![]() |
40 EUR dostava? Za tu lovu te dođe jeftinije da sam skočiš do ZG po njega.
|
znam. ni meni nije jasno.
odgovor senetica za "e" model (KRIVO; vidi edit3 !!!): "Glavna razlika između Brother MFC‑J6540DW i Brother MFC‑J6540DWE je način isporuke i plaćanja tinte.Hardver, performanse i specifikacije su isti. Razlika je komercijalna, a ne tehnička. Osnovni sažetak (odgovor u jednom retku) MFC‑J6540DW = standardni maloprodajni model MFC‑J6540DWE = model s pretplatom koji dolazi u paketu s uslugom tinte Brother Refresh / EcoPro" meni ovo smrdi na istu situaciju kao HP "e" modeli zar ne? poslao sam upit i brother-u da vidim sta kazu. :chears: edit: i neznam koji je k tim proizvodacima da ne stavljaju specs kako spada. krenuo proucavati Brother MFC-J5340DW za koji mi je u ducanu tip tvrdio da ima a3 skeniranje. po review-u nema ni on. sad se pitam opet, jel i Brother MFC-J6540DW ipak ima ili nema A3 scan. nigdje za A3 printere to ne pise kako spada, bar ja nisam nasao nego moras kopat po review-ima koji opet mozda krivo napisu :stoopid:. iz tog razloga sam prekrizio Canon Pixma TS9550a inace bi uzeo njega i zaboravio na tu pricu. edit2 (KRIVO; vidi edit3 !!!): dodatni odgovor od senetic-a: "Da — Brother MFC‑J6540DWE je u osnovi ista situacija kao i HP-ovi "e" pisači. Ako vam je potreban potpuno offline pisač bez pretplata, J6540DWE je pogrešan model. U nastavku slijedi jasno objašnjenje bez marketinških namjera. Sufiks „DWE“ znači da se pisač isporučuje kao model s omogućenim EcoPro / Refreshom: Pretplata na tintu je obavezna, a ne opcionalna (subscripcija) Pisač se periodički povezuje s Brotherovim poslužiteljima Status pretplate provjerava se online Otkazivanje ili neobnova pretplate može onemogućiti ispis" eto, istim putem kao i HP. nabijem ih. i sve bi bilo ok da to uredno objasne/napisu bez da covjek mora kopat kao luđak ja. svatko drugi bi kupio printer i onda prosao kroz pakao vracanja, ako bi ga uopce primili obzirom da je "načet". edit3 !!!: sluzbeni odg od brother-a: "The primary difference between the Brother MFC-J6540DW and the Brother MFC-J6540DWE is the inclusion of a subscription-ready ecosystem (Ecopro). To answer your question directly: No, the "E" version of the Brother MFC-J6540DW is not locked to the internet and can work offline. While companies like HP have introduced "e" models (like HP+) that require a constant internet connection and an account to function, Brother’s naming convention is different. In the case of the MFC-J6540DWE, the "E" stands for EcoPro. The Key Differences The hardware between these two machines is identical. The difference lies entirely in the "EcoPro" bundle and the target market. Ecopro subscription is optional. But yes, if you sign up to Ecopro, your printer needs to be connected to a network, so Ecopro Team can send you cartridges when your printer requires it." |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:13. |