![]() |
Citiraj:
ok, ne skidam uav, ali se moze i to rijesit uz tockicu na ekranu i dosta prakse. |
Citiraj:
http://i696.photobucket.com/albums/v...i_os/smoke.jpg Stvarno ne znam koliko moraš "mentalno odstupati" za smišljanje ovakvih "pravila",valjda admin ne zna gađat sa AT4 pa ovako fino može trejsat i opalit CG. |
Citiraj:
Isprobaj prije komentiranja, ti ružni jedan slavoncu. :chears: |
Citiraj:
Ivane, tebi su tamo pobirsali sve postove pa si tu došao ? |
Citiraj:
EDIT: slazem se sa cyc.-om netreba ti red dot na pkm-u i type-88, puska ima odlicam ironsight dok na m249 i mg3 i m60 jedino moze(po meni) red dot . a mg36 je svoja abuser klasa |
Ma ono da ne mogu nikog ubit, nije baš doslovno tak. K/D omjer mi je nekih 0.65 (bar je bio dok sam zadnji put gledao). Zasad mi je najdraži Conquest (to je CTF?). Samo me živcira dok sam u ekipi s nekim kamperima koji drkaju na K/D. Tak da si onda sam baš i ne mogu puno pomoć. A dok se igra s nekom ekipom koja je voljna surađivat, onda je fakat zabavno i imaš volju za igrom.
|
Ja evo imam problem... Uzeo igru na steamu jucer...
Kad kliknem na multiplayer, trazi me kreiranje EA Accounta... kod kreiranja, svaki put dobivam "invalid password" ili tako nesto... onda sam otisao na EA site, pokusao tamo kreirati account, ne ide... misljah da sam mozda vec to kreirao prije pa sam pokusao odraditi password recovery, kaze da ne prepoznaje nijednu moju email adresu... vise ne znam kaj da radim? |
Citiraj:
probaj malo pricekati, ako nakon toga ne ide posalji mail supportu |
A vidim i na forumu im je neki virus ili šta več...
|
Citiraj:
|
Pardon ako je već bilo. |
Pa nemogu vjerovat, obrisao bad company 2 i sad ga opet instaliram, pokusavam ga patchirati 2 puta i 2 puta mi izbaci lost connection i ne patchira, a 2 sata otprilike skida taj patch, i na kraju nista ne sacuva nego sve ispocetka....sta da radim?
Edit: Hvala na brzom odgovoru :D |
Imaš ovdje za skinuti patch http://forums.electronicarts.co.uk/b...lient-r10.html
|
Pa ja ne znam sta je ovo jel to do mene ili sta...probao sa 3 servera skinuti sa te stranice sto si ti linkao, i na svakom skidanju mi failalo nakon 30min-1h vremena, a wow u pozadini radi bez problema...
|
ljudi pomagajte evo nabavio sam igru i nesto mi sere single mi radi sve normalno ali kad igram na netu nemogu zavrsit nijednu partiju konstantno mi se mrzne komp i nepomaze nista nego samo reset racunala jeli netko ima slicnih problema
da stvar bude bolja donedavno je komp bio u vlasnistu jednoga forumasa koji je igrao na netu bez ikakvih problema 2 tjedna kasnije kod mene sa drugim ac problem |
jel koristiš msi afterburner, ati trixx, ili bilo što takvog tipa?
|
Citiraj:
pošto nemaš moj komp ispunjen ! |
u igri je e8400 2x2gb rama i nvidija260 probo sam i zadnje drajvere nepomaze
|
nisi odgovorio na pitanje.updejtaj pb, http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
|
ne nekoristim nista jedino imam gpu-z instaliran i aidu al nisu pokrenuti
jel moguce da pravi problem to sto igru pokrecem kroz onaj ea menager? |
Citiraj:
meni je isto se dešavalo ali meni se rušilo izgleda zbog gtxice i to se dešavalo dosta njima sa gtx560 edit-to nebi trebalo biti problem |
Citiraj:
napravio i opet isto nikakvoga rezultata |
tu sad može svašta bit, može bit da nemaš original windowse pa da aktivacija stvara probleme (probar maknut aktivaciju pa stavit drugu), onda ovako testiraj punkbuster http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe valjda link još valja
|
ovaj test prosao win neb smjeli bit problem jedino sad vidim da nisam imao antivirusni nikakav instaliran zaboravio sam ga staviti pa cu to sad rijesit da nije uletilo kakvo govno pa da sracka mada nevjerujem onda bi mi i druge stvari srackale ali sve slaka pa i SP od bf
nego jeli ima mozda kakvoga utjecaja sto je prije bila instalirana jedna verzija BF prije ove sada? zapravo dvije na istim win ovo je sada 3 verzija |
update Physx drivera...?
|
Citiraj:
|
Koristeći um i internet
|
imam zadnju verziju kolko vidim PhysX_9.10.0514
|
Ne znam, ja imam ATI.
Driveri za zvuk, upnp u routeru, ... |
nepomaze nista sludno sam sa uma idem probati friske win stavit pa da vidimo kakva ce bit reakcija
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |