![]() |
Citiraj:
|
Meni je isto Shutter Island bio genijalan film. Pogledo sam ga 2-3 puta i svaki mi je put sve bolji. Osobno mi se još odlično legao u filmu Departed, to su mi ovako njegovi omiljeni filmovi više zbog nekih mojih preferenci u određenom žanru.
Inception je meni dosta dobar ali me smeta koliko ljudi potenciraju to kako je film kompliciran i ispada kao da su svi pametniji ako skuže o čemu se radi u filmu :lol2: inače mi taj film ne dobiva na draži što ga više gledaš kao npr Shutter. |
Thnx za tropu, stavit cu je pri vrh "to watch liste" :)
A Di caprio se od od glumca kojeg nisam podnosio u osnovnoj skoli i eri titanica - em zbog plachipickarenja u filmovima em jer su sve zene u skoli bile zacopane u njega :o prometnuo u imho jednog od naj glumaca svoje generacije. Sto mu je mozda i bilo teze nego drugima jer ga je pratio imizd "sladunjavog boya" :D |
Apollo 18
Jučer sam ga pogledao... ostao sam paf kako jedan niskobudžeti film može tako vezati čovjeka za fotelju. Preporuka 7.4/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
iako mi ga je bilo cudno gledat bez "streaking naked" skroz jako okej film! |
|
Hhehe jos gledam, ako su svi tu onda mora i stiflerova mama xD
|
Da da, stara cougarica :)
|
Pogledao Underworld: Awakening :D
Crap od filma. :D Dobro možda se nekom svidi..recimo nekom tko je fan Underworlda. :) |
ja nisam ni jedan taj pogledo... baš me ono ne zanima 200%.
|
Upravo pogledah "The Three Musketeers" i bas sam uzivao u filmu. Preporuka ;)
|
Citiraj:
Ovo bi bilo i prvo pozitivno 3D iskustvo. |
Citiraj:
|
Film je toliko autentičan u prikazivanju tehničkih mogućnosti tog doba da sam samo čekao kad će netko izvaditi zolju/kalašnjikov i raspaliti po protivnicima. Crap na kvadrat.
|
Tower Heist- neloša komedija za ubit vrijeme. Netko je napisao da "želi biti poput Oceanovih"; baš ne bih rekao. Ovo je komedija a ne krimić/triler.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
barem meni |
Citiraj:
To stoji, Slide je jedini komičan, Ben Stiller nije imao ni dozu komičnosti u sebi Na prvih par scena kad se Slide pojavio mislio sam je J.B. Smoove zbog govora(serija Till Death/išla na RTLu) J.Edgar-odličan film. Uz Tinker Tailor Soldier film godine(2011) |
Murphy mi je bio prejak u Tower Heistu :D Ben Stiller je sramotno netalentiran
|
Tower Heist
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ali ovaj Reunion bi mogo biti OK, jer prva pita je ipak skoro pa kultni film :D |
Citiraj:
Prva je epska :D Druga je OK, al ni blizu kao prva. Wedding je isto čisto OK Band Camp može proči, zapravo je odličan. Naked Mile mi je super :D Ovi Beta House i The Book of Love su dosta loši Al Reunion bi mogao biti stvarno super :D |
bože sakloni što znaš uopće nazive toga svega.
|
Beta HOuse i The Book of Love sam proguglo, nisam se mogao sjetit.
Al prvih 5 naravno da znam :D |
Službeno je ovo 4. dio.
Ovi ostali se ne ubrajaju u službene nastavke(čak i svi nose naziv American Pie Presents...). Mogla bi bit odlična komedija, somo ako ovo što su u traileru pokazivali nije sve |
http://www.imdb.com/media/rm767930880/tt1605630 h_o_t ebo ju ti :D
|
underworld 4 traje samo 1:15? jel netko gledao možda
|
Neki dan na RTL-u bio Terminator 2 koji se odgledao po n-ti put :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:31. |