![]() |
Evo naklon do poda!
Samo s takvom konfom niko neće zaigrati AAA igru koa GoW ili horizon sa onakvom grafikom i stabilnim framerateom. Ja da sebi kupujem PC nebi gledao ništa ispod 1060 6GB ili 580 8GB. Takav sam tip. na ps4 potrošio cijelih 2400kn i nemogu kupit ništa jače/bolje osim TV-a možda. |
Citiraj:
Hoćeš Shadow of the Tomb Raider, hoćeš Witcher 3, hoćeš Fornite itd. Pričamo o subjektivnosti i sad opet kreće ono "ja bi". Pa i ja bi kupio TV za PS od 20 000kn... Ja sam prvi koji će reći da neću igrati radije ništa nego igrati na kompu od 4000kn, to dobro svi znaju. Ali da se ne može, nije istina. |
I do kad se na takvom PC-u moze gejmat na takvim postavkama, koliki mu je zivotni vijek? Mislim otisli smo u debeli offtopic i rupu bez dna PC vs KONZOLA. :D
|
Citiraj:
|
Životi vijek mu je koliko izdrži :D
Ajmo još "what if..." Ako krepa nakon 2 godine i 2 dana, opet kupuj PS, opet minimalan trošak od 2000 i kusur kuna. - Na modernom PC-u, jedina komponenta koja ima samo 2 godine garancije danas je matična. Ako ode kontroler - evo opet cca 500 kn troška - miš i tipkovnica u paru kreću već od 100 Možemo tako do sutra... Super mi je kad navečer legnem u krevet, stisnem tipku na kontroleru i za minutu sam u igri. Možemo sad to zvati kako hoćemo, ali to je komocija i to ima svoju cijenu. Ne može se objektivno raspravljati o tome. Pored dovoljno sposobnog PC-a, PS4 nema što tražiti osim ako nije komocija u pitanju. |
Delete.
|
Citiraj:
Bam. Ovo je nešto što cijenim sada 53053053x više nego prije 10 godina. Da ima neka FPS pucačina koja me zanima, a da nije BF/COD, uložio bih bez problema u komp, ali ovako mi nema baš smisla, kada je sve multiplatforma. Kotor 3 čekam, a HOMM3 radi i na kalkulatoru :D |
Pucačine su mi još uvijek nedokučive na PS-u. I u RDR2 se jebem s tim... Prokletu živinu ne mogu naciljati u glavu. Trče krugove oko mene... Ista priča kad me bounty hunteri nađu. Spustim gamepad i čekam da me ubiju jer nema smisla
Sve drugo mogu igrati na gamepadu, ali ovo je sasvim nova razina mazohizma. |
Da se naviknut. I meni je u pocetku bilo muka, al sad je vec ok. Kad mi internet ne steka bez problema napravim dernek na cod-u i budem prvi na kraju partije. Bf1 je vec malo zajebaniji, jer je drukciji osjecaj za nisan, ali ide i to. Slabo ga igram pa ispastam od drugih suigraca :D
|
Zanimljivo vas je citati. Nego on topic curu uz spyra zanima i tomb raider. Jel valja sta larica ?
Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
Kupio sam i ja Ps4 Pro i RDR2. 4K Tv sam vec imao. Kupio sam to samo da vidim jel to zbilja tako dobro kao sto ljudi pricaju.
I jeste, dopalo mi se. Pogotovo razlika izmedju 4k i hd. Pizdite pojedinci koliko hocete ali razlika je debelo ocita. Imam i glupog Spidermana i na njemu se vidi debela razlika izmedju 4k i hd kolkogod da je igra glupava :D Na to sve sam cak uzeo i PS+ na 15 mjeseci a niti igram online niti me zanimaju igre koje "poklanjaju". Ima ona poslovica - Tko ima para i dupe šara. |
Citiraj:
|
@vjeko lijepo je to, al nije ni stvar toliko novaca. Ja kad dajem neke novce volim znati za sta dajem, zasto i dali mi je to potrebno i opravdano. Evo kad je izasao g6 uzo sam ga nakon 2 mj. Sad god dana kasnije shvacam da sam si kupio flagship koji koristim za mail, whapp, tapatalk, 1x mjesecno youtube i povremeno okinem sliku. Znaci kupio sam mob za velike novce koji mi zapravo ne treba. Sto znaci bolje da sam uzeo mozda neki mid range telefon i ostatak investirao u nesto bolje. Al sta je tu je.
Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ponavljam Imam PS4 ,PS4 pro. Sony 65xd7505 dakle 4k i HDR i imam i taj Spiderman i god od War i 20tak igara i ja ne vidim nigdje opravdanje za PS4 pro i njegovih 800tinjak kn više Volio bih da se vidi ta "debelo očita razlika " pa da se ne osjećam kao kreten što sam uopće uzimao pro verziju ali evo molim te pokaži mi razliku bez tih gluposti sa pauziranjem i 10x zoom pa analize dlačice na bradi ... Dakle ono što je vidljivo golom oku je da razlike nema. Da nisam uzeo taj pro za 500 kn ne bi nikad prezalio kupovinu😂😂😂 |
Citiraj:
Eto ti ako je tebi youtube mjerodavan. Nije ni svako golo oko isto. Kruske i jabuke - Govno i pišaka. Svaka budala ima svoje veselje. |
Evo da se i ja uključim. Kupovao tj birao sam si poklon za Božić i uzeo PS4. Nakon istraživanja jednostavno nisam vidio zasto dati te pare više. Možda zato jer nisam onaj kojem je pola frejma u benču više bitno. Jednostavno ne vidim opravdanje. Time ne kažem da je itko tko da tu lovu za Pro glup, dapače svatko radi za svoju lovu šta želi.
|
Ja sam uzeo čisto da mi igre rade fluidnije, a i sa time koliko ga planiram imati i koliko ga planiram igrati, tih parsto kuna gore dole mi stvarno ne igra ulogu...
|
Svasta, vec kad se kupuje bolje je pro uzet. Pogotovo za vlasnike 4k tv-a.
Poslano sa Sony XZ3 |
Ako ekipa sa PRO modelom i HDR TV-om ne vidi razliku u igrama koje podržavaju HDR, onda pravac u okuliste.
|
Na slimu za 1400 kn hdra koliko voliš.
|
Tko je zagrijan za Anthem?
|
Tu je lista igri i napisano što je točno drugačije na Pro
https://www.gamesradar.com/ps4-pro-c...ed-games-list/ |
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1022
bilo je pitanje trenutka, od početka rasprave znao sam da će doć do ovog :D :D :D |
Citiraj:
sori..nijedan trailer me nije nahajpao, faking nijedan..neznam kaj se tebi tak sviđa doduše |
Citiraj:
Ali realno, još prođem RDR i nemam kaj igrati više. Ali neću dati za igru 500+kn.. Nikad. |
dobro sad prestanite o pro vs obicni i nastavite o igrama.. Krenuo danas GOW i Horizon... Neznam koja je bolja :D
|
Meni je nekako Horizon bolji, GOW sam preforsirao, htio ga proći što prije, nisam se baš zabavlja. Nabavljam ga ponovo pa lagano ponovo krećem.
Horizon mi je bio čudan, jer mi je to prva igra koja je bila lockana na 30 FPS-a. Prva koju sam imao na PS-u. Ali preporučio bi ti da prvo jednu pa drugu. Čisto zbog priče i praćenja iste. |
Smirimo strasti, svi volimo gejmat, na pcu, psu ili psu pro, koga boli kiki.
Meni stize ps slim za vikend kojeg sam uzea od kolege mirkopotera na trznici, nahajpan sam a i zena je. Moze preporuke nekih coop cool i zabavnih igara kao sta je overcooked, tenksarica. :cheara: Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
rayman legends
|
Citiraj:
Tekken 7 ako ju voliš namlatiti malo 😂 Overcooked je super isto |
OK, postovi pobrisani, nagrade će biti uručene naknadno.
I dajte više maknite svoje ruke iz tuđih đepova. Šta vas boli kita tko na što svoju lovu troši i je li ima za kruh ili nema. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad god dodje neko društvo picimo to i umiru svi 😂 meni je čak malo bolje od overcooked trenutno |
Citiraj:
Knack 2 (preporucam i jedinicu pric prvo iako je SP), Trine 1 i 2 (3 mos i preskocit, 2 je bolji od 1) Rayman, Little Big Planet 3, Guacamelee, Lovers in a dangerous space time, Spelunky, Broforce, Super Dungeon Bros, Lego serijal Ako oces testirati brak onda: Don't Starve Together, Enter The Gungeon, Magicka I naravno Mortal Kombat ako si joj ikad pozelia izvuci kraljeznicu kroz usta :D To su neke koje san ja odigra i koje su odlicne sve do jedne. Imas ode listu pa sortiraj i filtriraj co-optimus.com :chears: |
Tenksarica momci, pripremam listu! :chears:
|
Pa tek sam sad skuzio da ima Outcast Second Contact za ps4
U tu igru sam bio zaljubljen ko klinac |
Jučer sam naletio na neki video, koje nas igre očekuju u 2019. za PS4.
Iskreno, ovo će biti relativno loša godina za PS4. Osim Days Gone, ne znam što bi igrao ove godine, jedina dobra eksluziva. Novi FC nije ekskluziva, isto kao i Anthem i Metro. Metro bi želio na PC-u odigrati. FC5 nisam odigrao, nije mi više to zanimljivo. Anthem bi mogao ako neće biti preskup. Tako da generalno, to je to. 2018. je bila odlična godina za PS4 ownere, 2019. neće biti toliko. |
Ne volis FromSoftware igre? Uskoro izlazi Sekiro a i ocekuje se Code Vein ove godine. Ghost of Tsushima izgleda obecavajuce...
|
Ništa japansko ne igram, nikad mi nisu pasale takve igre.
Od Yakuze, do Devim May Cry, to nisu igre za mene. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:11. |