtat na neku bolju verziju. Inace da, bas tocno to mi fali BG quest log

Hamm 28.12.2008. 22:01

upravo pokušavam ubiti medusu...damn...

nekako mi baš i ne ide od ruke :(

Big Guy 29.12.2008. 12:23

meni je to bila najduža borba sa glavnim, prvo treba sa stane poubijati one zmije ili što su već, njih 4, onda se vrate 2, onda njih riješiti i tako dok nema nijedne i onda lijepo iza do ulaza o odande bacati koplja na nju

VulcanRaven 29.12.2008. 13:36

Citiraj:

Autor Big Guy (Post 1233133)
meni je to bila najduža borba sa glavnim, prvo treba sa stane poubijati one zmije ili što su već, njih 4, onda se vrate 2, onda njih riješiti i tako dok nema nijedne i onda lijepo iza do ulaza o odande bacati koplja na nju

Sjeti me na kojoj je to tezini?Na kojoj si ti tezini to presao?Jer ju se moze prec na dva nacina...totalno razlicita...

Big Guy 30.12.2008. 15:48

ja sam igrao na easy, nema smisla igrati na hard, ionako je završetak isti :D

duress 08.01.2009. 03:28

Citiraj:

Autor Big Guy (Post 1233133)

neznam kako si ti presao tog bossa ali tako sigurno nisi:)

u pravu si da treba ubiti 4 zmije (2. ljeva strana,2. desna strana),nakon toga boss spusti zlatni kipic ispred sebe koji moras brzo udarati da ga unistis.
neces uspjeti iz prvog puta,tako da ces morati ubijati 4 zmije 2 puta dok ne unistis kipic!

mene zanima kako ste presli-Isisyphus-a?
govno me ubija vec 2 dana.uspijem se izmaknuti udarcima ali onom poison waveu nemogu!!
neki savijet?

VulcanRaven 08.01.2009. 10:32

Tocno,ja sam mu razvalio one zmije i onda kad on spusti kipic udaras po tom kipicu(ako si pametan).zato mi je cudno to od big guy-a,mislio sam da ima par nacina za ubit medusu.

xGAME 15.03.2009. 21:52

imam problem s igrom, i to sa malim štekanje/zamrzavanjem,...kad naglo zaokrenem kameru igra se na pola sekund zamrenze/zašteka, i tako uvijek, a i zna kad normalno hodam, zmarznut, u čemu je problem...je i da, da li se igra još kome rušila na desk???

driveri su updateani!

RSV Factory 16.03.2009. 14:01

da se ubacim, jer jako volim rpg, pa da skomentiram...

igral sam igru prije pra mjeseci... hmmm borba me je oduševila... al na 10 min. igra ima totalni potencijal u borbi u smislu dinamike i brzine, i dobar osjećaj dok ga mrakneš, al stvarno pre prebrzo dosadi... i prejednolično... to kolko vidim i svi tak misliju. Al uglavnom meni to više miriši na akcijsku igru tipa devil may cry nego rpg.

Mapa je stvarno preblentavo napravljena, igra je tipično akcijski ograničena, e sad, moram priznati da priču nemogu komentirati jer sam došel tek do jedrenjaka i tam sam odustal... to je početak u principu... Baš sam ju htel igrati, al nažalost ne dira me u dušu kak bi rekli. Kak morowind npr. Tam je svijet bil živi. Ovo mi je ko neki crtić, grafika sve ok, lepo zgleda, al je prazna... I velim, za mene nije to rpg. nije rpg samo levelanje i pumpanje, to treba biti i atmosfera, avantura, nelinearnst i jakoooo dugo traje. hehe. tak u mojem rječniku stoji pod rpg... :goood:

Neznam, kak sam čital vaše komentare, većinom su ok, tak da možda dam još šansu, jer vidim da je Vulcanu igra mrak. videl bum.

u svakom slučaju kul kaj vam je super.

tcrnjak5 18.03.2009. 10:59

da li može pomoć ne mogu instalirati igricu javlja mi 1628:Failed to complete installation. Do SP1 je mogla sada ne može vjerojatno je nekakva zakrpa ali ne znam koja.Hvala

tcrnjak5 18.03.2009. 22:21

daj jel ima netko da zna kako da riješim problem

Big Guy 18.03.2009. 22:39

probaj ugasiti antivirus za vrijeme instalacije, instaliraj, upali antivirus natrag

xGAME 19.03.2009. 00:20

Citiraj:

Autor tcrnjak5 (Post 1303151)
daj jel ima netko da zna kako da riješim problem

pročitaj si malo:
http://consumerdocs.installshield.co...8464&sliceId=1

tcrnjak5 19.03.2009. 11:44

Citiraj:

Autor Big Guy (Post 1303175)
probaj ugasiti antivirus za vrijeme instalacije, instaliraj, upali antivirus natrag

Hvala upalilo je a za xGAME probao sam to ali štani

win32 20.03.2009. 19:21

Ne znam dali je itko od vas ovdje cuo za jednu zgodnu opciju koja se zove...

tako da ne znam svaku hebenu sitnicu o igri koju sam hebemu tek poceo igrati!!!

Inace grafika je odlicna u igri, nema bas previse opcija za podesiti sto se tice grafike u samoj igri (ili ja nisam vidio posto sam nabrzinu sve radio i htio sto prije poceti igrati), vec sam vecinu opcija podesio u druverima od grafe.
Prica je zanimljiva, igra izgleda dosta optimizirana i igriva......jedva cekam sutra tj. vikend.....a i zarucnica ide kuci do roditelja na vikend tako da ce biti da dana udaranja samo po igrama.... :lol2:

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/...ts/review.html

Ovo uopce necu komentirati, kao ni vecinu recenzija koje nalazim po netu za igre.....pouzdam se u sebe i kako ja to dozivljavam, a ne tamo neki biser koji je dao losu ocjenu jer nije dobio besplatno igru i sl. razloga.
To se tice za sve...pocevsi od igara, programa pa sve do harveraja gdje je stvar toliko ocita da je sve to vec pomalo postalo smijesno.

P.S.

Molim vas ekipa koristite spoiler, jer nemam volje igrati kada govorite dode ti ovaj boss i njega ubijes tako i tako, ovo rijesi ovako, ovo rijesi onako i sl. stvari.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45.