![]() |
Counter Strike 1.6
to je igra! |
Call of duty 4 na netu,opet...
|
trenutno špilam:
Battlefield 2142 obićan i s northern strike-om Runes of magic i f.e.a.r multi Nadam se uskoro zaigrat: Battefield 2 sa svim ekspanzijama Orange box |
Mirrors edge opet i opet i opet
Crysis(neznam fali mi neki shooter sada a nisam se ničega sjetio....) Alone in the dark Guitar hero 3.... |
CoD4 MP
|
FIFA 08 i Quake wars
|
Titan Quest i Test Drive Unlimited
|
POP4 i GTA IV
|
ajde jedno pitanje ovako:
sto najcesce picite u multiplayeru? ne mislim na servere i cod i takve stvari, nego na lanovima, prek hamachija i to... |
Sada peglam GRID i malo Fallout 3...
|
Pa Blue ja recimo igram Warhammer 40k-dark crusade,Starcraft i Counter strike source
|
@bluefluid
S ekipom ponekad bacimo partiju medevala 2 total war, grida, Pesa 2008 i slicne stvari preko hamachija, a ja trenutno igram GTA IV :) |
igram gta 4, al mislim da ću uskoro prestat jer mi dosađuje, skoro sve misije su ubi nekog i gotovo
|
COD4 MP i GTAIV MP
|
trenutno sam bez grafe pa sam opet na CSSu i coop Soldiers - Heroes of World War II s dusama koje imaju milosti prema mojem hardverskom hendikepu :D
|
ste probali Gears of war prelazit u multiju?
da, skinio sam veceras bas demo od Puzzle Quest: Galactrix, cini se jako zanimljivo, za razbibrigu odlicno, ako vec niste probajte def |
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Max Payne 2 :goood: Kane and Lynch Dead Men Fahrenheit.....mi moze netko reci kako promjeniti rezoluciju na 1680 x1050!? Cekam neku novu igru....u kronicnom nedostatku novih, igram stare i milijun puta prozvakane.... :kafa: Totalno mi cudno igrati Max Payne...... |
cod4 mp, instaliral shaun white snowborading
|
World of goo :) ...
p.s. postoje kakve šifre? heh |
call of juarez MP, zaboravih napisat
|
Citiraj:
a igram Gothic III i Sacred 2 |
Citiraj:
|
dobro? predobro :) meni 5x bolje od CODA....a ne treba nikakav hamachi, xfire, niti original cdkey, ništ ne treba. samo klikneš multiplayer, pojave se serveri i dereš:)
|
Homeworld: Cataclysm singleplayer, jednostavno epic igra :amen:
|
Diablo 2
|
Citiraj:
|
Mirror's Edge, predobra igra, nema šta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da, dosta je drugačije od CODA, može, kad ti odgovara, meni i sad odma ak može ;)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |