![]() |
...dok attackeri roštiljaju na spawnu :D
http://youtu.be/aR2kS7Tc5SE?hd=1 |
hahaha dobar :D
|
Prvi platin star :goood::goood:
|
Ova igra i team play = complete bullshit
10 minuta, 5 servera, od nas 16 u teamu, skupa sa još jednim (maximalno dvojcom) suigrača pokušavam se spustiti niz brijeg na Arici (US team), dok njih 13-14 (većinom medici i wookiji) pokušavaju gore na brijegu kampat |
Nije problem u igri nego igračima...
Mislim da si više nego dobrodošao da nam se prodružiš na TS-u. Isprobaš, ako ti se svidi i ostaneš... |
Citiraj:
na svakoj mapi slična priča ma došao bi na TS, ali imam "ispadaje" i vajnanja i psovanja pa neznam baš :D uostalom igram zadnje dane kad mi još malo počnu predavanja :fuming: |
Postalo je lutrija upasti na server sa dobrim timskim igračima. Evo večeras nam se zaredalo 4-5 servera na kojima je situacija bila katastrofa, igrači pre slabi, drugi pre jaki, naši ništa ne rade, drugi nas gaze. No ni to nije pravilo, bio je jedan server i upali smo u team sa dobrim igračima...naizgled... bili su jednako očajni ko i newbiesi. Jednostavno ko da ih nije briga, stoje, ništa ne rade, ginu ili se pre malo trude, a na neke pre očite situacije uopće ne reagiraju, npr. neprijatelji kempaju ispred baze i ovi nikako da ih pokose, nego ti isti neprijatelji stoje tako tu pola sata i samo se respawnaju i onda se naravno nađem ja budala, koja ih ide riješit i zaradim nemesis pin jer je njih tamo 5-6, od toga 2-3 medica.
Na kraju smo quitali sa tih servera jer se ne isplati živcirat. Na neke dane stvarno imam osjećaj ko da degenerici imaju ekskluzivno pravo igranja taj dan. |
Tocno Neo, takvih ima koliko hoces. Ja kao recon idem na rush na Isli i naletim toliko neprijatelja na jednoj poziciji kempanja. 3 eneginer i 4 medica. Bacim im motion a moji timovi ne reagiraju uopce i imaju svoj zadatak kod respawna kampiraju prema B site, a to je nabijanja score. Najgori su mi medici gdje moze sasuti kisu metaka. A rijesio ih mortal i 3 knife.
Najsmijesnije sto su mene prozvali noob. :( Ja ih toplo pozdravljam "tank you" |
Oprosti, ali kaže se mortar. :D Morao sam, jer vidim da dosta ljudi ima problema sa izgovaranjem te riječi, ili uopće ne znaju točan naziv. :chears:
EDIT: I piše se 'thank you'. :D |
Mansky koja si ti kidalica, e
|
Citiraj:
Ma nisam mislio ništa loše, samo ne želim da se ekipa ismijava i to.Puno ljudi misli da se kaže 'mortal'. |
Citiraj:
Cim vidim da se loada isla rush znam da atakeri ako ih je 12 u timu od tog su 13 vukiji na brdu :lol2:. Otkad key kosta 60 kn , ova igra je postala uzasna i toliko ima trulih igraca da je malo jedna a4 strana tipkanja... |
Citiraj:
To ti je CG u rulju i ko preživi dokrajčiš ga SMG-om |
Sva sreća pa recon ima cg i smg. :D
|
Koja je sad shema na Originu, nikako nemogu skinuti BBC2?
Rušio sam win. i sad odem skinuti igricu budući da imam samo CD key koji sam prije preko EA Download Managera upisao i skinuo igru? Sad mi samo u profilu piše da imam tu igru, al nemogu skinuti?WTF? Edit: Riješeno, win firewall radio cirkus.. |
"Riješio" sam problem sa freezanjem.
Eto, ako netko ima istih problema, možda mu pomogne. Disable onboard realtek zvučne i iskapčanje mikrofona iz kompa je riješilo problem. Nije bilo dovoljno samo jedno od toga, baš sam morao i jedno i drugo napraviti. Da ne spominjem da sam izgubio i živaca i vremena na taj usrani problem. Sad sam slušalice spremio na stranu, ponovno upogonio zvučike, a skype-am preko gejfona. Glupo, al sad ja samovoljno izlazim iz igre nakon par sati igranja, a ne da mi se svakih 15-20 minuta smrzne cijeli komp i traži hard reset. Inače, sa novim patch-em sam dobio par fps više, izostanak framedropova i fluidniji gameplay. Isto tako, ili sam se ja poboljšao (čisto sumnjam :D) ili hit-reg radi bolje. |
Samo da podijelim zapažanje s vama -
Igrao prekjučer navečer i danas ujutro na par servera gdje je svega par igrača imalo ono famozno RUS u nazivu. Ekipa u kojoj sam igrao bila je odlična s time da je i protivnik dobrano rešetao nas i par partija su i pobijedili. Ali ono što me začudilo je da sam konačno imao k/d od 2 do 5 (tipa 30/15 ili 25/5) a da nisam promijenio svoj način igre. Nisam ni jednom bio pogođen u skoku snajperom s drugog kraja mape ili izrešetan od strane protivnika kojeg nisam niti vidio. Je li moguće da je zaštita u BFBC2 baš toliko šuplja pa da ruska ekipa ima tolike cheatove i hackove za headshotanje? Ili su ipak sa zadnjim patchem malo popravili hitbox? Znao sam imati sramotan k/d tipa 0.6 a da je protivnik totalna banana, ja im dođem iza leđa pa ih koknem 5-6 bez problema, jedino su oni mene pogađali iz velike daljine nemilice... |
imam problem. nakon 10-15min igranja mi se bf smrzne i restarta se komp. probao sam nove drivere isto, a sa starima baš i nisam imo problema ali je bio crni ekran pa sam moro refreshat video opcije da dođe u normalu. jel to do drivera ili ima neki program šta je u backgraundu pa koči tipa xfire ili neki programi za mijerit temp.
|
msi afterburner i slični programi su uzrok
|
Meni se isto to znalo desit upravo zbog MSI afterburnera...
|
@kasper_sky
Probaj disejblat onboard zvučnu karticu (ako je realtek). To je meni riješilo problem smrzavanja (kao što sam i napisao u jednom od prethodnih postova). |
Citiraj:
Citiraj:
|
da....
mislim da je ipak bilo do msi after. jer već dugo igram i nema problema... zanima me za oni koji to posjeduju. znaći kupio bi si zvućnu karticu i 5.1 audio sistem. dali to valja ili ne za ovaj bc2. |
valja, kupovali su tu ako se nevaram asus xonar DG i bude vrhunski
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja stavio cmi8738 samo radi mikrofona (jer u kx-u ne funkcionira, duga priča) i sad mogu i pričat dok igram :). Znam da je smiješno, al eto radi.
|
a jel može biti
asus xonar dx/xd ili creative labs x-fi titanium pitam jer imam m.-atx mbo i samo mi je slobodan onaj mini pci slot tj. PCI-E sučelje edit:kad smo već kod zvućne kartice i 5.1 zvučnika ima li netko da prodaje :D |
Ja sam imao iste probleme sa crashanjem u bc2 i creative labs x-fi titanium je sve rijesila:D a da ne govorim koliko je kvalitetniji zvuk sa njom (ofkors moras imat i postene slusalice) u usporedbi sa integriranom. Je da je malo skupa al kad se sitin koliko zivaca san izgubija radi tih problema mislim da mi se isplatila.
|
Citiraj:
E nešto je definitivno do igre. Ja znam nekad imat tako dobar score da nemogu vjerovat. Koljem sve živo i neživo. Likovi nestignu ni pogledat me padaju. Drugi put ja tako idem i nemogu pogodit brdo a kamoli čovjeka svak me živ ubije ko zeca..... A najgore sada od zadnjeg patcha pogodim nekoga i to vise puta i lik krvari tj. onaj puf oblak krvi se pojavi i tako dva tri puta ali ne registrira da sam ga stvarno pogodio i tome slično...... Mala napomena ja se uvijek joinam na servere koji imaju ping manji od 50. (Dok se gleda iz onog menu-a. |
jel neko primjetio ili mi se cini da se broj servera di ima ljudi strasno smanjio otkako je beta bf3 pustena
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |