![]() |
12 monkeys, the expanse?
|
Citiraj:
pogledacu 1-2 ipak, pa cemo vidit. nije problem odustat :) GoT |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
greska
moze delete |
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni, bolje preskoči majmune i gledaj Expanse, serija mi je definitno bila (pozitivno) izenanđenje za Syfy produkciju. |
Citiraj:
Šalu na stranu, ne znam što njemu točno smeta ali meni je The Expanse odlična serija. Priča mi je stvarno napeta, glumci su mi super, likove dobro razrađuju, audio-vizualni efekti su odlični... Tako da ako voliš Sci-Fi tematiku ovo ti je the way to go. Majmune još nisam gledao tako da ih ne mogu komentirati. |
Majmuni = 2/10, prestao sam gledati. Jednostavno uzas i totalno lose napravljena serija.
The Expanse = 9.5/10. Ok, mozda malo pretjerujem jer obozavam SF, ali vec toliko dugo nije bilo kvalitetne SF serije... A The Expanse je stvarno odlicna, ali odicna serija. Prijatelj ti nema pojma i ima maloga pishu :P |
Citiraj:
|
Expanse mi je serija godine, samo da ne ukenjaju drugu sezonu.
Majmune nisam niti gleda, ali ta serijalizacija dobrih filmova rijetko upali. |
Hvala na preporuci za The Expanse! Poceo sam gledati i serija je jebenica za sada, pogledao sam dvije epizode.Uzivancija :)
|
Ja isto krećem s The Expanse :D
|
Vidim na IMDB da S02 Mr. Robota treba početi za mjesec i pol dana (13.07.).
|
Pogledao The Expanse S01... :care: :care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Tek sam sada skuzio da sam napisao SE01, umjesto S01.Pogledao sam cijelu prvu sezonu. :) |
jel gledal ko kaj od ovog:
aquarius sense8 stargate dark matter humans |
stargate meni odlican.
|
Sense8 je vrhunski, preporučam.
Vinyl gledam trenutno. #1 serija u zadnjih ohoho godina. |
Sense8 vrhunska serija.
|
Odlucih se opet pogledati "Rescue Me" iliti Vatrene Decke. Kakva je to mega serija. Jedino sa cime je mogu danas usporediti je Shameless US. Srecom sam tek na pola trece sezone pa imam jos dosta za uzivati :D
|
Ja već dugo tražim The Job, seriju koju je Leary radio prije Rescue Me. Nigdje za naći...
|
|
Citiraj:
Eto, posrao sam se po House Of Cards i The Expanse i ostao živ. :D |
A meni je HoC super, a Expanse katastrofa. :)
|
evo jos jedne sci fi koja mi je bila bas dobra, steta sta je samo jedna sezona bila...
http://www.imdb.com/title/tt2654580/?ref_=nm_flmg_act_6 |
Gledam Better Call Saul s02 i odmah se sjetio negativca s Far Cry 3, Vaas :D
|
Citiraj:
EDIT: završio i Rogue. Užasno me nervira kada ne dovrše epizodu do kraja dok dramatični završetak bude nedorečen. Istu su stvar napravili u Gladesu. Ok, jasno mi je da se mora ostaviti prostora za novu sezonu. Zbog toga su mi se svidjeli Castle i Banshee jer je tamo sve gotovo. Finito. Kod Castlea pretpostavljam da su snimili onih zadnjih par minuta kada su saznali da Kata neće sudjelovati u S09. Ali su bar završili sa serijom. |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09. |