![]() |
tko je imao p7, ni pakao mu neće teško pasti :D
vjerovatno generaliziram, ali fakat nikad više huawei. |
P6 sam koristio neko kratko vrijeme i mobitel je bio sasvim OK. Za P7 sam čuo da su neki imali pizdarije sa njime. Niš čudno.
Tek P9 je bio THE flagship kak se spada. I Honor8 je isto jako dobar mob. P10 eto izaziva skandale. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
i P8 je bio dobar.što se tiče P10 i memorije,slažem se da su ispali govna i još su bili bahati u izjavama.
sad vidimo da i na S8 ima svega,a najmanje deklarirane UFS 2.1 memorije... |
Milo gljedim P9 lite. Kolko vidim u spec. nema jave. Kod kojih app bih mogao plakati zbog radi toga?
|
Citiraj:
A ja mislio da se android temelji na javi :stoopid: :stoopid: |
|
Moze koja rijec vlasnika p9 o trajanju baterije, naime dvoumim se izmedju huaweia p9 i htc 10
Hvala |
Jel stavio tko nougat na p9 lite ili honor 7 lite (5c)? Vidim da je došla obavijest o ažuriranju pa ne znam kakav je update
|
ja vrtim custom lineageOS na Honoru 5c, tako da za official update ti nemogu pomoci.
inace radi dobro |
Pozdrav razmisljam o kupnji novog moba pa se dvoumim izmedu honora 7 Lite ili p9 Lite. Zanima me dali postoji neka razlika medu njima (pricam o 2gb verziji) te da li se isplati dati cca 200kn vise za p9lite. Hvala!
|
Ja 2 mjeseca imam p9lite, 2gb rama model. Na nougatu je, ja zadovoljan. Prethodnik je bio G2 koji jedino ima bolji fotić, sve ostalo isto ili bolje. Baterija mi drži jako dobro, Sot između 5 i 8 sati, ovisno kaj radim. Jedini minus bi bio sporo punjenje baterije, mogli su i jači punjač staviti.
|
@Another Life
Oba su hardverski i softverski gotovo ista, neisplati se dati 200kn vise. |
Imam P10 i stvarno glup problem. U određenim situacijama mi se buttoni ili "virtualne" tipkovnice unutar nekih aplikacija disableaju.
Primjer1: mPBZ ili bilo koja druga njihova aplikacija. Prvi korak je da se upišu identifikacijski i autorizacijski kod, svaki po 8 brojeva, upisem to bez problema i idemo na next. Dođe idući korak gdje treba odabrat PIN, ali mi tipkovnica koju nude uopće ne reagira, mogu samo back ili onaj i za info u desnom gore kutu stisnuti. Primjer2: Instaliranje 3rd party aplikacija. Skinem APK file i pokrenem instalaciju, imaš buttone "cancel" i "install" jednake boje i svega, cancel se može kliknuti, ali "install" ne. Primjer3: Activate Device Administrator. Unutar opcija se može aktivirati, ili barem pokušati aktivirati, pojave se 2 buttona, "Activate" i "Cancel", ne mogu kliknuti niti na jedan, nego moram preko tipke nazad. Ima tko ideju zašto se ovo dešava? Gledao sam po netu, ali ne pronalazim baš slučajeve. Čini mi se da je neko glupo sigurnosno ograničenje unutar njihove verzije Androida jer nekad ako brzo uđem u PBZ aplikaciju nakon restarta uspijem upisat pod ovaj PIN 1,2 ili 3 broja, ali onda odjednom opet ne reagira ta tipkovnica više... https://thumb.ibb.co/fSJZLv/Screensh...522_155337.png https://thumb.ibb.co/mciODF/Screensh...523_130225.png |
Iskljuci ovaj screen filter i radit ce ti. Svaki overlay preko ekrana onemogucuje odredjene akcije na mobu kao neki security feature.
|
O hebemti :D stvarno radi sad. Tnx
|
Citiraj:
Nadam se samo da će Blue light filter / night light , postati standardna tvornička opcija na mobitelima . |
Pa zar nije to već dostupno na P10 by default? Ja imam P9 I sa zadnjim updateom na Android 7.0 dobio sam opciju Eye comfort koja radi baš to.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Upravo mi je izletila poruka o dostupnoj nadogradnji za P9
C432B383 Koliko vidim u changelogu, još jedan od onih updatea koji popravlja stvari za koje nitko nije znao da su pokvarene :D |
Ja sam danas nadogradio svoj P9 Lite na C432B371, i odmah mi je p onudio nadogradnju na B381...
|
Citiraj:
Popravak popravka jer mi je sa ovim B381 dosta vise bateriju cuclalo. 😀 Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Isto sam primijetio da baterija brže odlazi s B383, čak mi je pojelo bateriju u džepu, dok mobitel nije ni korišten, a neću ga resetirati iz principa...
Ručno sam išao tražiti update, našao je B386 i skida se upravo... |
@isalopek P9, nekad izdrži dan nekad ne. blutut, wifi, skype, viber, vacap, mail i 100-tinjak poziva u prosjeku.
|
Nemojte stavljat b386 na quick update ni u ludilu jer sim vise nece biti prepoznat.Obavezno na 3 tockice na update kartici i staviti download full package.Evo ja sad moram ispocetka sve i gubim sve aplikacije i tokene od banke.pas mater
|
Kod mene je uredno prošlo...
|
|
Uvijek ima ovaca za sisanje ko recimo mene i iphone. Cista ovca.
|
Kod mene isto varijanta B386 prosla normalno...sve radi
|
Citiraj:
Jedino ako si ga imao sa T-scum softverom, onda zanemari pitanje.... :) |
Ljudi, pomozite :D
Moj prvi Android.... Huawei p9 lite. Imam 2 email racuna i oba se prikazuju na jednoj tj istoj ikoni na start meniju. Od kud kreiram ili izvucem jos jednu ikonu za email pa da imam odvojene ikone za mailove jer mi ovo bas i nije prakticno? |
Ja sam nakon onog fijaska sa B386 na p9 sad na mm i bolje mi radi mob nego sa nougatom.Baterija definitivno vise izdrzi.
Jos sam stavio c900b145 a ne c432b186 greskom |
Ja sam na b386 i kod mene sve ok prošlo... update preko system ota... nisam išao prek Hicare. Baterija otprilike ista na svim nougatima.. nešto slabije drži neg prije al ništa dramatično. Pa postoji i powerbank miša mu...
@Brko - koji su to veliki problemi kod P10? Nisam čuo za neke ozbiljnije stvari.. samo neke sitne dječje bolesti... |
Katastrofalni potez nestavljanja oleofobnog premaza,opravdan lažu?
REKLAMIRAN UFS2.1 stavljena na dijelu telefona sporija memorija? SuperCharge sporiji od QC2.0? |
Smiješan si. QC na 9V? Ne hvala, tvoj koker španijel zna na grani.
|
Koliko vidim po testovima puni P10(obični) oko dva sata. Sweet,so 1999.
|
Dobro, a što prosječnom korisniku znači dal se baterija napuni za sat i pol ili dva sata?? I tako je nakoj sat i pol baterija puna 80%+-
Ne'š ti razlike :kafa: A tvoje pljuvanje po huawei-ju je odavno prešlo u sferu patologije |
To šta tebi ne znači...čuj ti to... A tko si ti? Ljubo Česić Rojs pa da si mjerilo za cijeli svijet? :D
Pljuje se ono šta se zaslužjelo pljuvat.... e da,zaboravio cpu trotlanje,so 1999. :D Uostalom kako vjerovati firmi koja kaže da oleofobnog premaza nema jer čitač otiska ne radi sa njim,onda promjene razlog u elektricitet kada je,mjesec dana nakon P10,Xiaomi izbacio Mi6 sa istim tim čitačem i oleofobnim premazom. Gube se u lažima pomalo... |
Citiraj:
|
MOže li kakav,link,dokaz,bilošta na ikoju od mojih gluposti? Ajmo počet baratati činjenicama,ostavimo floskule i demagogiju za Bug forum,tamo to klinci obožavaju :)
Znači thunderbirdove činjenice(na to da ima najsporije brzo punjenje današnjicce) su bile slijedeće: ja sam bog,meni ne treba pola sata uštede vremena,ne treba ni tebi...jer ja sam thunderbird a ti si ti. S oproštenjem gospodo,ovakve činjenice možete jedino čuti u birtijama na zagrebačkim tržnicama(placevima) oko 19.30h kada više ni pesa nema osim lokalnih pijanaca koji razmjenjuju životne mudrosti... |
Heheheh... cuj Uvijek ce biti huawei ovaca za sisanje pogotovo zenskih koje pate na izgled. Joj kak je lijep moj honor ili p lite a nije skup ko iphone ili samsung. I ja odavno tvrdim da nisu nista bolji od xiaomija koji bar prizna da nema zastitu ekrana gore i da se stavi odma staklo. A hisilicon cpu nebi vise ni komentiral, bas 20. stoljece.. kak trouble kaze. Samo vlasnici ne zele priznati da imaju telefon sa manjkavostima. Ali to govori i o samom covjeku. O ljudskom ponosu i nespremnosti priznavanja mana kupljenih tehnikalija. Eto kupio sam ios uredjaje nedavno i stalno im nalazim neke mane i priznajem imaju ih. Ne vrede tih novaca. Htio sam probati i sad se mucim. Neke tweakove sam vec skuzio uz pomoc googlea a neke budem.
Netko je reko da nemam para pa pljujem po iosu o svasta. Svakakvih ljudi ima a pogotovo onih koji misle da i njihovo govno vrijedi. |
Citiraj:
E dobro si ovo primjetio, od sada mi se obraćaj sa Gospodine Bože, pa možda nećeš ići u pakao zbog pljuckanja po huaweiju :D A sad šalu na stranu - moja poanta je u tome što 90% prosječnih korisnika boli briga dal im se baterija napuni za sat i pol ili 2 sata. Npr, meni uz moj način korištenja baterija izdrži cijeli dan, punim ga (u pravilu) preko noći pa me boli briga dal se napuni za dva ili tri sata - ujutro je pun. Ne gaymam na mobitelu (na stranu to što ozbiljno gaymanje 3d igra i mobitel po meni ne idu u istu rečenicu :D) pa me boli briga za grafičke performanse ili Antutu skor. Ono, mobitel nije optimiziran za igranje, big deal za prosječnog juzera :D S druge strane, ovaj honor 8 kojega trenutno imam ima brdo RAM-a i dovoljno jak procesor za svakodnevni rad pa radi brzo i fluidno, bez štekanja aplikacija, bez smrzavanja, itd. Boli me briga dal je unutra jedno, dvo ili šesnaest jezgreni procesor dokle god u svakodnevnom radu nema štekanja i trzanja. Touch senzor radi odlično, kamera je vrlo dobra, itd... I dual sim je :) Uglavnom, mobitel je po svemu usporediv sa flagship modelima drugih proizvođača, a za dosta nižu cijenu nego neki samsung, lg ili tak nešto. Ne kažem da nema mana (po meni, potrošnja baterije, jedino ne znam jel to tako zbog dual sim ili 4g i wifi koji su non stop uključeni), vjerojatno postoji mob sa boljim ekranom ili kamerom, ali po kojoj cijeni? A da ne govorim da smao najskuplji flagshipovi imaju 4 gb rama koliko ga ima honor 8. Dakle, imali smo bum-bum samsunge, sonyje kojima su se odljepljivali ili pucali ekrani, razne modele raznih proizvođača kojima su crkavali ekrani ili neke druge komponente, a Žuta Podmornica tvrdi da je najveći problem u povjesti čovječanstva i mobilne telefonije to što QC punjenje baterije na huaweiju traje 2 sata ili nedostatak oleofobnog premaza :D @imart: Znači, kažeš kupio si IOS uređaje kojim stalno nalaziš mane, ali si ih svejedno nabrojao u sigu, čisto da se zna i vidi :D To isto nešto govori o tebi :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |