![]() |
kupio sam BF2 dok je bio na nekoj akciji 7€ i nisam dobio vietnam.. sad vidim da posebno ima za kupiti BF2 i Vietnam za po 10€ svaki a to nedam :)
|
Ne vrijedi Vietnam te pare.
|
Bilo je sad na ljetnoj steam rasprodaji 75 ili cak 80 posto popust za Bad company, i za Vietnam. Tak da se moglo dobit za siću oba.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo cek da sad svi skupa suzu pustimo od tuge. |
ja ne mogu igrat mape sa vietnamom tako da.. ja sam čist :)
|
Igram se ja redovito i isključivo to več evo skoro 5g odnosno otkako je izašao ;)
nick kojeg trebutno koristim jest "tudajfor" bez navodnih znakova. Ali ja nikako nemogu sažvakati Vietnam, a i izbjegavam HC koliko mogu. Obožavam rush ali na svim mapama i mrzim kad neke mape ograniče na conquest jer su skoro sve takve hebene za rush. Eto tko voli nek se pridruži, igram se redovito ali me nema do ponedjeljka navečer pa onda mogu da se pridružim. ;) |
Ja sam out sve dok mi Internet ne proradi :(
|
ja sam 99% na onom rush serveru #02 - MODDED (MIXED) RUSH!!
|
I ja sam igrao na njemu povremeno ali dojadio mi vietnam.
|
..se igra još BC2, Sultz nick, pa se javite, njubara sam teska ponekad, pogotovo kad je tacna ispred mene :P
|
Ja bas nedavno ponovo instalirao, budem te dodao, pa mozemo zaigrat, ako jos ljudi ima koji igraju, tim bolje. Mada player base su uglavnom full iskusni igraci trenutno, ako tek pocinjes trebat ce ti neko vrijeme da prokuzis sistem
|
Je li to EA zabio nož u leđa BFBC2 i svim igračima? Već 2-3 dana ne radi master server i nemoguće je ući u multiplayer...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
|
najbolji fps svih vremena...
|
Zar se ovo još igra :D
|
Citiraj:
Ima li koga uopće na serverima? Ja sam mislio da se to urušilo izlascima novijih BF-ova. |
Citiraj:
Govorim naravno o službenim ali i "neslužbenim" (koji su jednako dobri) serverima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
E, da... Obzirom da mi je igra na DVD-u, mogu li je normalno instalirati ili moram preko Origina? |
Svejedno kak ju instaliras ;)
|
Bas cu ponovno staviti
|
Pregenijalna igra , samo svakako treba promijeniit u documents>bc2>settings.ini
Fov=55 u barem Fov=85 . Nekima radi samo u dx9 to nekima u i u dx11 ali je must.... Jednostavno nemate pregleda nikakavoga po defaultu. |
I nemas strafe sto je dodatna sikirancija, kao sto i moras malo pucat iz lika da bi pogodio hitbox :D Ali je i dalje no.1 sto se pucacine tice.
|
Citiraj:
Baš večeras malo obratim pozornost, u zadnje kako je previše obaveza mozak bukvalno isključim kad krenem igrat i samo se opustim ko kakav boomer iz lfd:D |
eh, sad tek skužio da se može igrati vietnam na moddanom serveru bez DLC-a :D :D
bolji mi je od običnog :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |