![]() |
|
Kada smo placali mape, bile su dobre. Sad kada su free, ne valjaju za q. Najbolja mapa u igri je mapa koja je bila u testnoj alfi i ubeti. Cairo. Tako da ne ocekujem neki napredak po tom pitanju. Pojedine mape koje imaju potencijala su uništene sa namjernim kampovanjem po krovovima a oni to zovu vertikalni gameplay. Fuck of. Nesto sto nije postojalo u BC2, BF3, BF1 ili BF5. Na mapama gdje su postojali visoki krovovi, iste nisu imale avione i helikoptere. Markaz Monolith je mislim izuzetak.
Upalim ponekad. Ok je gameplay ali dosadilo. Nekad sjednem da igram i odustanem prije nego sto loadam igru. Dosadno. |
fasciniran sam neo kako ti se da, šta ne otipšeš igru i to je to :)
u pravu su svi, sad je moderno složit takav video, svi imaju dobre ideje, samo dice je na godišnjem, a i kad se vrate, stavit će isječen kontent, kao dobit ćemo amtrac i little bird, vau. loše, loše, sporo, nikakav content. Balans oružja smiješan. Pištolji unusable. Mape samo kairo, sve ostalo su iza svih mapa u 3 i 4. dedicated? davna uspomena. portal i red sec nek obrišu da ne uzima prostor na hardu. sporo, loše, malo, ispod standarda...zato je otišlo 95% ljudi. pola igre je chat gpt generated. |
Citiraj:
Uništili su mi igru, ja sam sada u ratu s njima :D |
Budimo realni, zadnja ok Battlefield igra je 4. Tako da, davno su oni uništili igru... :kafa: :D
|
Sram ih bilo.
|
|
|
znači uzmeš kolač codu, i još uspiješ sve ovako sjebat, to samo može dice i ea.
|
Ja to ne gledma tako. Prosli battlefield 2042 je imao maximum peak od 100K igraca i to na free weekendu. BF5 isto. Ljudi se kunu u BF1 a all time peak je bio samo 53K.
A sada je kao 100K katastrofa. Nije neobicno za BF ovaj broj igraca. Cak je jako dobar. Neobicno je 750K. Meni to izgleda da su COD igraci nasjeli na hajp. A kada je BO7 izasao, vratili se CODu i sada ostalo ono standardno BF ljudi. Mislim da je oko 30-40K BF6 igraca, ostalo Redsec. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |