![]() |
Par desetljeća kupujem igre na fizičkom mediju i nikad se nijedan CD/DVD/BR nije ogrebao.
Ako baš igraš frizbi s njim, onda će platiti. Za razliku od digitalnog izdanja, fizičku verziju odigram i prodam ili se mijenjam. Meni je to win-win situacija. |
Po meni je najveći problem digitalne igre taj što ju ne možeš igrat na sljedećoj generaciji konzola nego moraš kupiti novu verziju dok kod PC to nije problem i zato i ja rađe uzmem fizičku verziju i kad prođem prodam.
|
Najveći problem? :D
Uz probleme da ju ne možeš prodati, posuditi itd.? :) Gdje bi došao da se brinem o sljedećoj generaciji konzole. Pa PS izlazi svakih ohoho godina :) |
Poceo jucer igrati sa skvo overcooked.....ajme meni majko mila totalna zabava....:)))
Ako nekog zanima ima je u box verziji u svijet medija za 130 kuna. |
Citiraj:
Nisam ni ja imao nikad izgreban cd, ali cisto me zanimalo, sta ako se slucajno zagrebe... |
Evo, samo ću reći, Guls i ekipa, hebite se :D
Uzeo Overcooked 2, uspio se za sat vremena posvađati s ženom na mrtvo ime :D Hvala vam :) Citiraj:
Plus svega, oni ne zagovoraju preprodaju i posudbu istih, tako da ništa s toga :) |
:roller:
|
Citiraj:
|
Hahahahahaha je, lako se posvađati, ali se lako i popišati od smijeha :D
|
Slažem se ali tanka je granica između smijeha i "fuck off" stanja :D
|
Je, bome da. Kao što je tanka granica između anusa i pi*** :D
|
Kad se malo ušemite onda je divota . Ali je veća fora deranje i smijeh 😁😁
|
Ja nekoliko zadnjih dana isto sa ženom rokam Overcooked 2. Reći u samo da smo svaki dan na rubu svađe... jučer je bio i prvi rage quit :D
|
puno mazohista na ovom forumu :lol2:
|
Ja sam odustao od te igre jer mi je skoro razbila Tv sa gamepadom... Rastavu bi još i preživio ali Tv ne dam ..😂😂😂
|
Ja sutra pikiram shadow of tomb raider. Jucer mi frend vratio last of us fakat je dobra igra ne znam zasto sam ju posudio.
|
Ja sam sad već par dana na The last of us... jedna od boljih igara koje sam ikad igrao, bome preporuka i od mene.
|
Vi koji ste igrali fallout 76 jel stvarno toliko losa koliko mi je frend opisao ? Razmisljam dal da uzmem fallout il metro. S falloutom sam odavno upoznat i uvijek bio fan, Metro jos nisam igrao, a youtube mi nikad nije bio neko mjerilo.
|
Uzeo bi F76? Ako da, daj radije baci te novce u vatru i ne spominji takve namjere na javnim mjestima.
Inace, Metro bez ikakve sumnje. Naravno, ako ti ne smeta fps na gamepadu. |
Bas zato i pitam jer mi je fremd reko da je igrica fail godine. Steta.
Pa onak i da ni ne. Na battlefield se nikako nisam mogao naviknut. P.s. ako nekog zanima gamestore na savici ima na akciji spidermana za 250kn |
Prekjučer krenuo sa prvim Unchartedom, zasad odigrao 9 chaptera. Sviđa mi se igra, al da su ga pretjerali sa skakanjem, stvarno jesu.
|
S skakanjem?
Meni je toga bilo masu premalo. Meni su pretjerali s pucanjem... |
Možda koliko daleko Nate može skočit :D
|
Brate mili volili ili ne volili aute i utrke auta, ovi iz GT nisu normalni.. Znaci doslovno svaki misec novi free update s novim autima i stazama i sadržajem.. Ja neznan jel bilo isplativije igrice za kupit od ove, da ne spominjem da je sad 135kn!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Sta nije 149 kn? Odakle ti 135 kn?
|
Gdje ima za kupit?
|
Na ps storeu je 149 kn.
|
Citiraj:
|
Ah da, zaboravih na tih 10% od PS+.
|
Najbolja invesicija koju sam uložio u PS.
Igrao sam na početku bez prestanka, natukao preko 50 sati u tu igru, i dalje tu i tamo vozim... Odlična igra, osobno SP malo prelagan jedino. Ostalo sve super. |
Citiraj:
|
Ma igra je pain in the ass. Pričam o prva 3, remastera.
Ništa zanimljivo, osim eventualno priče, koja isto tako nije ništa posebno. Mislim, otvorim grobnicu staru tisuće godina, u koju nije ljudska noga kročila od kada je zadnji puta zatvorena, ponovo tisuće godina, probijam se na vrh uklete planine 3 dana, dođem napokon gore, kad gore 100 vojnika s 30 đipova istovaruje opremu... Wtf. |
prva Naughty Dog igra mi je bila LoU, i to je bio vrh svega ikad odigranog. nakon toga me nagovorilo "e, ak ti je Last of Us bil jeben, i Uncharted će ti bit zakon, isti developer, ono e!" krenuo igrat i toliko si facepalmova nikad nisam brže zalijepio u životu po faci. usred jedinice stisnem statse, veli koknuo dosad prek 3 soma enemyja. divota. ipak, odradio trilogiju nekako, sad nikako da se odlučim završiti sa U4.
|
|
Ehh opet zombiji, sve vec slicno videno. Ja se najvise veselim medievilu.
Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
Days gone čekam od kada sam prvi gameplay vidio, znači tipa godinu i nešto.
To kupujem 100%. |
ima neki LOU štih....i fora mi je kako se lika đira na motorinu kroz šumu :D
|
Hm, Assassin's Creed Origins.
Da li ubosti običnu verziju za 149kn, delux za 179kn ili gold za 299kn? Ne zanimaju me "novi uber mega skinovi, boje i što ti ja znam" nego samo nove misije, te kakve su. Delux ima 1 novu misiju, a gold ima 2 DLC-a koji bi mogli biti dobri, ali nemam blage da li baš vrijede duplo više od standardne verzije. Je li igrao netko ove dodatne misije/DLC-ove iz delux ili gold pa da nabaci komentar/dva? |
Ja razmisljam da uzmem origins delux edition. Golden mi je malo too much za koliko se planiram posvetiti igrici.
Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Za misiju ili dvije misliš davati 30 ili 150kn više? Ako te ne zanimaju skinovi i ostali cosmetics-i, uzmi običnu igru i to je to. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |