![]() |
noob
bok,
htio sam podijeliti rezultate sa ostalim ponosnim vlasnicima dvoglavih Radeona - upravo gledam u GPU-Z i Everest temperature moje vga koju sam upravo pokrenuo nakon dugo vremena priprema za H2O hlađenje. Blok je Aquagratixov, loop je u probnom radu prvi put pod naponom, temeperature su bez loada/ pod loadom: gpu 37/45, VDDC 44/79 °C Treba napomenuti da isti loop hladi i cpu koji je na default clocku. Moram priznati da sam očekivao niže temp ali ok - nema buke. poz |
To je super ;) S obzirom da vrm-ovi se kure na 100C (a jako su mali pa ih je teško ohladiti), ovo je genijalno...
|
jel netko zna sto znaci kad gori na grafickoj 2 crvena led dioda?? kad udem u igru neki put se cresha neki put ne.. ovisno...
|
Citiraj:
HD4870X2 LEDs D14 (R753) 6 Pin power unplugged D13 (R724) 8 Pin power unplugged D15 (R819) Overheating (Thermal issue) D5 (R323) GPU-1 (Master) No power D7 (R570) GPU-2 (Slave) No power |
izgleda da je aut u 3d.u u 2d.u radi lool
|
2 x 4870x2
Pozdrav
Zanima me isplati li mi se uz postojeću 4870x2 dodati još jednu /naravno i kupiti drugo napajanje/ te da li je to isplativo? Ono ako ju cirka dobijem za soma kuna... što je realno bagatela. Tražim po netu bencheve, ali niš ne nalazim konkretno Može li uopće moj procesor hendlati takvu grafičku snagu? |
Guls, okani se čorava posla ;)
Radije prodaj ovo i zemi 5870, 5970 ;) |
http://www.anandtech.com/show/2584/1
Kako se vidi u rivju, poboljšanja ima ali je bacanje love u vjetar.. :beer: |
Citiraj:
mada kako kolega kaže radije uzmi 5870 ili si uzmi bolji proc |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slazem se s kolegama, sto ce ti uopce 4 gpu-a? Plus sto bi u kucistu ima nuklearni reaktor sto se tice potrosnje i grijanja... Kako kolege kazu, rijesi se te 4870x2 i uzmi 5850/5870 i miran si...
|
a što pobogu fali postojećoj 4870X2???
|
Citiraj:
(@Guls: ako te stvarno svrbi novčanik, kupi si još RAM-a. :D) |
Ako stvarno nisi zapaljen za dx11 a kao sto vidim nisi, ulozi te pare u nesto drugo radije.
|
Ponavljam, okani se totalno čorava posla.
Na konfi ne treba apsolutno ništa mijenjati, ova X2 radi dobro svoj posao, a ako hoćeš baš biti trendi, za gušt, odi na 5850 ili 5870. |
I još k tome điranje 4 GPU-a na 22'' monitoru uz bottleneck proc :D
Najpametnije ostaviti sve kako je ili riješiti se sadašnje krvoločne grijalice i uzeti 5850/5870 :) |
Ili ovo: PC Ekspert Donators :D
|
Citiraj:
|
U svakom slučaju, ne isplati ti se uzimati toliku grafičku snagu. Niti je optimizirano išta za to, niti ti proc može to podnijeti, niti metal kućišta ima toliko visoku točku tališta. :D
|
OK deal, ionako je ovo bilo čisto informativno :)
4870x2 je čisto dobra i sve živo tjera nenormalno brzo, nego uletjela jeftina šansa pa reko gle, ako mogu, što ne bi probao... I jedno pitanje, paljenjem kompa osjećam da palim usisavač (zbog grafe). Koji kuler na nju staviti? Da, bit će clockanja grafe, jer sam osigurao jedan lijepi zračni tunel u kućištu. |
pa ako ju moš jeftino nabaviti kupi ju i ak ti neće terbat prodaš ju pak dalje :D
i evo malo bolji hladnjak ako baš očš :D |
Odličan je taj hladnjak, samo jel se to može nabaviti kod nas?
|
cini mi se da ga nema u ducanima, bar ne kolko vidim po nabavi. vidi sa linksom dal se moze narucit ili potrazi po netu u oglasima
|
a naruči si ga preko ebaya i za 15-30 dana ti dođe
|
Gdje kupit accelero xtreme 4870x2?
Pozdrav,
Evo stvarno u ocaju trazim ovaj proizvod ali nikako ga naci. Izgleda da ga nema nigdje(Trazio preko nabava.net i slicno) Jel ga se moze bar preko vana kupit ili ga stvarno neko prodaje kod nas? Mislio sam uzet i preko ebaya ali onda vidim usa seller, ko zna dali to salje kod nas, dali i dodje... Mislio sam cak sredit to po amaterski sa obicnim coolerima ali pojma nemam kako to napravit pa se ne zelim ni zahebavat i riskirati, mada bi napravio kad bi znao kako ;) Ako moze pomoc, rijesenje? |
Citiraj:
I naravno da dođe... Zar nema toga više u Linksu? Pa bilo je tih kulera dosta. Pitaj na njihovom forumu ili im pošalji mail dali će dobivati. |
|
Citiraj:
|
::facepalm::
zaboravih, da |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:58. |