![]() |
pozdrav
uskoro mi ističe (9mj) kartica deviznog računa koju koristim za paypal. dobio sam od banke novu karticu. na njoj je naravno isti broj računa ali je različit broj kartice i paypal ju neprihvaća.? jedino logično što mi pada na pamet je da prvo moram staru karticu obrisat pa prijavit novu. problem je što imam nekih dispute-ova otvorenih i dosta kupovina pa ne želim srljat s brisanjem dok ne provjerim, a i sam paypal me kod pokušaja brisanja upozorava na moguće posljedice. ima netko ovdje sličnih iskustava? stara kartica je do 9/2012 a nova do 9/2016 tako da bi teoretski trebale radit obje ovaj mjesec |
izgleda da u zadnje vrijeme kasne naveliko pošiljke iz hong konga (barem mi je to uvijek stizalo u 10-ak dana :D)
|
Citiraj:
|
@Slash555
Slično je bilo i meni, očito neda PayPal u ovom slučaju, možda zbog vrste kartice ili sl. Ja sam to riješio tako što sam privremeno prijavio Master ili American (ne sječam se više točno) na dva mjeseca i njega koristio dok mi se s prvog računa dispute-ovi nisu završili i dok sve s tom karticom kupljeno nije došlo, nije bilo druge jer ova nikako nije htjela proradit. Nakon toga izbrisao sam staru i dodao novu deviznu i normalno je radilo. |
Trebao bi kupit thermal pads za Nvidia GTX 260, pa me zanima jeli ima netko preporuku kakvu što da uzmem i koliko?
|
kartice su visa electron iz erste i jedna i druga al svaki put kaže da nije dobar broj unesen iako je. budem koristio staru dok ne istekne pa ću onda probat ponovno
|
Jesi li aktivirao tu novu Erste Visu pozivom na 0800 7890, prema uputama koje si dobio uz karticu?
|
Citiraj:
haha, sad vidim da treba aktivirat što sam odmah i napravio. od sutra vrijedi pa budem probao thanks vedranzeman:goood: |
Citiraj:
|
Da, tog sam se i ja kasnije sjetila, tak da ju nisam naručila ipak.
|
Citiraj:
|
Danas na akciji 600kn s napajanjem od 500w...
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6654 Isplati li se? |
Di na akciji? Racunaj da te toliko jos slanje dodje.
|
Lol, u krivoj temi sam postao. Gledao temu kućišta i ebay a odgovorio u ebayu. Danas u linksu za 600kn (nema dostave lol)
|
Eto napravio i ja PP i eBay (UK) acc's. Obavio jučer prvu kupovinu.
Nego, interesira me ukoliko uzimam više istih item-a od istog prodavača (trgovine), dal se onaj šiping uračunava na svaki taj item ili se uračuna samo jednom (za sve item-e)? Pretpostavljam da je ovo prvo, jer na tome oni i zarađuju, ali vrijedi provjerit ovdje. Thx |
Citiraj:
:chears: |
Sljedeće što me interesira je kako reagira PP odnosno eB ukoliko pokreneš kupovinu i prilikom plaćanja nemaš dovoljno novaca na računu? Kakvu poruku izbaci, itd? Thx
|
Citiraj:
Aha, e to me zanimalo, znači item ostane, mislim nije od neke važnosti da i ne ostane ali svakako pozitivno :)
|
Interesuje me zelim neke stvari narucit iz US oko 50$ (znaci trebalo bi proc bez carinjenja). Shipping je free, to znaci da samo placam 50$ + poste sto mi dodje stvar ?
|
Pa neznam baš dal ćeš proć bez carinjenja, što ne vrijedi ono do 160kn da nema carinjenja (ili u protuvrijednosti KM)? Zar to ne vrijedi za Bosnu?
|
Ide posiljka u Italiju, kako sam se raspitao ispod 100eura ak je item nema carinjenja mozda sam se pogresno informisao zato pitam ovdje da znam otprilike koliko ce me izaci
|
Aha, Italija je u igri, to onda neznam kako ide. Slovenija je ok po tom pitanju, govorim iz tudjeg iskustva, tako da nisam bas kompetentan za dalje pametovat.. Zivio
|
delete, krivo stisno
|
|
To ne znači da bi trebalo proći bez carinjenja. Limit je 160 kn, sve preko toga bi se (po pravilu) trebalo carinit. Ako je shiping free, onda plaćaš samo tih 50 $.
Edit: odgovor na zadnji post prošle stranice. |
Da tako je u Hrvatskoj da li je i u Italiji? Uostalom kolika je carina na Item 3kg 50$? Jer ovo je prvi puta da narucujem ista :D.
|
A zašto postavljaš pitanje na HR forumu i nigdje ne spomeneš da paket ide u Italiju?
Kako da mi znamo na koliko se carini tamo i kakve zakone oni imaju? Traži po netu. |
Koliko znam smije se pitati, a malo manira se moze ocekivati ;) (nauci to). Ko je odgvoorio hvala mu.Nasao sam odgovor.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stopa carine ovisi o vrsti robe, ne iznosu (osim ako roba nije zanemarive vrijednosti). |
Narucujem Reballing Holder i sablone rodjaku to ide u Italiju njemu se mrsko backati oko toga i to iznosi 50$ pa me interesovalo koliko cu jos morati da platim.
A sebi narucujem nekih 5-6 stvarcica sve zajedno 70$ dolara, ali mi ne igra to ulogu jer ja placam. |
Što kažete na ove LEDice?
|
Uzmi rađe ovo
http://www.ebay.com/itm/42-LED-White...-/300454464275 |
Hmm, pa zar nisu identične?
Inače, jel netko to uzimao? Mislim, nije neka cifra pa valja i "riskirat".. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma ionako imam za sad samo acc na UK.. Evo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, ali probao sam se logat na .com i nije htio..
Onda sam slao mail eBay zašto i kažu da treba proć par dana od registracije na UK :D wtf.. Već par dana nisam probao.. Evo sad idem EDIT: Noup, neće ?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |