![]() |
Za razliku od Čelzija Real bi lako mogao na bubanj:)
|
Citiraj:
Agger je vrhunski i moderni branič koji će napraviti veliku karijeru. Ne boji se lopte, ima finu tehniku i voli loptu iznositi iz svoje polovice u nogama. Ozljede ga znaju zahvatiti i to mu je jedini minus. Nadam se da će u nogometu dolaziti sve više braniča takvog tipa jer ih stvarno na prste možeš nabrojati. Aggerov mladi sunarodnjak Kjaer i trenutno jedan od poželjnijih braniča Europe Rami mi jedini trenutno padaju na pamet. Što se pak tiće Lucasa, možda ne dodaje kao Xabi, možda ne uklizuje kao Mascherano, niti dribla kao Iniesta, ali sve one "između" stvari radi bolje nego ta trojica (i dosta drugih) kombinirano. Ove sezone mu se konačno počinje priznavati klasa kakva je a koju zapravo drži već godinu i pol makar uvijek prođe neprimječeno, i trenutno vrlo je malo momčadi koje ga nebi htjele za holding midfieldera. Da ne govorim kako se zadnjih godinu dana probio i u prvu postavu nacionalne momčadi ispred Melo-a, Andersona, Ramiresa i Elana što se tiće te pozicije. |
Previše igraš menađera,sjedi dva :D
Za Aggera još kaka tak,ako izuzmemo teške kikseve koje doživljava zadnje dve godine i ozljede možda od njega neš i bude. Lucas Leiva,ja neznam kako možeš uopće uspoređivat nekakva dodavanja bolja od Mascherana ili precizna uklizivanja tom najlošje ocjenjenom igraču u postavi Liverpoola koji igra samo zato što na toj poziciji ne postoji niko više da ga zamjeni(ili postoji recimo Poulsen o kojem je zadnja sezona u Juveu sve rekla). De zemi malo Dreambox da te pustim na SKY UK kartu da vidis kaj komentatori govore o njemu nakon svake tekme :D Glede njegove elpizode u repki,probio se da na 7 utakmice,zaradio 2 crvena mislim,poklonio Argentini pobjedu na Olimpijadi a nejgova uloga u repki se svodi na popunjavanju treninga te kad se navedenima(Melu i Ramiresu,ostala dvojica su kreativci,jedan čak špica ponekad) neda putovat u Brazil (tj kad klubovi zamole da nejdu na bespotrebne friendly tekme). Eto ti tvog Lucasa.... Njegov prvi ozbiljniji turnir di će biti u sastavu brazilske reprezentacije će biti "Igre dobre volje",pogotovo poznavajući Menzesa koji favorizira igrače iz domaćeg prvenstva,pored nekolicine izvanserisjkih koji igraju po ostatku svijeta. Vjeruj mi,on po ničemu nije izvanserijski,čak ni po vlastitoj gluposti koji često poklazuje na terenu :) |
Kakav crni manager? :D
Trenutno bi radije Aggera u postavi nego bilo kojeg drugog braniča iz Engleske ili Italije. (OK, Gary CAhill bi možda isto sjeo k'o as na kralja) Što se tiće Lucasa, pratim ga otkad je u Liverpoolu čiju svaku tekmu gledam (kad nisam na poslu) i dobro znam kako Lucas igra, da ne govorim kako je debelo najkonstantniji igrač bez pada forme zadnjih godinu i pol. Neumoran trkač, odličan defanzivno, ofanzivno lošiji, ali to mu nije ni zadatak, impresivan postotak točnih dodavanja (ruku na srce večina je po 10ak metara ali 90% točnih dodavanja kroz cijelu sezonu ne drži ni Xabi ni Xavi, ni Kaka ni Ozil). Ovime nikako ne usporečujem Leivu sa dotičnima, no igrač na ovako nezahvalnoj poziciji holding midfieldera ima stvarno impresivne statistike. Nije vanserijski igrač ali je zahvalan i neumoran, a ja bi radije 11 boraca nego 11 driblerskih plačipičkica :) BTW, Anderson je sve samo ne kreativac, što pokazuje, odnosno ne pokazuje u Unitedu, a Elano nije poštenu tekmu odigrao godinu dana. Zna se tko su kreativci u Brazilu (Diego i Kaka), svi ostali su veznjaci i igraju tamo di ih se stavi. :) Melo nakon katastrofalno glupih poteza na svjetskom dugo neće prismrditi prvoj postavi, a Ramires ne dobiva priliku kraj jednog Obi Mikela u klubu kako bi ispred Lucasa u reprezentaciji? :) |
United-City 2-1 trenutno. Drugi gol United-a škarice Rooney-a. Pravo remek djelo. Obavezno pogledat.
Edit: gotovo 2-1 (Nani, Rooney - Silva) |
Kakav gol Rooney-a :respekt:
|
Kako nevolim City i tu njihovu bahatost.
Osim toga što je Rooney igrao kao mlohava čuna, zabio je prekrasan gol. |
Super gol Rooneya.
Ne zabija previse u zadnje vrijema, ali zad zabija su preljepi golovi :) |
Opet Kranjčar u akciji, i ponovno lijep gol.
|
http://soccermaniax.com/2011/02/sund...hlights-video/
Bravo Niko! :) Vidim da je i Šrek dao fini gol. :) |
Juve srusio Intera , ode mu opet Milan na +8 :)
Jao panjeva iz Espanjola, nemogu zabit gol 88 minuta s igracem vise :/ |
Milan VS Tottenham
Valencia VS Schalke Arsenal VS Barcelona Roma VS Shakhtar Donets Prognoze? :) |
1
2 2 X :D |
2
1 2 X :chears: |
Četri keca:)
|
1
1 X 1 |
|
E chelsea chelsea...ak ostanete među prvih 6 bude bilo dobro. :)
I evo ga u 93min penal za Fulham... Obrambeni igrač od 30 milijuna funti je napravio penal, a napadač od 50 milijuna funti nije napravio ništa. Čech brani! :) 0:0 Fail. :) |
Koje papčine ovaj Fulham...fulat penal u zadnjoj minuti tekme:suicide:
|
Ne znam koji im je qurac bio da su kupili onu španjolsku curicu. Ima tisuću boljih napadača ali ne...
|
Onaj Torres vam je panj i pol:D
Nije bogme ni ovaj Dempsey bolji, prosut samo tako tri boda... |
Citiraj:
1 2 X |
Cini mi se da ce Torres postati novi "Shevchenko" :)
|
Još je rano, treba mu malo vremena da se prilagodi novoj ekipi.
|
Chelsea je ušao u sezonu kao po meni najjači klub i igrali su sjajno dok nisu upali u krizu.
Ma nemogu oni bećarit i karat okolo a sutra imaju utakmicu... Još da oni šaraju okolo oni među sobom praše. A Torres bi mogao biti novi Shevcenko jer ga ozljede baš ne zaobilaze. |
Milan veceras pobjedjuje :) forza MILAN!
ovo drugo me ne interesira :D |
Za ovaj star na Ćorluki dobio bi mi crveni ali TEK TAKO! :)
gattuso VANNNN Joj talijani moji... gomes care Modrić ide igrati. :) Nadam se da će ih pokopati! :) |
Pa Redknapp nije normalan, on stavlja Modrića, a ne Kranjčara :hitthewal:
|
Kako me nervira ovaj gattuso. Dao bi mu već tri žuta do sada!
Niko ide unutra. :) Evo bahatom smradu žuti karton. Stvarno SRAMOTA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TOO TOOO TOOOOOO TO TO TO PONIŠTI IM! Kako mi je drago! Isuse bože cvjetam! :D Pa dali je to moguće da se talijančići nisu skrumpirali! :) |
cvjetam i ja, bas mi je cudo kako nisu zabili u 90+ kumpirasta govna.
+ onog flaminija bi bana for life, prvo na van der vartu start u prvom poluvremenu isto 2 noge nepotrebno uz aut, i corluka u drugom, pa deset šamara bi mu zalipia |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovaj gatuzo je trebao dobit bar 2 crvena, govno bahato.
A ovaj start na čarliju sa đonom dvije kopačke je za ništa osim za crveni, a lik se još bahati tamo. Tako mi je drago kaj su izgubili. Ma u biti drago mi je svaki put kad talijani gube :D |
Joj sto mi drago ,to je nesto nenormalno.Nisam davno bio sretan kad netko izgubi. Inace ne volim talijanske ekipe uopce,i skoro pa sam ravnodusan kad su te ekipe u pitanju,ali ovaj danasnji Milanov poraz me puno vise usrecio nego Tottenhamova pobjeda.
|
Slabo milan danas, stvarno slabo
Inace sam mislio da se Gattuso smirio malo, i ne radi vise divljacke startove, ipak je vec u godinama . Ipak mi je drago da je Totenham srusio Milan, iako sam navijac Milana. Mozda se opamete i krenu malo osvjezavat ekipu, a ne kupovati tamo neke stare panjeve poput Van Bommela, Yepesa, Legrottaglia |
Hehe, taljoši popušili... kakav užitak. :goood:
Šteta što ih nisu ubili prvo poluvrijeme, kad Milana nije bilo nigdje. |
|
Kaj je to s Milanom i njihovim vizijama? Pa Flamini je nekad bio dobar dečko u Arsenalu, ni Ibrahimović nije seljačinski šutirao suigrače na treninzima u ostalim klubovima. Za Gattusa se zna da je oduvijek i krvnik i živčan po prirodi, ali ovo, OVO, to još nisam vidio.
Kad je Modrić ulazio, prekrižio sam se, jer sam mislio da će za 2 minute morat sa crijevima u rukama napustit teren kakva je situacija bila kad je ulazio. Strašno i duugo neviđeno, mora bit sankcija dodatnih poslije tekme. GG Tottenham! |
Ma što mogu starčići nego biti čangrizavi jer nemogu uhvatiti dečke poput Lennona pa motraju praviti prekršaje na njima...
|
Gattuso je panj i pol, baš sam pogledao sad na Novoj-taj je radio sranja i nakon zadnjeg zvužduka, naguravao se na silu se htel pošorat sa nekim (nisam skužio tko mu je bil na meti):D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:43. |