![]() |
netko za preporuku za listu? sport i filmski kanali primarno, samo da radi stabilno
|
kome treba iptv portal, slobodno mi se javi
gledanje preko tivimate-a ili ott navigatora |
Za iptv test možete na PP
|
Molim u privat info za listu, gledao bi na android boxu
|
ako je netko u potrazi za iptv portalom ili listom, slobodno se javi
|
molim preporuku kineza sa aliexpressa putem privatne poruke
hvala |
Ima neko nesto sa arenasport za kraći period ili posuditi na koji dan
|
ako ti treba na par dana, onda traži 24h test od kineza sa aliexpressa. i tako par puta.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Tražim iptv listu za 2-3 uređaja (ako je moguće da gledaju istovremeno).
Prvenstveno je bitan sport (F1, Motogp, nogomet), ostalo manje bitno. Cijena naravno što manja Hvala |
Što bi bilo dobro uzeti za apartman na moru? Nije za iznajmljivanje već za mene (nas) koji s vremena na vrijeme idemo dolje.
Internet bi uzeli preko moba onih 60GB mjesečno ili tak nešto ... |
Xiaomi Mi box S
|
Ako neko traži IPTV može se javit za test na PP
|
Trazim "provjerenu" listu da mogu gledati preko smart iptv na tizenu(samsung)...pm
|
Pozdrav ekipi , tražim "stabilnu" m3u listu može na PM
|
Citiraj:
|
Trazim UK/USA listu sa HD kanalima i funkcionalnim EPGom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je moj zahtjev jasan :lol2: |
ima li netko link za DATOO listu(na PM),na Aliexpress... Nisu valjda svi zatvorili butige??? Unaprijed hvala!!!!
|
Upises Datoo IPTV u google i izbaci ti neke alternativne opcije gdje ih mozes naci.
Okej su za te novce, al kad nesto ne radi onda dok dobijes support prodje dan dva, tako da... |
Citiraj:
|
Molim preporuku na PM za stabilnu m3u listu (sve arene i sportklubovi, ex yu), gleda se preko smart iptv aplikacije.
|
Citiraj:
|
Ako neko želi testirat iptv može se javit na pp
|
Ima netko problema sa *VV*** listom? Meni ne radi od jučer a nema odgovora od supporta...
|
Potvrdjujem.
Postoji sansa da se javi na bug forumu pa baci oko na njihovu iptv temu: https://m.bug.hr/forum/topic/audio-v...68692?page=782 |
Može neki početni info na PP gdje uopće zpoečti s ovom pričom? pojma nemam :D
Htio bi tati složit nešto da može tekme pratiti i slično, nije mu dostupan ni max tv ni ništa slično, ima solidan internet preko homeboxa, ali što sad dalje za iptv? :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |