![]() |
a sa ovim svojim nemogu nikako?
|
Citiraj:
Razmisli o ovome,nije 600W kako piše,ali nije ni slabo,kako će neki fanboyi sugerirati,a cijena je zaista fer 349kn. Ima 1x6pin,za drugi se pobrineš kombinacijom kablova. Moralo bi držati,ugradio sam to napajanje na 4850 kartici, bez ikakvih problema sve radi, vjerujem da će i GTX260 216 raditi super. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.740.021 |
Citiraj:
I meni drži sve izz potpisa i proc je na 3.2.... "jedino" se vent brže vrti.... :beer: :lol2: |
ma nisu novci problem nego me zanima dali mogu s tim pokrenuti jer ako mogu cemu mjenjati
|
ako novci nisu problem onda ga mijenjaj za vlastito dobro sebe i kartice i ne pitaj previse
|
Mislim da cca 300kn za jedan Fortron 400W nebi smjelo biti upitno jeduno ako neželiš da nakon par dana "sve prdne u fenjer" i završi u nekom kontajneru,
a kao što navodiš da lova nije problem onda još bolje Corsair 400W:D i muran si. |
Citiraj:
Šta se tiče overlocka procesora,ako se minja frekvencija jel raste potrošnja procesora u Watima. Jel se mora dizati radna frekvencija od RAM-a ili može ostati na 800MHz tvornička PITAM JEL TE OVERLOCKE NIKAD NISAM RADIA pa sam u neku ruku strašljiv......... :respekt: |
imas jako lijepi tutorial tu na forumu pa se baci na citanje...
|
U vemilu su dobili Zotac GF GTX260 192p, 896MB DDR3, Synergy Ed, DVI audio, TV-out, DVI za 1299kn...što mislite o toj cijeni s obzirom na 192p ??
|
Cist ok ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
XFX GTX260 216sp za 1400kuna, ja mislim da nema isplatljivije kartice kod nas od ove u GO.! |
..ma zeznuo se.gledao sam cijenu na kartice a ne gotovinu.slažem se definitivno najisplativija kupnja.
|
Još da je raspoloživa,al navodno oko 1.5. bude:D
|
Ma šta cu cekat...nije razlika tolko velka...a i 100kn ostane u džepu...tj mcdonaldsu : )))
@danc00: Nista od hardwera nije isplativo...a najamanje grafa za 1400kn xD |
Nazovi pa pričekaj,nije problem dogovoriti vjerujem ni rezervaciju,a isplati se za tih 5-10 posto,kad već uvijek ganjamo najbolje za novce kojima raspolažemo. :chears:
|
Citiraj:
Onda je to itekako isplativo! A i danas nema igre koje bi joj zadavale poteškoće na 22"/24" monitorima uz pristojan proc! |
Samo kojeg je proizvodnog procesa grafa 65nm ili 55 nm,odnosno jel postoji mogućnost da se oni rješavaju ovih starijih varijanti na ovim našim tzv.siromašnim područjima
|
Citiraj:
Tako je najjednostavnije, a sad ako kupujes preko web shopova, trazi da ti daju tocnu oznaku grafe pa malo proguglaj i onda narucuj. |
Nebute bili niš previše zakinuti ak dobite stariji model, ako ima 216sp onda je isto ako uzmeš 65nm ili 55nm, nema razlika u performansama :) !
|
Citiraj:
|
Da 65nm se MANJE zagrijava i BOLJE kloka,zato sto 55nm ima Realtekov kontroler voltaze,preko kojeg nije moguce povišenje voltaze preko softwarea te ima skroz skresan kuler,s manjom povrsinom disipacije i 2 manje heatpipea!!!
Tako da bi i ja radije gađao na 65nm. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na tim karticama je Volterrin čip za regulaciju napona... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam ali je realtekov :D
Daj mi sec da najdem... CITIRAM: "The Realtek voltage regulator on the Palit GTX 260 Sonic does not allow that." http://www.techpowerup.com/reviews/P...216_SP/33.html :beer: E sad ko tu koga,neznam :D:D:D JOS JEDAN CITAT: Fortunately, Gainward didn’t go to those lengths to shorten the PCB but the company did use cheaper components, such as Realtek’s voltage regulator, which doesn’t support software voltage changes. http://www.fudzilla.com/index.php?op...2305&Itemid=40 Tako da postoje kartice koje koriste ili Realtek ili Volterru pa pazite kaj kupujete,pogotovo ako vam je stalo do OC-a :). |
Citiraj:
EDIT: Krivo sam citiro sry majo, poruka je namijenjna mom mutavom frendu blue:goood: |
Nema beda ;)
:beer: |
Citiraj:
|
Jel postoji patch za novi EVGA voltage tuner?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
daj jasnije. |
Citiraj:
|
nece tak. treba bas patch.
|
Citiraj:
Kako piše po gpu-z moja je 55mm,a po netu na dva reviewa piše da core ide preko 720mhz,šta je dovoljno po meni,memorija se da navući na 2100 sigurno stabilno,i dosta je. DDR3 je to, nije isto baš kao sa DDR4 3870 koju sam imao, to se clockalo ko blesavo,vidio sam po netu 900/2400 bez problema. |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |