![]() |
Nadam se da ću izdržati, ako nebude opet u 06:30 glavna borba kao i zadnji put! :D
Sad sam tek pogledao večinu borbi, i ajde, ima par aznimljivih, ali ništa prespektakularno, osim naravno glavne, koja je završila poprilično zanimljivo ;) |
UFC 142 Highlight
|
UFC 142, odličan event, paklena atmosfera i navijanje, nikad više (atraktivnih) prekida i to većina u 1. rundi :)
|
|
Pat Barry mi nakon ovoga postaje jedan od top 5 najdrazih. Fantasticna obrana u parteru i jos bolji zavrsetak borbe. Jos da malo proradi na obrani od bacanja i bit ce sila. Borba nakon te je bila fantasticna. Ova Fox komentatorska ekipa mi je sasvim ok i mogao bi se naviknut na njih.
UFC 142 je bio super, iako mi je A.J. vs V.B. ostavila malo gorak okus zbog sudenja. Drago mi je da je Vitor dobio ali bi mi bilo draze da nije bilo onakvog sudenja.. |
Cro Cop najavio zadnju borbu protiv Ray Sefa!
http://www.fightsite.hr/k1-boks/spek...ebackoj-areni/ http://liverkick.com/index.php?optio...=37:kickboxing |
4.2. na UFC 143. Borba za interim prvaka u velter kategoriji. Potencijalno bomba od borbe.. |
Citiraj:
ali ne iz razloga koje si ti naveo fantasticna obrana u parteru? borio se protiv jednog od najlosijih heavyweightova koje UFC ima (ako izgubi iduci fajt, leti iz UFCa) morecraft je dolazio u full mount kad mu se prohtjelo i u pozicije za poluge da je bila rijec o nekom boljem borcu u istoj situaciji, pat barry bi izgubio da ne spominjemo da je barrya submitao mirko koji blage veze nema o borbi u parteru (na levelu white belta u BJJu -poluge, tj gusenja mu uspijevaju jedino zahvaljujuci iznimnoj snazi u rukama) Citiraj:
pretpostavljam da ne bi imao snage za finish iz partera, nego da bi se jednostavno jos vise potrosio...tako da te sudacke odluke i nisu bile od tolikog znacaja uostalom drago mi je da je ispusio i tako spusio otkaz iz UFCa posto je lik nediscipliniran i uvijek neki problemi oko njegovog weight cutanja jose aldo je vrhunac ovog UFCa i covjek je pokazao zasto je jedan od najboljih boraca danasnjice (a i uopce sa takvim impresivnim rekordom) - ne zaboravimo da ima tek 25g i jos prostora za napredovanje (ako je to uopce moguce) |
karte kupljene vidimo se :D
|
Ufc on Fox 2 i Sonnen protiv Bispinga, jedva čekam zbilja i mislim da će Sonnen uzeti meč. Bisping je doslovno prošao kroz Jasona Millera, mislim da će mu Sonnen ipak biti teži zalogaj, pogotovo jer Sonnen je u zadnjoj borbi nakon gaženja All American Stanna odmah zatražio Silvu da ponovno se nadju u oktogonu. Čovjek nije baš sav svoj u svojim istupima ali ima ono nešto. Da je Silva zdrav vjerujem da bi itekako došlo do tog meča, pa da White obori rekord zarade od prodanih prava.
|
Navodno će Chael Sonnen dobit rematch sa Andersonom ako dobije Bisping-a šta virujen da oće. Britanac je solidan kalibar ali... Sonnen nakon šta je Nate "The Great" Marquardta porazio u onoj epskoj borbi, Andersona demolirao 5 rundi za izgubio, prošao Stann-a easy.... Nema britanac puno šanse.
Inaće dobar fight card koji će razjasnit neke stvari u hranidbenome lancu u poluteškoj kategoriji borbom Rashada Evansa i Phill-a Davisa.... Vjerovatno će pobjednik dobit priliku za napast naslov odnosno mladog i nevjerovatnog Jona Jonesa.... Po meni Evans protiv Jonsa nema šanse, a Shogun i Machida koji su sami vrh su poraženi... Btw nešto se po netu piše da diaz i condit imaju borbu za naslov u welteru? Šta je GSP-u oduzet naslov ili šta???? ili je to sve patka? |
Citiraj:
|
Dobro, to je interim title, pravi vlasnik naslova je i dalje GSP. Na faceu je bila neka patka da je to borba za "pravi" naslov, ne privremeni
Kakve su vaše prognoze za Evans vs. Davis ? Davis mora ić na prekid jer je Evans nekako uvik ima protekciju kod sudaca... A uz to je i bivši lhw prvak... Samo kad se sitin njegove borbe sa Thiagom Silvom.... Doduše tu je i Silva kriv šta ga nije nokautira pred kraj borbe kad ga je ima teško uzdrmanog EDIT: Ova mirkova oproštajna... Isto bi ga rađe vidia protiv Remy-a Bonjaskog ili Petera Aertsa neko kontra Sefa koji jede hamburgere i jedino šta je od njega ostalo je tvrda glava i teška ruka :) Ne bi bila ni loša borba u mma Mirka i Mare Peraka. Uvjeren sam da bi to bila dobra borba, ako ništa barem bi se saznalo di je Peraku misto. Protiv Jeffa Monsona je bia više nego dobar, ono sa Bobom Sappom nije za komentirat :D |
Trebalo bi mirku dat Badr Harija.... za kraj..... :D
|
Citiraj:
Hehe, je li ti se to zamiria kad je posta saborski zastupnik SDP-a? :D Marokanac bi da demolira :) |
Sonnen da nije brbljavi provokator bi imao sve kao i Randy Couture, pozadina i temelj su im jako slični. Protiv Bispinga će svoj grapling sprovesti u djelo, odvesti ga na ledja i pokazati mu ground n pound, jer u tome je jedan od najboljih, a opcenito zbog svojih sposobnosti sigurno spada u najbolje borce opcenito.
Aldo je genijalan borac, talent samo takav, usudjujem se reci da je jos talent jer za borca je jos jako mlad sa 25 godina, i sigurno da ce ispasti jos bolji. Davis i Evans - ne znam, iz nekog razloga mislim da bi Davis bi to mogao uzeti, makar Evans je papirnati favorit. Vidjet cemo. |
Citiraj:
Slažem se do zadnjeg slova sa napisanim... |
Ja mislim gledati ovo nočas, vi?
|
Imaš kakav link za streaming ili?
|
Prelims @ http://www.firstrow.tv/watch/104570/...iminaries.html
Main @ http://www.firstrow.tv/watch/104731/...-vs-davis.html uzivajte.. |
Ja ti prelimove gledam na Fejsu http://www.facebook.com/UFC?sk=app_247211121995467
najbolja kvaliteta slike i nema reklama! Ali evo gore su ti sajtovi i za jedno i za drugo! |
I ja prelimse gledam na FB no sad uopce ne mogu otvoriti link, samo crno bez ucitavanja videa..
EDIT: Opera ne radi, u chrome.u radi.. |
Lol, ovo kaj je Olivera sada izvukao još u životu nisam vidio, predobro :D
|
uyebote, eto sabmishina veceri, oliveira izvukao takav leg lock, nisam vidio slicno do sad..
EDIT: istovremeno smo krenuli pisat post :) |
Citiraj:
Neznam baš, sada sam vidio Sefa u kutu svog borca i definitivno ne izgleda kao netko tko krka hamburgere, još definitivnije neizgleda kao onda kad je bio u K1 sa brdo sala na sebi! Moglo bi se svašta iz ove borbe izroditi! Moram priznati da me sada malo više zanima taj fajt (do sada me uopće nije) :D |
mirko je rekao da mu to uopce nije zadnja borba vec da ce najvjerovatnije ici na K1 u pan kojeg prošle godine nije bilo
|
Mirku je tamo oduvijek i bilo mjesto!
Mislim na K1, nije treba ići iz njega, i definitivno treba ići na ispod 100kg, jer je ovako prespor! |
mirko je vec vise puta rekao da mu je iduca borba zadnja, no unatoc tome vracao se 2 puta u UFC
i sad opet nesto sere sumnjam da ce ici u K-1 posto je K-1 pred bankrotom i uopce ne placa svoje borce, tj rapidno propada cijela organizacija (overeem jos nije placen sto je osvojio GP turnir) btw ocekivano dosadan UFC event danas ne znam sto su mislili iz UFCa kad su stavljali takve matchupove na drugi uopce event na FOXu (bolje da su isli sa condit-diaz fajtom) |
čudo jedno kako se to sve u Japanu raspalo...doslo je do toga da iduci mjesec UFC ima 2. event nakon 12 godina Japanu!
nacija koja živi za borilačkim sportovima spala na to da ameri njima prave show...to nikada neću skužiti,kažu da je to sve držala japanska mafija.. mišljenja sam da UFC tamo nema šta tražit: -glupa pravila(nema stompa(kad je silva bacao stomp oni su u extazu padali),nema udaraca nogom dok si na podu,ima glupavih laktova koji samo u 90% slučajeva naprave gadnu porezotinu i onda se meč prekine,preveliki kavez i sam kavez(uvijek se sjetim prve mirkove borbe protiv sancheza kad je on doslovno bježao po kavezu) nemam ja ništa protiv UFC-a,dapače,al to nije to..nikad oni neće biti kao PRIDE,to je tamo bila klasa više.sam taj narod,setting,pravila.. nadam se da će pokrenuti neku zdravu organizaciju opet da bude konkurent UFC-u jer ovi trenutno imaju monopol i diktiraju svima |
Citiraj:
naravno sumo hrvanje je i dalje najpopularnija vjestina i uziva iznimnu gledanost zatim slijede keceri (da, keceri) i mnogi japanski MMA borci odlaze u kecere (stoga je i dream organizirao sad za novu godinu pola namjestenih borbi - npr tim sylvia vs le banner u najgorem fajtu koji sam ikad gledao) - cak je i mirko sudjelovao u kecerskom fajtu, nuff said. 2. japanska mafija drzi ugl sve borilacke sportove u japanu i ako zelis sta organizirati tamo moras to raditi u suradnji sa jakuzama (stoga je i pride propao, stoga sad propadaju mnoge mma organizacije tamo i stoga je trebalo UFCu toliko dugo da opet dodje u japan) Citiraj:
jedino nemaju dozvoljene laktove i to je to, sve ostalo je vise manje isto kao i u UFCu mirkova borba protiv sancheza nije mjerilo nicega posto mirko tada uopce nije trenirao ozbiljno za UFC fajtove (podcjenjivao svoje protivnike i borio se samo radi love bez ikakve druge motivacije), tj nije uopce imao kavez u kojem bi trenirao niti je trenirao u ozbiljnom gymu Citiraj:
u boksu 100 organizacija pa cekas godine na neki matchup (mayweather vs pacquiao , braca klitschko vs haye, itd) ovo sa UFCom je puno bolje. |
|
Što mu je ovo trebalo
plačem od smjeha |
|
UFC 143 - Weigh Ins
|
Jaoooooooo, pa to je večeras!
Tako se nisam pripremio za ovo, ali izdurat ću sigurno. Jedva čekam da vidim Diaza poraženog. |
Vecerasnji main card je predobar. Ne znam bas dal bum cekal ili pogledal uz kavu u miru..
Meni su oba Diaza super jer ne glume i ne presravaju se okolo. Decki treniraju vise nego bilo tko drugii i jedino im je to bitno a ne slikanje i preseravnje. Nema rukovanja i laznog prijateljstva sa nekim kome ce drugi dan htjet otkinut glavu i to cak cijenim vise nego ovu drugu varijatu. Condit je isto bad ass ali brijem da bu zgubil na bodove. Diaz je jako tezak za nokautirat i znao se vracat i opakih situacija. Boks mu je prejeben, nitko mu nije po tome ni blizu a u svemu ostalome je na visokom nivou. |
Ja svaki put kažem da neću dočekati dan pa se zeznem. Plan je pogledati prelimse do glavnih borbi i otići spat. Nadam se da ću ovaj put uspjeti u naumu :D
|
može neki link za borbe od nocas..? :fala:
|
mmatko.com
s tim da diaz vs condit fajt ne klikas odmah prvi link na stranici nego skrulaj malo dolje |
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |