![]() |
PES 2009
DIBALO II LOD i POP$ uspio se fokusirati na te 3 igrice.......mada zadnjih mjesec dana slabo igram kako je u skoli malo zagustilo......:D |
Maloprije završil jednu partiju Sins of a solar empire: Entrenchmenta. Šta reći nego starbase-ovi rulaju :D Fora su i minska polja
Evo i trailer za one koji su propustili vijest... |
upravo završio World in Conflict: Soviet assault.
nikada nisam volio strategije i ne volim ih ni dan danas, ali ova igra me oduševljava :) |
Thief: The dark project - gold version
|
Ceville
Ako se želite dobro nasmijati, i mrvicu trenirati moždane vijuge, preporučujem ovu bajkovitu avanturu.... Definitivno se osjeti duh Monkey Islanda, odvija se u settingu sličnom Šreku, ukratko, odlično će doći kao odmor od prolijevanja hektolitara krvi:D |
Nba 2k9
Cryostasis Turok Tom Clancys End War |
Makar mi izlazi na uši al dobro,ETQW multiplayer, i emulatore - trenutno Kirby's Dreamland 2 i Breath of fire serijal.:):chears:
|
GTA 4...nemrem vjerovati da mi igra štuca i da ima tolko bugova
|
Citiraj:
Citiraj:
svi su one dobre, ali je ipak diablo najbolji :D |
Star Trek :Elite Force II
|
Citiraj:
|
men of war
|
Za zapeo na Killzoneu 2 :)
|
Upravo presao Full Spectrum Warrior : Ten Hammers i zadnja staza mi je jedna od laksih bila pa budemo pokusali ispocetka ali na najteze.
|
presao warhammer 40k: DoW2 sada se igra: Guild Wars, Fable :)
|
Age of Empires 2 i warcraft 3 posto sam na intengriranoj:D
|
Titan Quest(dosta dugo i nikako da pređem više-dopizdilo mi :D)
i sad ću počet HAWX i Mirror's Edge kad skupim volje malo :) |
FIFA, FM09, CoD a uskoro i Witchera te Drakensang.
|
Uzeo par originala :
Neverwinter nights Deluxe Edition ( +2 ekspanzije) Rise of Nations + Thrones and patriots exp. Unreal Anthology,sve igre iz serijala Unreal Pa to malo halam sad,glatko ide na 3650,taman.:chears: |
Citiraj:
|
Vidi vraga...i dalje wow :D
|
Pes9...20 minuta i dojadilo mi.
bemti. |
Citiraj:
OT: baš me zanima koliko ćeš izdržati prije nego utopiš 3650 i napraviš si gtx triple sli:D |
Citiraj:
Neverwinter 129kn- 3cda igra plus dva cda exp Rise of Nations 119kn - igra plus exp Unreal 159kn - 4 igre Jbg,dobio u casinu pa se malo počastio. Da ti i na :offtopic: odgovorim,a ne znam,tek sam ju uzeo,zasad sam zadovoljan,kartica je nova novcata,kutija i oprema presavršeno očuvana,performanse čisto solidne za skalirane reze i medium,dok starije igre koje obožavam lete,prodavat ću ju ako nagovorim jednog momka dragog za GTX280,po cijeni koju si mogu priuštiti,ali iskren da ti budem ne igram nove igre.:) Nemam ploču ni za CF ni za SLi,tako da ništa od toga. |
Igram Call of Duty 4 online opet, napokon nabavio orgy igru :)
Na lap sam upravo instaliral Myst III: Exile ( bude se uspomene prema cijelom serijalu) |
Trenutno se igra COD4 i tako vac par mjeseci :)
|
...sims 2 sa svim mogućim expanzijama i stuff-ovima + oko 5000 stvari skinuto s neta :roller:, sad mi igra ima oko 20gb :D (morao sam uzet 2 tjedna godišnjeg zbog j... simsa, ne mogu se maknut s kompa)
i vice city pomalo :fiju:... |
Brother In Arms:Earned In Blood
Prince Of Persia:The Sands Of Time |
Uzeja CoD4 origigi pa nabijam exp ;)
|
The Last Remnant - predobro unatoč nekim manama/nedostacima
Wheelman - ROFL koja glupost CoD 4 MP - ne moram govoriti :D CoD 2 MP- tu i tam, četvorka mi je bolja:D Sniper: Art of Victory - instaliral prije tjedan dana, još nisam ni pokrenul Left 4 Dead MP - fora je al nije to to kak su ljudi govorili da je dobro prek neta Tom Clancy's H.A.W.X. MP - e to je zabavno prek neta iako ga nisam puno igral (SP prešel, MP igral nekaj malo) Archlord Ep 3 - tu i tam, MMO su mi glupi, nije to to:D ima još instaliranih igri, al to većinom igram:D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |