![]() |
Da, popravljeno. Nakon toliko dugog perioda kojeg si EA ne bi smio dopustiti.
|
|
Odličan popust zahvaljujući ljudima, uzo sam, budem probao i Vietnam uzet za 3,99€, baš me zanima kakva je igra za razliku od BF3 MP, valjda se može multiplayer igrat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma igra se BC2 još, ima odličnih servera i ekipa je generalno super.
|
Stalno je aktivno nekih dvadesetak servera, računajući samo one koji su puni igrača, ostali su nekad puni, nekad ne, naravno, kako se potrefi vremenska zona/dan u tjednu itd.
|
Kupih, igrah, zabavih se mnogo :D
|
Također, puno mi se vise sviđa od BF3. Mogli bi skupa bacit partiju-dvije.
|
Tko sve igra ovdje? Ja pi*dim jer uvijek završim u timu koji gubi, ili nas brutalno baserejpaju ili igram sa idiotima :D
|
Citiraj:
Ili igraš sa kretenima A klase ili protiv u prvom slučaju tebe rapeaju k'o budalu, u drugom slučaju ti njih :D |
Imaš par servera gdje se potrefe ujednačeni timovi, makar nemaš apsolutno nikakvih pravila, nekad sam u timu gdje nas 3-4 puta za redom iskefaju da se sve dimi a onda mi njih natamburamo 5-6 partija tako da se pola protivničke ekipe diskonekta...
|
Moj origin je mbesen, aj me dodajte pa da se dogovorimo jednu vecer da igramo i da pizdite na moje fejlove :D
|
bump:
Danas cemo imati BC2 night, Pa tko se želi pridružiti s nama na Teamspeaku nek mi pošalje privatnu poruku. EDIT: Beyondx mi je poslao friend req, no ne mogu ga prihvatiti , jer ima punu listu prijatelja. Tako da nekog obriše da ga mogu prihvatiti. |
Ja, ja, ja ! :D
|
Citiraj:
|
Šteta, daleko sam do kompa. Ipak živo na Isli Inocentest je podnošljiv. Go rush! GG
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A daj, mogli ste prije javiti da skinem :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, udaramo tjedan bad companyja :D
|
Ovisi koliko je servera zivo.
|
|
ekipa i ja sad kresnili sqdm isla oh fun times :D
|
Citiraj:
Nadam se da cemo jos koji put igrat :chears: |
Citiraj:
EDIT: Javite se onda na PM ko hoce s nama na TS: |
kad budete igrali? ja bi samo špilao, bez TS-a, neda mi se s tim :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |