![]() |
Igra bez ts-a i zahebancije s ekipom nije ni blizu toliko zabavna.
|
jel moze kratka poduka za TS, znam da sam imao problema s tim u BF2, zato ga sad ni nemam, ubilo me ono... pa se vidimo
|
xCARpeNoctumx
Imate preporuku za FreeHand server (rush)! Vikendom je rotacija mapa, prek tjedna je Oasis only. |
Citiraj:
MiG klan dozvoljava skoro sve osim spawnrapea i rasizma. Rotacija mapa, ekipa je vecinom ista, jedino je ping malo visok. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Volim ja malo trolati sa gustavom ali ako nema, nema. Zgrabim medic kit i krenem u boj kad zapar minuta jedan me skuca iza zida sa CG-om. I to jos jedan sa freehand tagovima. Pa dobro ne sekiram se puno navikao sam otkad je igra izasla da me ganjaju sa RPG-om i CG-om i uzmem ja jedan. Bubam rakete po mapi jedno 5 minuta kad ops kick sa servera jer koristim CG.... Ko tu lud jbg sad. Otad se micem od njih i ne igram na njihovom serveru. |
Može meni na PM info o TS-u, thanks :D
EDIT: Info aquired, hvala lijepa! :) |
Citiraj:
Danas startamo od ~ 21h. Tko još treba info za Teamspeak javite mi se na PM. ( Smatra se da imate funkcionalan headset ) |
Affirmative sir! :D
Samo, trebam vidjeti jel će mi se skinut BC2 do 9 navečer, imao sam mali unfall sa čišćenjem kompa i Origin folderom :D |
evo ja isprobao svoj bc2 nakon dugo vremena i igrica rula mape zakon ekipe još ima šta halaju do iznemoglosti :D
deri peri |
Cim se sjetim sifre i dloadam s origina cujemo se :) ako ima mjesta za nooba jednog
|
Ja mislio da vi znate igrati :D
|
Citiraj:
(znamo svi dobro kako je to kad te switcha autobalancer na kraju runde:nono:) |
To je bila sabotaža od strane EA i ostalih PCE provokatora jer niste očekivali ovakav talent s moje strane :D :D
|
Danas uletim u Bad company nakon dugo vremena, i vidim da imam Vietnam aktiviran a nikad ga nisam kupio. Zna netko nešto o tome? Nije valjda da smo nešto dobili besplatno od EA
|
|
sta to ima veze sa bc2?
|
mapa se zvala valparaiso u bc2
|
najbolja mapa ikad, tamo sam sam sate i dane proveo. neki na bojištu neki u grmlju :D
|
Kad je već bumpalo ovu temu... Ne mogu se sjetiti kome sam s foruma prodao svoj Origin account gdje ima BC2 i level 50 soldier (rasputyn).
Vidim po statsima da taj netko povremeno igra. Znate li tko je? Htio bi to ponovno igrati ako su serveri živi. |
Citiraj:
Citiraj:
I sad je najaktivnija mapa od svih, jedino na njoj zna biti pun server. Ma ko je to bio u grmlju, misliš Mensky? Kako te nije sram :D |
ima jedan momak, voli navečer kiflice jest, i odaziva se na ime veki te je iz osijeka :D
|
A da, ispričavam se :D
|
Danas sam malo downclockao svog starog phenoma da vidim kako ce se ponasati u igri. Skinem clock sa 3.0 ghz na 2.6 Ghz a i nikakve promjene u igri nisam vidio.
|
Jel igra ovo još tko? Prestao sam prije x godina. Pretpostavljam da za ponovnu ionstalaciju treba Origin account?
|
Za BC2 ne treba Origin.
|
Serveri su živi, ima par servera koji su puni praktički od 9 ujutro do ponoći. Par komada Rush servera gdje se rotiraju mape, par Valparaiso i par Conquest, zna biti po 3-4 samo Arica Harbour Conquesta. Jedino, nemojte se iznenaditi kad naletite na cheatere, ima nekih koji koriste "samo" aimbot a neki koji koriste i aimbot i radar. Prepoznat ćete ih po tome da vam prosviraju čelo s drugog kraja mape ili bezglavo jure po mapi upucavajući sve i svakog na putu ali budu i sami upucani jer ne uzimaju zaklon pouzdajući se u svoj aimbot.
|
Bio sam pauzirao s ovim jedno pol godine pa sam pred kratko opet počeo igrat. Sad imam laptop pa ako mi netko može reći kako bi po vama on trebao vrtiti ovu igru na 32 serverima. U biti pitam da li je dovoljno jak za 1680x1050 jer meni to radi očajno.
Konfa: i7 4500U 750M DDR3 8GB DDR3 |
Cuj, ja na starom e8400 i gtx 460 sa 4gb ddr2 rama vrtim u toj rezi bc2 na medium detaljima, serveri oko 20 igraca, fps rijetko ispod 30 ali ti imas undervoltan proc, pa te mozda to zeza, pogledaj u task manageru sta je zakucano u strop pa ces znat di ti je bottleneck
|
ja bas nedavno povukao instalaciju sa steama ponovno nakon nekolike goidne valjda, sve se instalira, steam mi izbaci kljuc koji moram ukucati kad me igra trazi, to napravim i nece, veli da je invalid key ili tkao nesto.
wtf, ima li tko ideje sto se dogadja? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |