![]() |
Citiraj:
ja bih isao na samsunga mu6 ili nu7 seriju, ovisi na sta naletis |
IMO, philips je katastrofalan što se SD programa tiče.
|
https://www.displayspecifications.co...ison/f04f581f0
Može mišljenje, Samsung NU7172 49" ili TCL C7006 49" ? Vuče na TCL-a zbog WideColorGamuta,10bitnog panela,android(?),DTS zvuk... |
Citiraj:
|
Koliko znam kod LG-ja rgbw struktura pixela ide na serije lcd-a nize od serije 8000. Npr 49sk7900 ima rgbw dok 49sk8500 ima normalni rgb. Da sada kupujem tv od LG-ja ja tak i tak ne bi isao na nista ispod xxsk8500 zbog puno ljepseg dizajna i izrade te boljeg sustava lokalnog zatamnjenja i dr.
|
|
Citiraj:
imao sam 55" philipsa sa ambilightom i bio sasvim zadovoljan tak da dok ga neću nešto uzdizati ni ta pljuvačina mi baš ne ide u glavu... kolega sa onim mall 65" sonyem redovito komentirao da mu je slika bolja kod mene neg na njegovom a on je za razliku od mene i OCD osjetljiv :) |
Citiraj:
|
U SD na akciji Samsung qe55q6 za 7,699kn plus se dobije Frontier S3 sat.
|
odlucio sam se za SAMSUNG UE50NU7092UXXH i mogu rec da je super, tizen radi mrak slika je odlicna, sve 5
|
Citiraj:
Za va ne znam jel postoje rgbw paneli. Ukoliko i imaju nisu prisutni toliko na trzistu. LG va matrice vjerojatno kupuje od nekog drugog proizvodjaca panela. |
Citiraj:
|
Vidio sam u Elipsu 55MU9002 za 6.999 kn, mislim da je to *eben ubod...
|
Citiraj:
pitanje dal bi ga se naslo uopce |
Citiraj:
Tu ne piše da je izložbeni...? Hm? |
|
Pretpostavio bi da ima kvačicu a ne X :D
|
i ja. nije mi i dalje jasan X.
jel to znači da ga nema među izložbenim ili da ga samo ima kao izložbeni. s obzirom na znak X ja bi uzeo ovo prvo, ali .... |
X znaci da ima samo izlozbenih
|
Zato i je crveno označeno.Kao warning :D
|
Jednom se živi, treba otić kupit 65Q9FN
|
stariji Samsung UE42F5500 za 1000kn, yay or nay?
|
Citiraj:
|
Ima li ikoji Tv a da ima u sebi full web browser, i da podržava Microsoft Silverlight
I miš naravno Što bi s ovog popisa valjalo? https://www.bestbuy.ca/en-CA/categor...vs/329719.aspx Cijena 500-700$ |
Citiraj:
problem i jeste u prikazu SD programa, HD izgleda dobro na većini modela, ja ti mogu reći moj doživljaj gledanja SD programa (max tv i kabelska) na tv sony xe 7005 i xe 9005, na 9005 programi su gledljivi i lica nemaju onaj voštani izgled kao na 7005 i razlika u kvaliteti prikaza je očita, napomenuo bih da "zemaljski" HD programi (slo i orf) izgledaju dobro, a najava je da će se prijeći na hd emitiranje i kod nas, IPTV s lošim bitrateom (HD kanali) su loši na oba tv, pa je pitanje što će naši operateri napraviti kada počne HD emitiranje |
Molim pomoć! Trazim tv do 2200 kn, smart ili android, sto je vec bolje? Ima li stogod solidno za te novce? Velicina ekrana 82 cm, namjenjen isključivo gledanju filmova, tv-a, YouTubeu....
|
Citiraj:
Imam dva doma ukopčana na PC-jeve (IMO jako dobri za tu namjenu, čak se i zaigrati na njima dade) i ne znam jesam li tv vulgaris gledao na njima sve skupa više od doslovno desetak sati... Jednostavno ne mogu prožvakati tu sliku, i gledanje tv programa uvijek završi tako da ...premjestim dupe u susjednu sobu pred devet godina staru Panasonic plazmu. Jeb'ga...to je meni nešto kao Mečka w123 među tevejima:D |
Citiraj:
Protegni se još 200kn. Imam ga, extra zadovoljan. Tv ima sve šta ti treba i još malo više:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ima li netko iskustva s ovim Panasonic TX-49EX600E modelom ili nekim drugim iz te serije, mogu ga povoljno nabaviti pa me zanima iskustvo iz prve ruke. |
Citiraj:
njaaaah |
Citiraj:
EDIT: Doduše sad vidim dolje u komentarima da se neki bune koji imaju ovaj tv i govore da loše ocijene nisu istina. Ima li tko iskustvo s ovim modelom Panasonica iz prve ruke? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imao sam samsunga koji nakon 5 godina vise nije dao azurirati YouTube pa ga vise nisam mogao koristiti.... Samo 1/4 screena i to preko web browsera mogu danas... |
Citiraj:
Kakva druga preporuka za isti iznos oko 2000kn |
Citiraj:
Moj savjet ti je da ako odlučiš ići na veću dijagonalu(što bih ja napravio), sačekaš black friday tamo krajem 11. mjeseca ili pratiš akcije na npr. Sancta Domenica, Mall, Ekupi, Elipso... pa ubodeš nešto povoljno s 5 g. garancije. |
Citiraj:
https://www.elipso.hr/audio__video/t...IPS-32PFS5803/ |
Citiraj:
. Probaj čekati kad budu imali 5 g. garancije, a ako nisi zapeo za 32" bolje ti je naći nešto od 43", jer su im cijene približne. Danas se 32" kupuje samo ako baš nemaš mjesta. |
Citiraj:
u dnevnom boravku, za gledanje tv programa i ja koristim Panasonic plazmu, kvaliteta prikaza nije uopće za usporedbu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:13. |