![]() |
Pogledao Warriora taman dosao iz kina i nisam zadovoljan filmom. Cini mi se da su isli na neku realnu shemu UFC a ali im nije uspjelo dok su ubacivali elemente borbe di ovaj tuče lika 15 minuta i onda ovaj dobije.
Filmu bi dao nekih 5 / 10 jer se se duz cijelog filma pojave tri borbe onda na kraju u zadnjih 20 minuta natrpaju 8 borbi. |
U zadnje vrijeme se jako forsira već prožvakani generic fantasy ili remakeovi u filmovima, bilo bi vrijeme da snime nešto kako spada (Elric of Melniboné), izgleda je trilogija u planu (link).
Ako ovo ne useru čeka nas novi potencijalni hit :D |
Citiraj:
ahaaaa ok, film gledal i da... |
Pogledah Warrior i film je prejak. Stojka goes down..
Ne treba u ovom filmu trazit neku realnost ili sl. i prvi dio je dosta naporan ali na kraju mi je film ostavio jako dobar dojam.. |
pogledao(nekoliko puta vec) Life Cycles, predivan filmic o biciklizmu i zivotu(kolko god to glupo zvucalo), zakon rad kamere, prekrasan krajolik...dodje mi da idem odmah sjest na bic i vozit kamo god
|
Citiraj:
|
Filmski maraton uz svih 6 Star Warsa :)
|
Ako ostajete doma danas na prvom je dobar film navečer, Amerikanc (The American). Nekima se možda neće svidjeti, ali meni je bio dobar.
Pogledao Millenium Trilogiju. Fale neki detalji iz knjiga, ali sve u svemu dobri filmovi. Sad se čeka da izađe full verzija(trebale su bit mini serije prvotno pa su skraćene na film). |
|
Auh kakva ekipa. Vraća me u 80-te i prepirke Rambo vs Commando.
Inače, u big budget kategoriji najviše očekujem od Petera Jacksona.:zdero: |
|
Ondašnji Ono (It) je bila solidna serija za teenage virgin. Ovdašnji je James imitacija života na razini bauštelca bez talenta.:) Istina, nedostatak šarma i rafiniranosti rijetkogdje uspije iskompenzirati na testosteron impact.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo puna postava: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Randy Couture, Terry Crews, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, and Arnold Schwarzenegger :care::care: |
podcjenjuju Steven Seagal-a :(
|
Oho, pa to će biti previše akcijskih likova za film od sati i pol :D
Izgleda da se Van Damm predomislio u odnosu na prvi film. Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2: nemogu vjerovat jednostavno, ako ce i chucki glumit :lol2::lol2::lol2:. ne kuzim kako mogu toliko poznatih stavit u film jedino ako volontiraju :stoopid:? |
i arnold i willis i van damme ce imati cameo uloge prepostavljam, ko i u prvom filmu. (zato i pise "and" na posteru uz njigova imena)
btw pogledao immortals, bas su mi ga nekako usrali na kraju, al ajd, da se pogledat...5.5/10 od mene |
Upravo odgledao Lincoln lawyer.
Film je taman kako treba, odlična radnja, ništa pretjerano. Preporuka svima! |
Apollo 18, rađe si odite odrezati ruku bez anestezije u obližnoj mesnici, hajpano česme....
|
Isti dojam sam imao nakon sto sam pogledao kauboje i elijene:D.
|
Pogledao Killer Elite..radnja leti na 100 strana, hrpa sporednih likova i priča..uglavnom do polovice filma jedva sam čekao da više završi...ne mogu reć baš da ga preporučam...
|
Kako dobro :) hehe
i ovo :) |
Citiraj:
|
Ja isto imao maraton sva tri djela. Šteta samo kaj nema (ne dirane) trilogije na blurayu. :(
|
Citiraj:
Gledao sam nedavno The American,dosta loše 3/5 |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |