![]() |
Za sony imas brdo reviewa po netu pa si procitaj.
|
Nije to probl ali kao i sa svime vise volim cut od domace ekipe sto i kako. Budem se bacio tunajt u reviewiranje.
|
Jedna od nezgodacija sa XE serijom:
"...problem s ponavljanjem frameova (trzanjem slike) prilikom gledanja sadržaja u 50 Hz što mori čitavu XE liniju." Citat preuzet iz testa 55XF9005 u jednom domaćem "časopisu za informatiku". Obzirom da papir podnosi kojekakve svinjarije, osvrt poštovanog članstva koje je u posjedu XE serije bi svakako bio od pomoći... |
greška u firmware-u, čeka se otklanjanje problema u sljedećoj verziji firmware-a. Problem se može otkloniti i sad ako se stavi "Gaming" postavka za sliku.
https://www.avforums.com/threads/son...ntent.2132939/ |
Ma da, sve OK, serija je na tržištu već koliko, godinu dana ili?
Nekak sumnjam da Fony nije skužio kaj se događa, da ne govorim o bezbrojnim revjuima u kojim je sigurno bila skrenuta pažnja na problem, pa likovi još uvijek prodaju muda pod bubrege sa "sljedećim apdejtom" na kompletnoj seriji uređaja? A nemre mi niko tvrditi da je to zbog Androida, pa se bude popravilo sa verzijom 8 (koja BTW vjerojatno nikad nebu izdana za XE seriju). Mislim, ono, ..beš potrošače, nek si kupe novu seriju gdi to sve štima?! |
Šta triba? spojit komp s tv-om stavit 50hz i pustit bilokoji video?
Ja sam dosad igrao na tv-u, ali u gaming modu |
Citiraj:
|
65 je ogromno dok ga ne nabavis i ne koristis neko vrijeme, onda skuzis da je preveliko jedino ono sto ti ne stane izmedju zidova :)
|
Citiraj:
|
Buraz ima Sony tv XE70.TV mu je povukao nekakav update fw-a i nakon toga nema jedine dvije aplikacije koje je imao(Netflix,Amazon prime).
Ima li načina da se to povrati? |
Jednostavno, skine sa google playa :kafa:
|
To nema Android.
Vidim ima 2 fw updatea: prvo mora napraviti update na verziju 8.535 pa nakon toga na 8.674. Tako neka proba ponovno pokrenuti fw update, pa nakon njega vraćanje na tvorničke |
Ovo best buy trenutno?
|
Citiraj:
|
ima li itko ovu televiziju Samsung UE65NU7172
https://www.svijet-medija.hr/art/tel...2-hevcs2/86748 trebala bi mi usluga, izmjeriti dužinu između nogica tv-a |
Citiraj:
|
Netko mozda vjesao nedavno na zid (univerzalni wall mount sa zglobom) kakav 55'' Samsung noviji? Nabijem univerzalne VESA standarde, uzeli na kraju 55NU7402 i zbunjuju me oni wall mount spaceri sto dodju uz TV, a da ne spominjem duzinu sarafa.
P.S. TV mi je na prvu ugodno iznenadjenje. Poslano sa mog XT1572 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nakon reklamacije TV-a odobrena mi je zamjena od strane LG-a ali kako sancta domenica nije više imala moj model a ove godine nema direktnog nasljednika A serije nego je prvi idući B serija, jedino što su mi nudili uz povrat novca je nadoplata za B seriju ili za bilo što drugo. Nažalost za tu nadoplatu su tražili gotovo 6kkn što mi je bilo daleko previše. Iz servisa i LG-a su mi tvrdili da se treba kod zamjene priznati puna vrijednost modela bez popusta u vrijeme kupovine (jer ja sam uzeo na crni petak kad je bio najveći popust). Oni su računali cijenu koju sam ja platio i na tu cifru nadoplatu za trenutnu cijenu novog B8 modela. koji još uvijek ima dosta visoku cijenu jer je tek došao, meni to nije odgovaralo te sam uzeo novce i zatim kupio isti taj model ponovno na eKupi za što sam također morao dodati nekih 300tinjak kn u odnosu na prvu cijenu koju sam platio ali bolje i to nego ostati bez dobrog i povoljnog OLED tv-a. Jer kako stvari stoje ovd godine LG neće imati "budget" A seriju oleda a sumnjam da će B8 i sa najjačim popustom se približiti 10kkn a kamoli pasti ispod. E sad ovaj stari-novi tv mi na prvu ima čak bolju uniformnost sive, to je ono što sam na prvu primjetio u odnosu na prošli a za ostalo vidimo. Eto to je moje iskustvo sa reklamacijom. Potrajalo je dosta ali najviše jer nisam žurio zbog toga što nije bilo tada još ovih serija LG-a a stare su rasprodane u sancta domenici. Kad su se nove pojavile ispostavilo se da za njih zamjene su neisplative uz toliko nadoplate. |
U slučaju povrata/financijskog odobrenja računa se iznos koji si platio.Točno u lipu.Tako da nisi zakinut.
|
Pa bilo bi suludo da mi vrate manje ili više para nego sam dao. Ja sam pričao o zamjeni za isti tv ili ako nema bolji uz nadoplatu. Tu bi se trebala računati prava vrijednost a ne s popustom.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Citiraj:
stvarno ne bi :) ako nema identičnog modela, artikl postaje samo cifra u kojoj vrijednosti mijenjaš |
Zamjena ide za isti ili novi model tog ranga, da je npr. Izdana opet A serija za 2018.g zamijenili bi mi bez nadoplate bez obzira na trenutnu cijenu.
Ali u slučaju zamjene za jači model ima različitih tumačenja. Trgovini ionako LG refundira. Ne ide to na trošak trgovine pa ne kužim di je problem a sad mi je ionako svejedno. S obzirom da mi iz LGa rekli da se gleda puna vrijednost u vrijeme kupnje a ne s popustima nema razloga da trgovina drugačije tvrdi. Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Zakon kaže svoje. Cijena na računu , zamjena za isti model ili nešto drugo ako tebi odgovara.
Ako LG nudi povoljniju soluciju i ima takav dogovor s trgovcima nema problema. Ako nema ... |
Upravo tako uvijek se kao osnovica za zamjenu uzima iznos koji si platio.Možeš birati povratak novca ili zamjena za drugi/isti model.
|
Neki best buy 55 incha?
|
|
Ekipa, što kažete na ovaj(Sony bravia android tv KD-49XF9005) tv? Da li se po vama isplati uzeti? Gledam malo recenzije i većinom su jako pozitivne ocjene.
Ako ima neki bolji tv u tom cjenovnom rangu po Vašem mišljenju molio bih Vas da mi date preporuku. Hvala :chears: |
10 somova za 123cm
ja nebi nikad pa makar slika bila najbolja na svijetu |
Citiraj:
|
Starome je vrisnuo Grundig TV, a kako je popravak neisplativ, u servisu su mu preporučili Strong jer ima 5g. gare. Ne treba mu ništa fensi šmensi već da prikazuje sliku.
Valjaju li što? |
Citiraj:
prije mjesec dana sam uzeo starcima https://www.mall.hr/tv-prijemnici/so...k-kdl-49we665b nemam mu zamjerke |
Citiraj:
Čisto za info - što je s tv-om da je neisplativo? Sam panel je otišao? |
Citiraj:
Ukusi su različiti no nije grijeh definitivno. |
@tiki
Kaže stari da su mu rekli da se ekran odlijepio i 'fleka' postaje sve veća. Uglavnom, popravak neisplativ, a gara prošla. Grundinga ne bi opet jer je imao spor odziv. On bi htio da novi TV ima ugrađen sat. tuner. Čačkajući po netu našao sam mu nekog 102cm Phillipsa u Ronisu sa sat. tunerom i 5g. gare za 2.300kn. |
Pozdrav,
može neka preporuka za dobar full hd TV za gledanje sa udaljenosti od 3m, dijagnonale između 43" do 50". Poželjna je duža garancija, ali nije uvjet. Pošto će se koristiti u vikendici (max nekoliko mjeseci godišnje), može i neka best buy preporuka. Nisam baš uvjeren u kvalitetu ovih Hisense televizora, više vjerujem poznatijim brandovima. Neka me netko razuvjeri :D Eh da, ako netko ima ideju za običan zidni stalak za montažu TV-a (bitno mi je da se s tim stalkom može TV samo tiltat gore-dolje-lijevo-desno za mali kut), može i za to neki link ili šifra modela Fala :) |
Citiraj:
Kupi slobodno ako ti odgovara veličina i cijena. Odličan tv. |
Citiraj:
ako kupcu odgovara cijena dapače |
Moze prepopruka za TV, budzet je nekih 7-8k kuna, uglavnom za filmove, mozda i nekakav gaming u buducnosti. Velicina nije faktor, u prostor stanu sve. Trenutno gledam 55'', ali ako u budzet stane 65'' a da ima bolji omjer ulozeno/dobiveno onda naravno dolazi i 65 u obzir.
Gledam KD-55XF8096, imate jos neku preporuku? |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.elipso.hr/audio__video/t...ENSE-H50N5300/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:49. |