PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   LCDi, Plazme i ostali televizori - pročitaj prvi post prije postavljanja pitanja (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106140)

Elven 03.11.2018. 19:23

Citiraj:

Autor maby (Post 3245042)
Možeš doči kod mene pa ču ti stavit jednog pored drugog, pa češ poslije vidjet koji je bolji..Probačemo u mraku i po danu. Svi televizori koje sam nabrojao u postu prije su kvalitetniji nego taj Lg..! A ti imaš pravo na svoje mišljenje.. A što se tiče još Philipsa i Panasonica. Moraš, da znaš da imaju Philips i Panasonic osjetno" bolji slikovni procesor napram Lg-ja, pa i panele imaju slične..Philips ima isto Nano Cell panel, a Panasonic ima Cinema Display panel. Poslije ima Lokal Diming Pro koji radi odlično i bolje nego FALD kod Lg-ja..! Tako, da ako ima televizor bolji procesor i isti panel, zašto uzimat slabiji televizor..?

Maby sve 5 za tvoje savjete, ne smatram da su skroz krivi, ali nije mi jasno ovo guranje Philipsa pod "ima bolji slikovni procesor", a i u postu ispod svog vidiš da Philips i dalje ima velikih problema sa SD contentom (koje Panasonic znam da nema, a navodno nema ni LG).

Za Panasonic se slažem, ali za bilo koga ko će gledati SD program, a ne samo Full HD ili 4K, Philips ne bi trebao doći u obzir, po svemu što sam čitao na netu.

ShebY 03.11.2018. 20:26

Već sam vise puta spominjao, ali evo opet:
LG super UHD tj. SKxxxx modeli imaju isti procesor slike kao njihova OLED linije i jako je dobar.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

levca05 03.11.2018. 20:32

Citiraj:

Autor darkijas (Post 3244986)
Jel zna netko, u svezi LG 49sk8500 ima li doticni tv jednak ili ipak manji broj zona lokalnog od vece brace tj od 55sk8500 i 65sk8500

Ja imam 55SK8500 i sve u vezi tog tv-aogu ti reci.
Imam i Soni 55XE 7005, Samsung 65MU 9002 i plazmu nekad the best bay, Samung D8000.
Ovako stoje stvari, ovo ti pisem iz licnog iskustva i onog sto vidim svojim ocima, jer se vec mesecima, danima igram sa ovim tv-ima, a ne neko sto ovde pise na osnovu necega sto je procitao na nekom forumu, ili ti nekoj recenziji, koje su ama bas do nijedene neupotrebljive u stvarnom zivotu i eksploataciji tv-a.
Sony bez obzira sto je najslabiji od ovih modela ima najbolju sliku u SD kanalima, kao i na HD kanalima jer imam i satelitski VU Zero 4k resiver, pa znam o cemu pisem, a imam i android boksove, medju kojima je i vrhunska Nvidia shilds, placam i Netflix i Real debrid na Kodiju, tako da mi je sve skoro sto je aktuelno od flmova, serija i sportskih dogadjaja u svim rezolucijama dostupno.
Lg SK 8500 ima najslabiju sliku na sd kanalima, a u rangu je na HD kanalima sa Samsungom iz proslogodisnje serije 9 koeg sam platio 2500e, medjutim SK 8500 je najbolji u HLG HDR rezoluciji kao i u Dolbi vision tehnologiji i tu mu ni Sony ni Samsung ne mogu prici, a plazmau ne uzimam u obzir jer previse mracna i dobra je samo nocu za gledanje. Sony je znaci najbolji u HD i SD slici, ali ima VA panel i cim se pomeris malo vise u kut, pobledi mu slika. Na HDR satelitskim kanalima, Sony je slab i potamni mu slika, a i Samsung bez obzira sto ima i HDR i HLG, nema tu ostrinu na pomenutim kanalima.
LG SK 8500 ima i fenomenalan remote kontrol tj daljinski, kao i izuzetno dobre zvucnike, Samsung je tu dosta slabiji, a Sony katastrofa sto se tice zvuka i bez priklucenja na AV resiver je ocajan.
Ako nesto treba od dodatnih informacija iz prve ruke, pitajte, inace, da dodam da sam cak i placao kalibraciju ali od mog oka nema bolje kalibracije, tako da sve sto pisu na forumima, lepo se uputiti i imati neke osnove, ali samo vase oko to moze presuditi i niko vise, Mislio sam i Oled da kupim, B7, dugo ga vagao ali se malo uplasio od tog famoznog burning-a, a verujte da se malo boljim podesavanjem slike, te razlike mogu drasticno smanjiti i nema tu neke WOU razlike medju vrhunskim markama, vec su nijanse u pitanju, hvala i pozz

tascam 03.11.2018. 20:55

Citiraj:

Autor ShebY (Post 3245036)
@tascam nisam skonto :D, sve ok onda.
Ljudi ignorirajte maby-a.

Imaš na drugim forumima dosta o sk8500 iz prve ruke.Majstor i dalje trubi samo Filips.

HAL 9001 03.11.2018. 21:38

Molio bih da netko napiše osobna iskustva za:

Panasonic TX-49EX600E/603E

https://www.displayspecifications.com/en/model/430aa3f

Nekako se uvijek vraćam na ovaj model, pročitao sam neke relativno loše i dobre recenzije, pa sam u nedoumici, ali mene zanima osobno iskustvo nekoga tko ima ovaj model i koristi ga neko vrijeme. Cijena je povoljna, a pošto ne tražim nešto ekstra mislim da bih mogao biti zadovoljan s ovim Panasonicom.

Može i za - Panasonic TX-55EX603E

https://www.displayspecifications.com/en/model/c57ba3e

Vidim u SD imaju i ovaj novi model - Panasonic TX-55FX550E

https://www.displayspecifications.com/en/model/7aad15ca

Ovaj kao da je lošiji po specifikacijama od ovih predhodnih, a skuplji? Hvala

maby 03.11.2018. 21:52

Citiraj:

Autor ShebY (Post 3245099)
Već sam vise puta spominjao, ali evo opet:
LG super UHD tj. SKxxxx modeli imaju isti procesor slike kao njihova OLED linije i jako je dobar.

Opet grijesis.. Oled modeli imaju alpha9 procesor, dok imaju modeli SK proslogodisnji Alpha7 procesor..

darkijas 03.11.2018. 22:22

alpha 7 je proslogodisnji procesor ali to ne znaci da je los. Inace ima ga jos i ovogodisnji oled b8 dok vise serije LG oled ovogodisnjih modela imaju alpha 9. Meni taj famozni proc slike i nije najbitnija stvar ako je panel responzivan dovoljno, ako je dobar kontrtast i bez dse i bb nedaca. Usput, gdje si iskopao da Lg sk8500 ima najlosiju uniformiranost ekrana?
Philips ako ima nano ips onda sigurno taj panel potice od LG-a ionako.
Po meni je daleko najbitnije ulovit dobar primjerak panela a sve ostalo je sporedno.
Nekad davno kad sam kupovao televizore dofuram doma isti model tri primjerka, najboljega zadrzim a dva vratim. Eh to su bila vremena..

levca05@ Sto se tice plasmi ne znam koji model imas ali kod njih je zapravo kvaka koliko je panel svijetao. Kako sam imao vise komada od panasonica (imam jos uvjek) znam jako dobro da se isti modeli ponekad poprilicno razlikuju u svjetlini slike. Ne znam jel to zbog nacina i vremena koristenja ili su u startu takvi. Stariji modeli panasonic plasmi (negdje do g20-g30 modela) imaju pak relativno slabasan prikaz crne boje koji i nije puno bolji od prosjecnog lcd-a, ako je uopce. Medjutim kada imas dobar primjerak sa dobrom svjetlinom, g30 ili noviji jedini pandan koji moze konkurirat takvom televizoru je oled ili eventualno lcd sa dobrim fald-om

Elven 03.11.2018. 23:19

Citiraj:

Autor HAL 9001 (Post 3245130)
Molio bih da netko napiše osobna iskustva za:

Panasonic TX-49EX600E/603E

https://www.displayspecifications.com/en/model/430aa3f

Nekako se uvijek vraćam na ovaj model, pročitao sam neke relativno loše i dobre recenzije, pa sam u nedoumici, ali mene zanima osobno iskustvo nekoga tko ima ovaj model i koristi ga neko vrijeme. Cijena je povoljna, a pošto ne tražim nešto ekstra mislim da bih mogao biti zadovoljan s ovim Panasonicom.

Ja imam DX600, i to je 40" sa VA matricom. EX ima IPS?
Uglavnom to je jako solidan mobitel za prosjecnog usera. Nema nijednu izrazenu manu, ali ni prednost.

HAL 9001 03.11.2018. 23:24

Citiraj:

Autor stojaleo (Post 3244928)

Imao sam iskustvo s tim modelom par dana. Ako ga misliš uzimati, taj model ti se ne isplati po trenutnoj cijeni, posebice njihov 55" model koji već dobrano ulazi na teren LG-a, Panasonica, Samsunga po trenutnoj cijeni, a dosta je lošiji od njih.

Smart funkcije zaboravi jer je hardver preslab da vrti android. Slika SD signala je tako-tako. Daljinski zna biti malo mušićav. FHD i UHD prikaz je sasvim solidan za taj jeftinij razred. Ako ga misliš spojiti na komp ili neki android box nije loše. To samo pod uslovom da daju neki veći popust od npr. 30% kao što je bilo za vrijeme SP-a, pa te taj 50" model izađe ispod 2000 kn.
Uz tu povoljnu cijenu i s 5 g. garancije je po meni isplativ za nekoga tko nije zahtjevan korisnik. Mislim čak da taj 50" model ima VA panel. Ima kontrast - 4000:1/5000:1, ovisno koji te panel zapadne, a ostali modeli isvi imaju - 1200:1, i oni su sigurno IPS paneli.

HAL 9001 03.11.2018. 23:37

Citiraj:

Autor Elven (Post 3245148)
Ja imam DX600, i to je 40" sa VA matricom. EX ima IPS?
Uglavnom to je jako solidan mobitel za prosjecnog usera. Nema nijednu izrazenu manu, ali ni prednost.

Da EX imaju IPS panele, na ovom testu je jako loše prošao. Znači slabo osvjetljenje, motion blur, loše skaliranje sd signala. Stoga me baš zanima kakva su iskustva iz prve ruke, jer nekako ne vjerujem da je toliko loš tv kako su ga ovi opisali.
Uz promo kod od 10% tv stoji 3150 kn uz petogodišnje jamstvo, što nikako nije loše.

darkijas 03.11.2018. 23:46

panny tx-40ex600e dakle model 2017 ima va matricu dok vece diagonale ekrana imaju ips (nisam siguran jel bas svi veci modeli). Meni se na tom tv-u nije svidjela debela pozadina. Vjerujem da je u tom sluucaju bolje ici na nekog samsunga nu7402

levca05 04.11.2018. 08:26

Citiraj:

Autor darkijas (Post 3245142)
alpha 7 je proslogodisnji procesor ali to ne znaci da je los. Inace ima ga jos i ovogodisnji oled b8 dok vise serije LG oled ovogodisnjih modela imaju alpha 9. Meni taj famozni proc slike i nije najbitnija stvar ako je panel responzivan dovoljno, ako je dobar kontrtast i bez dse i bb nedaca. Usput, gdje si iskopao da Lg sk8500 ima najlosiju uniformiranost ekrana?
Philips ako ima nano ips onda sigurno taj panel potice od LG-a ionako.
Po meni je daleko najbitnije ulovit dobar primjerak panela a sve ostalo je sporedno.
Nekad davno kad sam kupovao televizore dofuram doma isti model tri primjerka, najboljega zadrzim a dva vratim. Eh to su bila vremena..

levca05@ Sto se tice plasmi ne znam koji model imas ali kod njih je zapravo kvaka koliko je panel svijetao. Kako sam imao vise komada od panasonica (imam jos uvjek) znam jako dobro da se isti modeli ponekad poprilicno razlikuju u svjetlini slike. Ne znam jel to zbog nacina i vremena koristenja ili su u startu takvi. Stariji modeli panasonic plasmi (negdje do g20-g30 modela) imaju pak relativno slabasan prikaz crne boje koji i nije puno bolji od prosjecnog lcd-a, ako je uopce. Medjutim kada imas dobar primjerak sa dobrom svjetlinom, g30 ili noviji jedini pandan koji moze konkurirat takvom televizoru je oled ili eventualno lcd sa dobrim fald-om

Napisao sam gore, Samsung plazma, D8000, nekada, mislim da ima 5,6 godina kako sam je kupio je bila the best buy, 1800e placena, ma ok je ona, boje, kontrast, SD slika odlicna, HD takodje, ali u usporedbi sa ovim modelima UHD tv-ima koje imam je inferiornija. Bolja je jedino od LG-a i Samsunga 9002, na SD kanalima, od Sonija nije,a u ostalim segmentima zaostaje, jer ipak su ovo 4k tv-i. Sony ljudi razbija na SD kanalima, neverovatna slka na ovozemaljskim kanalima, ma i na HD kanalima, kada je sport u pitanju bez obzira sto su ovi na 120hz, uhd kanali bez HDR-a i HLG-ja su takodje na Soniju fenomenalni, jedino i samo jedino gde zaostaje je na tih 3,4 kanala koji podrzavaju HDR i HLG, kao i na Netfliksovim serijama koje su u HDR-u ili Dolby visionu, ali iskreno, ja to ne volim da gledam, jer mi to nije filmska slika za onim zrnevljem prepoznatljivim za filmske ekrane.
Ovim zelim da pomognem mnogima da se ne zalecu za nekim WOU specifikacijama koje proizvodjaci postavljaju na modelima tv-a, a normalno i sta ljudi preferiraju kod gledanja tv-a, kao i tehnickim resursima koje poseduju, pozz

v_pula 04.11.2018. 15:44

pozdrav svimaa,
razmisljam o kupovini 43" lcd tv (mora biti ta dimenzija) i to je za poklon...od svega sto sam onako vidio nekako mi oko zapelo na LG UK6950...
da li ima šta bolje za tu cijenu oko 4.000,00kn...čekam naravno blackfriday
jedino što mi je minus barem sada kod ovog lg-a je da ima samo 2g. garancije...poslao sam upit na lg hr da li će imati neku akciju di će davati 5g. garancije ili da daju makar za kupnju produženje garancije
ako netko ima ovaj tv neka napiše koju crticu...ili ako ima neki bolji prijedlog također
hvala

Lewis 04.11.2018. 15:48

Im ali neko noviji LG sa onim smart daljincem koji ima ziroskop (cursor)? Kako se ponasa, jel brz/jel steka negdje i slicno. Kad god dodjem u trgovinu nemju izlozenih modela sa tim daljincem da malo probam.

Thx

ShebY 04.11.2018. 16:06

Imam ja, radi mi super. Pogledaj u centru tehnike, mozda tamo imaju izložen koji. A moš i do mene naleti i probat :)

maby 04.11.2018. 17:32

Citiraj:

Autor v_pula (Post 3245293)
pozdrav svimaa,
razmisljam o kupovini 43" lcd tv (mora biti ta dimenzija) i to je za poklon...od svega sto sam onako vidio nekako mi oko zapelo na LG UK6950...
da li ima šta bolje za tu cijenu oko 4.000,00kn...čekam naravno blackfriday
jedino što mi je minus barem sada kod ovog lg-a je da ima samo 2g. garancije...poslao sam upit na lg hr da li će imati neku akciju di će davati 5g. garancije ili da daju makar za kupnju produženje garancije
ako netko ima ovaj tv neka napiše koju crticu...ili ako ima neki bolji prijedlog također
hvala

Ja bi ti preporučio taj bolji model i imaš 5 godina jamstva.

https://www.elipso.hr/audio__video/t...IPS-43PUS7303/
https://www.sancta-domenica.hr/led-t...43pus7373.aspx

Ili poslije još nešto od toga.

https://www.sancta-domenica.hr/led-t...-43fx620e.aspx

https://www.sancta-domenica.hr/led-t...m_medium=click

https://www.elipso.hr/audio__video/t...ENSE-H43A6550/

Hapex 04.11.2018. 19:51

trebao bi preporuku za TV od cca 55" , cijenom oko 4000 - 5000kn
upotreba bi uglavnom bila generalna tj. malo više orijentiran na youtube te puštanje glazbe, za glazbu pretpostavljam da originalni zvucnici ni na jednom TVu nisu baš nešto posebno ? pretpostavljam da ću to morati uloziti u nekakve zasebne zvucnike ?

ShebY 04.11.2018. 21:17

Kupi tv za 3500-4000 a za ostatak uzmi soundbar.

Sa_Stilom 05.11.2018. 08:19

Ne, kupi TV za budget koji si mislio, a kasnije kupi soundbar ili neke Logitech zvučnike.

maby 05.11.2018. 08:33

Citiraj:

Autor Hapex (Post 3245348)
trebao bi preporuku za TV od cca 55" , cijenom oko 4000 - 5000kn
upotreba bi uglavnom bila generalna tj. malo više orijentiran na youtube te puštanje glazbe, za glazbu pretpostavljam da originalni zvucnici ni na jednom TVu nisu baš nešto posebno ? pretpostavljam da ću to morati uloziti u nekakve zasebne zvucnike ?

Ovdje imaš nekoliko modela.

https://www.nabava.net/televizori/ph...ra-hd-62102051

https://www.elipso.hr/audio__video/t...ava.net_cjenik

https://www.elipso.hr/audio__video/t...ava.net_cjenik

https://www.elipso.hr/audio__video/t...ISENSE-H55U7A/

https://www.nabava.net/televizori/sa...d-led-62020831

https://www.makspro.hr/led-tv-panaso...m_medium=click

Elven 05.11.2018. 10:42

Volim Panasonic, i imam ga doma, ali mi je grozno da je FX750 (znam da si ovdje preporučio "običan" 700), po specifikacijama lošiji od EX750.

Što se tiče FX600, rado bih dao savjete, jer ja imam DX600 (praktički isti TV), ali vjerojatno je još uvijek 55" IPS, dok je moj VA.
Whine: šta nisu mogli imati 43" model 2016 :P

martyzd 05.11.2018. 11:25

Citiraj:

Autor Elven (Post 3245503)
Volim Panasonic, i imam ga doma, ali mi je grozno da je FX750 (znam da si ovdje preporučio "običan" 700), po specifikacijama lošiji od EX750.

Što se tiče FX600, rado bih dao savjete, jer ja imam DX600 (praktički isti TV), ali vjerojatno je još uvijek 55" IPS, dok je moj VA.
Whine: šta nisu mogli imati 43" model 2016 :P

Ja jos uvijek cekam neke dobre popuste (BF), a jedan od izbora mi je jos uvijek i TX-55FX780 (ako ne uhvatim Samsung Q6FN ili MU8002) pa obzirom da imas doma Panasonic, pitam za misljenje?

Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk

Wuchko 06.11.2018. 09:34

Citiraj:

Autor Wuchko (Post 3240306)
Imam navedeni TCL (dijagonala 55, no tehnički je isti kao 49ka) i nemam većih zamjerki. Ono što je po meni mana je:

- iako u postavkama uključim opciju "fast boot", TV se sljedeći dan ponovno "boota" pola godine (50ak sekundi). Nisam po internetu našao da su drugi imali ovaj problem s navedenim modelom, no kod mene je eto prisutan.
- HDMI ARC opcija je mušićava - prilikom paljenja TV upali pojačalo, no i dalje zvuk ide na zvučnike od TV-a. Onda se u opcijama mora ugasiti T-link pa ponovno upaliti te nakon toga radi. Ovdje sam po*izdio i spojio TV i pojačalo preko digitalnog optičkog kabela (HDMI je ostao kao rezerva). Panasonic koji sam imao prije ovoga nije imao nikakvih problema s ARC-om tako da sam u startu eliminirao problem s HDMI kabelom i/ili pojačalom.

Ako se ove dvije stvari mogu zanemariti, TV je odličan - iako je u pitanju Android, brz je i responzivan, po meni je kvaliteta slike (pa i zvuka iz njegovih zvučnika) i više nego dobra.

Evo da quot-am samog sebe (možda pomogne i nekom drugom), instalirao sam Android 8.0 (v475) pa napišem nekoliko prednosti i nedostataka.

Prednosti:
- problem s brzim paljenjem je nestao, sad se TV pali trenutačno svaki put ukoliko je opcija uključena
- kod "cold boot-a" to više ne traje 50ak sekundi, sada je 30ak :D
- došla je hrpa novih opcija za podešavanje slike
- sve radi još malo brže i uglađenije nego što je to bilo s 7icom. Ovo bi možda i bio subjektivan dojam, no moje "sumnje" su potvrdili ukućani kojima TV "brže radi" a nemaju pojma da sam radio nadogradnju :goood:

Nedostaci:
- prilikom "fast boot-a" javlja se poruka "ethernet not connected" iako je mrežni kabel spojen i sve radi bez problema.
- nema više "ubijanja" aplikacija kroz task manager (držanjem "home" tipke). Navodno 8.0 ima bolji memory management pa sam briše aplikacije iz memorije nakon nekog vremena neaktivnosti. Ovo možda čak i može biti istina jer ukoliko otvaram neku aplikaciju koju sam zatvorio prije 15-20 minuta, učitava sve od početka.

Što se tiče upravljanja AV receiverom preko ARC-a, nisam isprobavao na 8ici tako da ne znam jesu li to konačno riješili. Navodno dolazi još jedan update u sljedećih nekoliko tjedana.

shrek00 06.11.2018. 11:53

Ekipa, ako netko zna, Samsung 49NU7172 ne pronalazi sve kanale preko vanjske antene, označeno je digital+analog i on pronađe 32 kanala ali rade samo HRT1,2, RTL i Nova, ostali su kao zaključani i kaže da treba neki ci+ module, ima netko iskustva?

Jasno mi je da ne rade plaćeni programi, ali tipa CMC, Doma i slični bi trebali raditi?!

Prki 06.11.2018. 12:20

A jel ti uopće našao Domu,CMC.....?Ili hvata poštare pa ti njih prijavljuje.

shrek00 06.11.2018. 12:24

Citiraj:

Autor Prki (Post 3245782)
A jel ti uopće našao Domu,CMC.....?Ili hvata poštare pa ti njih prijavljuje.

Ukupno 32 nekakva kanala, između ostalog i Evo TV , ali kad kliknem na neki od kanala traži taj modul osim na 1,2,rtl i nova.

Kada pod pretraživanje stavim samo analog ne nađe ni jedan, jedino da nije do antene.

buljaka 06.11.2018. 12:55

Ti zaključani su evo TV kanali

shrek00 06.11.2018. 13:07

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3245788)
Ti zaključani su evo TV kanali

Ok taj dio shvaćam, ali ne rade ni Kockica,Doma,CMC,Z1,Jabuka i sl. koji nebi trebali biti zaključani?!

Moram probat antenu okrenut drugačije, jer dosta njih ni ne pronalazi, pod analog ne nalazi ni jedan, samo digital.

tiki66 06.11.2018. 13:38

Analog ti ni ne bi trebalo naći, a ovo drugo zvuči kao problem sa antenom

buljaka 06.11.2018. 14:16

Citiraj:

Autor shrek00 (Post 3245791)
Ok taj dio shvaćam, ali ne rade ni Kockica,Doma,CMC,Z1,Jabuka i sl. koji nebi trebali biti zaključani?!

Moram probat antenu okrenut drugačije, jer dosta njih ni ne pronalazi, pod analog ne nalazi ni jedan, samo digital.

Vrlo vjerojatno ti antena nije dobro okrenuta pa ne hvata te kanale sa slobodnog spektra

borgmater1 06.11.2018. 14:36

Pozdrav, ekipa :) Cijenim Vasa misljenja i cesti sam posjetitelj foruma, stoga sam dosao po savjet buduci da sam van petlje kad su telke u pitanju. Naime, uselih se nedavno u stan i ne planiram tamo bit dulje od godine dana (duga prica). Moram priznat da ginem za telkom, ali opet mi se ne daje tona love iz gore navedenih razloga, stoga me zanima imate li kakav prijedlog o nekom jeftilenu do jedno 3k novaca (keš) ? Cak ne mora biti ni novo, u slucaju da ste nabasali na kakav kvalitetan item u oglasnicima. Mnogo sam zahvalan :)

P.S. Dosta sam površan i na kraju dana, najbitnija mi je dijagonala :) A također, neću ga koristit za DVB-T/2 niti S, već samo internet i stream + gledanje multimedije putem prijenosnih medija i DisplayPorta (ili HDMI-a, sto se nadje vec).

ShebY 06.11.2018. 15:09

Koja dijagonala? 40", 50", 55"?
Kako misliš puštat tu multimediju? jel to mora TV odradit ili imaš neki android box?

martyzd 06.11.2018. 17:17

Kolege, kakva je zhizha s ovim Hisense 55U7A modelom. Sad je 5000kn, garancija 2+3. Cekam vece popuste za Samsungove Q6FN, MU8002 ili LG SK8500, al za ovu cijenu je dobar deal. I recenzije isto dobre.
Isplati li se potrosit vise za family tv (dakle crtici, sport, filmovi - iskon.tv; eventualno mozda youtube).
Razmisljam razliku upucat u neki solidan audio.
Svaki dan nova spika (sorrryyy!!!)

The Player 06.11.2018. 17:57

Pozdrav

Otišao mi je Panasonic TX-40AS640E pa sam ga poslao na servis, imao je produženu gaanciju od pet godina.
Ponudili su mi zamjenu za Panasonic TX-40FS400E
Ovaj mi se čini nešto slabiji model od ovog kojeg sam imao, a i razlika u cijeni je oko 1000,00kn
Ima li koji drugi TV koji je više u rangu s ovim koji sam imao pa da ih pitam da mi za tog zamijene ili je i ovaj dobar s obzirom da mi daju novi TV sa novom garancijom od dvije godine?

Hvala

nforcerx.x 07.11.2018. 11:24

Kakva su iskustva sa

TCL U65P6046

https://www.tcl.eu/en/products/uhd-p60-u65p6046

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

segregator 07.11.2018. 11:27

Ima li neko jedan od ova dva Philipsa da komentira sliku?
I gdje kupiti, najjeftiniji je ovaj maks pro, ali ne znam kakva su iskustva s tom trgovinom? najradije bi uzeo u UZI-ja, al daleko su najskuplji

Buudaa 07.11.2018. 11:36

Citiraj:

Autor martyzd (Post 3245894)
Kolege, kakva je zhizha s ovim Hisense 55U7A modelom. Sad je 5000kn, garancija 2+3. Cekam vece popuste za Samsungove Q6FN, MU8002 ili LG SK8500, al za ovu cijenu je dobar deal. I recenzije isto dobre.
Isplati li se potrosit vise za family tv (dakle crtici, sport, filmovi - iskon.tv; eventualno mozda youtube).
Razmisljam razliku upucat u neki solidan audio.
Svaki dan nova spika (sorrryyy!!!)

Pozdrav, mene isto zanima ovaj Hisense U7A da li netko ima iskutva sa tv-om, slikom, itd.. Dosta su ga nahvalili u recenzijama, a s druge strane nije toliko poznata marka. Koji je ovlašteni serviser...?
Dvoumim se između tog tv-a i Samsung 55NU7402. Kojeg mi preporučate?
hvala

Hapex 07.11.2018. 11:36

Može mišljenje o navedenom TVu

https://www.instar-informatika.hr/tv...11489/product/

Na akcijama se može pronaći za cca 4800kn, da li ima koristi od zakrivljenog ekrana ili bolje gledat nešto drugo?

Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk

rak21 07.11.2018. 11:45

Citiraj:

Autor Hapex (Post 3246130)
Može mišljenje o navedenom TVu

https://www.instar-informatika.hr/tv...11489/product/

Na akcijama se može pronaći za cca 4800kn, da li ima koristi od zakrivljenog ekrana ili bolje gledat nešto drugo?

Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk

Od zakrivljenog ekrana meni vise stete nego koristi. Zahtijeva gledanje iz tocno odredene pozicije a i montaza na zid je vizualno manje privlacna nego kod flat TV.a. Zakrivljenost mi se čini korisna samo kod velikih monitora.

O nepotrebno vecem financijskom izdatku da ne govorim..

sholky 07.11.2018. 11:57

Citiraj:

Autor nforcerx.x (Post 3246124)
Kakva su iskustva sa

TCL U65P6046

https://www.tcl.eu/en/products/uhd-p60-u65p6046

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Imam dva 60-inčna u učionici i jedan 43-inčni doma. Sve super, osim što ponekad randomly ode u shop mode i pojma nemam kako se to isključi za stalno. :D

Također zna ne reagirat dobro na naglu promjenu svjetline, ali to se ne vidi u filmovima.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37.