![]() |
Attack the Block je debilna glupost, nekakva kombinacija majmuno-medvjedskih kreatura napada kvart u Londonu cini mi se, nimalo smjesno, zabavno na rijetke momente
|
Citiraj:
|
Ne znam. Meni je Thin Red Line recimo puuno bolji film od u ~isto vrijeme izašlog Saving Private Ryana.
A sa pacingom nenam problema. Nije stvar "dosade". Jednostavno neki filmovi si uzmu vremena. ne mora sve biti akcijski "spektakl" u sat i pol! |
Slažem se, dobar je Thin Red Line, ali nekako atipičan ratni film. Inače, meni najdraži ratni film je Paths of glory, Stanleyja Kubricka. Stvarno remek djelo pa preporučujem svima koji vole ratne filmove. Izašlo je i Criterion izdanje odlične kvalitete pa se ne morate pribojavati zrnate slike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i soundtrack je vise nego dobar,ova pjesma me dojmila i odgovara kraju ;) i ovo je prejako xD |
Malick je jedinstven redatelj, samo je pitanje da li netko prepoznaje njegove kvalitete ili ne, da ne bi ispao arogantan, da li se nekome sviđa njegov rad ili ne. Pogledao sam 2/5 njegovog rada, a večeras idem na treći film.
Tree Of Life je dostupan za gledanje na malim ekranima već nekih 22 sata, predugo sam čekao... |
Pogledao:
I saw the devil (http://www.imdb.com/title/tt1588170/) - brutala od filma (doslovno), ali totalno mi je sjeo 8.5/10 The man from nowhere (http://www.imdb.com/title/tt1527788/) - doslovno sve kao i za gore navedeni Waiting...(http://www.imdb.com/title/tt0348333/) - lagana komedija, super za opustit se 7.5/10 Apsolutna preporuka za sva 3 filma. I samo mala napomena, neka vas ne odbije to sto su prva 2 filma korejski (znam da neki ljudi automatski ne gledaju ako nije americka produkcija). |
Citiraj:
Ja sam se u pola filma ustao i otisao van sa curom iz kina... Zapravo vec smo se u prvih pola sata premisljali da se ustanemo ali smo cekali i nadali se da ce mozda situacija biti bolja. Nazalost nije, pa smo izasli..... Film je koma, naporan i tezak za prozvakati... barem za moj ukus |
Pogledao Adjustment buerau, nije me se bas dojmio, matt damon dobar ko i uvijek ali prica filma je bljeda... vec mi je pomalo pun kufer nekih nadnaravnih bica ili ljudi koja upravljaju svijetom.... Nakon Matrixa te ideje mi nisu nesto...
Pogledao i Unthinkable... hm... zanimljivo... nisam ocekivao Jacksona u "takvoj" ulozi... sve u svemu, film je napet iako bi se dalo jos podosta izvuci iz price da se film razradi, detaljizira... al dobro, poanta cijelog filma ionako je "ispitivanje"... |
Pogledah The Smurfs .Ne znam zašto su ljudi ovako negativni prema ovome filmu, meni je film bio baš simpa i totalno me razveselilo što ponovno vidim Štrumfove uz koje sam proveo djetinjstvo.
|
Citiraj:
|
govorim o vremenima kad sam gledo filmove.... zaboli me kuki kad je neko napisao pricu... ovo sam gledal nakon matrixa pa mi je eto bezveze :-P
|
|
Pogledao Bunraku... nisam puno ocekivao, no filmek me ugodno iznenadio... polu-stripovski stih, ponekad stvarno izgleda ko da gledate lutkarsku predstavu...
sve u svemu, preporucam, eto, za ubit popodne... Ostatak mi je bila Bale-ovska vecer... pogledah Machinista i jos jednom American Psycho... |
Meni Adjustment buerau nije sjeo nikako. :/
Zadnje sam gledala Step Up trilogiju. xD PMS u kombinaciji s kišnim, tmurnim vremenom rezultira gledanjem ovakvih gluposti. :D |
The King's Speech
dobar, iako po meni ne zasluzuje tolike (cak 12 nominacija) hvalospjeve. ok, sve je na mjestu, glumci su 5/5, sve je to lijepo smisljeno/prikazano, ali ne znam bas da cu za par godina film pogledati s gustom, jer mi jucerasnje gledanje nije bilo apsolutno vrhunski dozivljaj. no film jest dobar, i vrijedi ga pogledati. ali to je to, mozda je godina bila slaba, pa je i jedan True Grit pokupio toliko nagrada...... |
Citiraj:
|
Da vidimo, par zadnjih:
Captain America - bezveze, iako je prvi dio obećavajuć, druga polovica je previše debilna i SF-oidna. Green Lantern - meni puno bolji od Kapetana, Ryan Reynolds dosta pomaže filmu Horrible Bosses - zakon, šefovi su daleko jači od "glavnih" glumaca i preotimaju show, odličan Kevin Spacey i Jennifer Aniston. Change Up - u razini Horrible Bosses-a, daleko bolja komedija od "Mamurluka", glavni glumci opet se odlično snalaze. Bridesmaids - neka mišanca Mamurluka i sl. komedija, samo sa ženskim protagonistima. Nije loše, mada možda malo previše romantike i patetike za tu vrstu filma. Drive - baš sam sad doša iz kina. Najbolji film kojeg sam gleda ove godine, definitivna preporuka. Ima par brutalnih scena, jedina mala zamjerka je što su ponekad kadrovi mrvu predugi bez nekog valjanog razloga. Odlična muzika, glumci i kamera. Davno nisam gleda tako dobar film. |
|
oke je... mrvicu više radnje da ima ne bi bilo naodmet.
|
Citiraj:
|
fiction mi je jači par puta od ovoga... genijalan štoviše.
|
Danas ću pogledati The Tree Of Life. Vjerujem da će biti ok film. :)
|
Citiraj:
|
Ne znam jesi li gledao "man from earth". 99% ljudi smatra ovaj film dosadnim i zamornim. Meni je odličan. :)
|
The man from earth mi se činio da traje 20 minuta. Pripremi jastuk.
|
Kasko, ti bi trebal mozda malo vise spavat po noci :D
|
Citiraj:
|
Green Lantern me jako razocarao, sve nesto bezveze i brzopleto.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |