![]() |
Citiraj:
|
Jel ima netko da još igra BC2? Napucava mi se malo a želim ekipu :D
|
ja si tu i tam znam odigrati...
|
Citiraj:
Ovi BF 3 i BF 4 su ti mi takav teski srot a i citera je manje nego u BF 3. Valjda nisu zainteresirani za tako staru igru. |
Ak ste zainteresirani možemo se dogovoriti pa igrati timski, jel :D
|
Citiraj:
|
Ja sam za. Samo do sredine 12og mj. sam bez grafe, dakle tek poslije toga. Ali taman za praznike :)
|
Ajde dodajte me na Origin - mbesen
|
Origin?! Pa to govance nebi koristio nikada. Ja sam na Steam-u. (tudajfor), ali kako sam već naveo, grafička je na putu i nadam joj se do sredine 12og mj. pa onda mogu igrati. Do tada samo dogovaranje.
|
Stats server je offline već par dana, na par servera svega tridesetak ljudi. Ima netko kakvu informaciju je li to kraj multiplayera na toj igri? Bila mi je daleko najbolja pucačina u zadnjih par godina...
|
Jel ima ea kakav normalan helpline? Imam problem sa cd keyem, a likovi na http://answers.ea.com su totalno beskorisni i ne odgovaraju :lol2:
|
ja sam jučer pokušao igrati al mi se neće login.. :/
|
Pojma nemam šta se događa. Ja sam u razmaku od mjesec dana par puta probo zaigrat i nisam se mogo ulogirat. Kak nisam znao šta napravit, obriso sam i instaliro igru. Mislio da ce se možda problem rijesit. I sad mi kaže 'serial already in use' :D A ovaj helpline od EA je efikasan ko državna uprava.
|
Citiraj:
Ja sam upravo bacio rundu i sve radi kako treba (steam ne origin shit). |
Citiraj:
Hm, sjecam se da je bila neka fora da je moguce instalirat igru na 5 kompova. Moguce da sam tokom godina iskoristio tih 5 instalacija. Jer sam par puta briso igru, i formatiro disk i tako. A nisam svaki puta iso na onu opciju 'deauthorize this computer'. Možda bi mogo sad to probat, i nanovo instalirat. ali ne vjerujem da ce upalit. |
E vidiš, zato je STEAM zakon za igrice!
Evo, nisam se ulogirao u BF ima mjesec dana, sada ušao, odigrao rundu bez problema. A kaj se EA supporta za BFBC2 tiće, koliko ja znam, nema ga već 3 godine. |
Ma izgleda da mi je hakiran account il nesto. Jucer se cuo s nekim likom iz EA preko onog njihovog helpline chata, i kaze da se moze problem sredit, al da moram zvat telefonski EA. Baš mi se to da radit :lol2: Jeftinije mi je na steamu uzet novi key kad ce bit neka akcija.
|
igra li netko još BC2? :) Ako da javite mi se.
|
Battlefield: Bad Company II
Igram i ja. Al slabo ko noob.
Život na Isli Inocentes nezamisliv sa M24 |
amd a-3400 i hd 5670 na low 1920x1080 23" :lol2:
prije sve isto osim proca g530/g1620, osjetno bolje sve ... tu sam samo fidao ko budala prošlu noć, i to uz flet vezu prije igrao s losom i sporom vezom, sve bilo puno bolje |
igram ja tu i tamo al samo rush i to na jednom serveru..
t0mb1ll mi je nick.. |
..popravak, igrao jucer na brasil-hc, sve fino, bez stekanja i slicajno naletim na #7 modded vietnam - op hastings
zafidao cijelu noć, koji doživljaj, čoperi i stari rock :D ak hoće ko nek me doda.. sultz34 ( al sam looš, ispao sam totalno) |
Igram i ja ali poludim kad dođu cheateri i ukake igru. A ima ih dosta...
|
Igram i ja ponekad, u zadnje vrijeme slabo, možda da se skupimo za vikend...
|
Moj nick je mbesen tako da me dodajte.
Ovaj modani Vietnam server je legendaran, ja se znam voziti helićem samo da slušam mjuzu u njemu :D |
ja nemam vietnam pa to ne mogu igrat :(
|
Nemamo ni mi :D
|
Sramota je ovako dobru igru krekirati a moze se kupiti za par eura.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Modani serveri omogucuju da igramo taj DLC bez kupovine. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:04. |