![]() |
Citiraj:
za početak ćemo ovo probati pa bu vidijeli-EDIT- ovo nije pomoglo -RenderAheadLimit to =0-EDIT-ni ovo nije pomoglo |
probaj i reinstall igre
|
Citiraj:
hvala svima na pomoći:hitthewal: |
DxVersion=Auto - Move from auto to DxVersion=10 or DxVersion=9 ( since then i don't have crashes, now i have DxVersion=10)
VoipEnable=true to VoipEnable=false SpeakerCount=0 to SpeakerCount=xx ( xx is number of speaker .Example : 5.1 = SpeakerCount=6) If you have Xonar audio card turn off GX. |
Citiraj:
sada sam stavio ove nova beta drivere i za sada se ponaša ok i nema bijelog ekrana,jedino mi se srusila na desktop ali napredak je vidljiv za sada:zdero: |
sto bi znacilo slijedece:
Kicked, reason: TB Naime, igrao na CBC serveru, odigrao jednu mapu u skladu sa svojim rankom (dakle bio mi je K/D cca 0,75),nakon toga se loadala nova mapa i brate satralo me u prvoj minuti valjda 5-6 puta da se nisam stigo ni okrenut... i onda odjednom kick... da to ne znaci Too Bad? :) to mi je jedino logicno... |
Citiraj:
U svakom slučaju, sorry, desi se. |
Društvo, ako naletite na debile koji pripadaju klanu NoHack, odmah se skinite sa servera jer će vam k/d omjer drastično pasti :D. Debili su inače administratori i članovi foruma sa codhacks.ru gdje ima hrpe cheatova, iskreno, čudim se da stranica još postoji a da EA i Acivision nisu torpedirali sajt. Dakle, debili su naoružani razno-raznim cheatovima, od aimbota do screenshot blockera pa protivnički igrači nemaju nikakve šanse za pobjedom/duljim sudjelovanjem u borbi jer vas koknu odmah na spawnpointu ili iz daljine gdje niti ne vidite protivnika. Ne znam jesu li bili spomenuti ovdje, ovo je FYI, čak ih je i ekipa koja je igrala u njihovom timu počela pljuvati, onda znate kako su očigledni cheateri. Gore sam stavio link na stranicu tek toliko da se uvjerite u istinitost navoda a ne da skidate fajlove s tog linka i iskreno, ne bih se čudio da uvaljuju i spybot/trojan svakom korisniku koji nešto skine i instalira na svoje računalo. Inače, sajt je na serveru na British Virgin Islands (Djevičanski otoci) što me začudilo jer su serveri takvih sadržaja obično u Rusiji ili Kini.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nevjerojatno kako ti rusi prednjace po imbecilizmu i varanju u online igrama, ama bas svaka ima na prvom mjestu ruse kao najcesce cheatere, a jos ih je relativno malo jos online... EA zaboli kita, njima je glavno da prodaju igru, nije to kao nekad da ti odma bannaju cd key :( |
Citiraj:
|
Jucer mi se prilikom odlogiranja resetao lvl na 1, nije se jos vratio...wtf??? Sto mi je ćiniti?
|
Ništa.Baš ništa.
|
Citiraj:
|
to popravljali prije koji mjesec :lol2:
|
Ovog (Runaro_DE) baje se pazite, nas 5 je u coperu na valparaisu skinuo cim smo poletili i jos ti napise you got pwned.Isto je admin na nekoj stranici koja prodaje cheatove.
|
|
e stvarno ljudima svasta pada napamet!!!! ponovo sam poceo igrat nakon duze stanke i gledam da broj retardinja u ovoj igri je sve vise!!!
|
glupost...znaci da oni mogu rejpati dok ovi nemocno ginu..koji retardirani klinci
|
kakav lol, nego s cim se gađa heli? senzorom i bombama?
@jurbas - da, i ja imam stanke od po mj dana i kad se vratim odmah mi prisjedne dok ne naletim na pravu ekipu |
najveći win u igri je heavy metal mapa i kad imaš negdje 12 wookija u timu koji se zacementiraju negdje i nedao bog da se taj makne...ajde još i da pogode nešto, ali ipak eto glavno da ekipa nabija k/d ratio
drugi najveći win je kad igraš arica harbor rush pa imaš pun k wookija koji se sakriju odmah na početku mape (attackeri) i čekaju da im netko proviri ispred ništana...nedao bog da ako već snipeaju da koriste tenk pa da s njim snipeaju A ili B site |
|
bez brige, srusio sam ga jedno 4 puta zaredom nije 2 kruga uspio napravit, zato i cvili :D
|
Isprike onoj dvojici hrvata jučer na Arica harboru (noobs like to party server čini mi se)...taman kad smo bili na krovu, a ja medic me je ljubljeni Thomson izbacio...pas mater
|
Naj više me živcira kad nemam sa kim igrat.
Tak je često slučaj da neki retard uđe u Apache helić na NBG Heavy Metal 24/7 serveru na američkoj strani i uništava naše tenkove koji se respawnaju u bazi. Sad sam igrao taj isti server na ruskoj strani i ameri su nam došli skroz pred bazu i rejpaju nas a neki moron na našoj strani stavi C4 na naš tenk i digne ga u zrak! Ono, koji k.... :stoopid: |
Citiraj:
|
http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Happy-Amigo krasan decko i napise jos kao izadji nemas sta izgubit, jos jedan pobjednik http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Runaro_DE svima nama znan... Jebemti i igru i igrace, i za koji kurac onda sluzi PB u ovoj igri osim toga sto je igra iole sranje jos i puna citera ? bravo dice...
|
@xulos
Ne nerviraj se. Citera imas svugdje. :) Jedino me smeta sto nema provjere kao u Counter-strike da li ima wh, aimbot. Nikad ne znas tko je citer dok ne pogledas u statse Ovako uzivo gledas u igri kako zaista igra. Igra toliko kosta jeftino barem za sto kuna i napravis cheat. Pravi raj za citere. |
http://slike.hr/slike-male/4/40_a0018.jpg
Hah.To se dogodi kada igramo DeadMan+ i ja Valparaiso.Visoki broj killova, visok score i onda admini ne znaju što bi.lol |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |