![]() |
gdje tko igra, ja bas instalirao ponovno preko steama da upogonim novu grafu< dodajte me na steam gabre80
|
neku vecer zaigrao opet i iznenadilo me koliko je servera i ekipe aktivno, brutalno, odmah nadje server, hrpa igraca,
za razliku od recimo cod: advanced warfare gdje mi treba po 15 minuta da nadje 5-6 igraca. a AW je recimo nova igra od bc2 |
izvinite što bumpam, naletih na ovo
suza krene kad se sjetim kakva igretina |
Oh boy, the feels!
Najbolja igra koju sam ikad igrao. |
da najbolja. sad mi se igra :*
|
Neću kukat, idem instalirat :)
EDIT: Ooooo kako mi je falio taj hitreg :D I da, za divno čudo ima dosta servera :) |
Imate 2 servera koja su odlična Noob's ZDK (ruski) i WBKS (njemački) gdje se okuplja najbolja ekipa iz BFBC2, ima još par servera koji su puni ali ovisi o dobu dana kada se uključujete. Dobar dio ekipe čeka BFBC3 da se pojavi. :D
|
Ima li koga od stare ekipe za zaigrati ovo cudo ? :D
|
Baš sam jučer malo odigrao nakon one prepiske u V temi. Ugl. servera ima nešto, ali skoro sve su moddane mape (dan zamijenjen za noć) i nije mi to - to :(
|
neću, nema recoila, gtfo :D :D
|
Citiraj:
|
Bump
10 Godina napunila je ova legendarna igra. Igra li još netko aktivno ovaj masterpiece? ** Ja ne vjerujem da igre mogu tako drasticno otici u krivom smjeru, kao što idu zadnjih 5 godina. ** |
A trebalo bi instalirati :). Radi reda
Gesendet von meinem LM-V405 mit Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I opet bi mjenjao tu godinu bc2 za sve igre koje su izašle u ovih 10g od onda . Da izbace remaster u kojem imas prone i poprave hitreg , oderali bi sve ponovno.
|
Jel vi želite da dobijem infarkt ?
Idite u krasni q. Već mislio nešto se dešava. |
Sad sam se sjetio nećeg... Jel bio neki HC server Pc exert? Sve mi je nešto poznato al se ne mogu sjetit da me jebeš. Uglavnom, dušu sam ostavio na toj igri, doduše na bugovom serveru ali sam često igrao i na tom nekom HC. Taj mi je bio bolji jer je spotting u vanilla igri bio pušing, a i oni medic-i vlakići (squad) također... Niš im nisi mogao samo su dizali jedan drugog. Uf, kad se sjetim Assault klasa neostead 2000, magnum ammo i c4. U vanila igri je oneshot kill bio, je da bi najebao ako bi promašio ali zato nisam promašivao tako često. :D 3 i 4 sam malo manje igrao, dok ove zadnje 2 nisam ni probao. Nikako mi se ne sviđa smjer u kojem otišli.
|
Hitreg je bio single-most najvece govno u ovoj igri.
Da su to popravili igrao bi i dalje Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Valparaiso RUSH je bio sve. <3
|
Citiraj:
|
Ja sam još uvijek optimist i čekam BF BC3. :amen:
|
Citiraj:
_________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Jesu li riješeni problemi zbog Realtek zvučne?
Nisam primjetio poboljšanja nakon 6 ili 8 godina neaktivnost zbog BF3, BF4 nadalje. Citiraj:
Isla Inocentes :) Отправлено через iPhone |
Citiraj:
_________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Nitko mi nije odgovorio; jeli postojao HC PCexpert server ili sam ja nešto zabrijao?
|
7 godina sam ju igrao!
Još mi je instalirana uz PUBG! |
|
uh Arica...kad se sjetim onog zadnjeg dijela kao attackeri...pa smokat onu double decker kontejner zgradu i armat A, pa B na katu... :D
|
Smoke je majka u kojoj god igri ga ima :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |