![]() |
samo usporedbe radi ja skidam nostop znaci utorrent skida po 60kb/s i imam oko 90-100 pinga i sa time igram warcraft bez ikakvog beda :)
|
Citiraj:
Hvala! |
odlicno.. tak cemo i mi.. skidat limitirano i hostat :))
|
Citiraj:
london 40 ms |
Citiraj:
|
cijela europa.. no uglavnom igraju švabe, česi, poljaci, francuzi,šveđani,norvežani, rusi-al njih uvijek kickamo :))
|
Amis Telekom predstavio amis 2u1 - surfaj i pričaj koliko hoćeš!
http://www.vecernji.hr/home/manager/2921702/index.do Što bi trebalo značiti ovih 50% popusta na mjesečnu naknadu? Još na službenim stranicama ne vidim ovu informaciju |
2mbit flat koji sam ja uzeo neće bit 168 kn nego 84kn prvih 6mj, zakon..podjelim na 2 cimera i svaki ce dat 28kn mjesecno!! zakon!
|
Ja nerazumijem reklamu "Surfaj i pricaj koliko hoces" kada to vrijedi samo za prvih 6mj koristenja usluge a onda ostalih 18mj sve po starom, stvarno nrezumljivo, istina isplativo ali nerazumijem kako mogu krenuti u tako nesto ako nude uslugu samo na 6mj
|
a moraju nečim privuć ljude
|
nadam se da će odgovorit t com-u na dizanje brzina :) recimo da me dignu sa 4 na 8
|
miki ni ja ne razmem kada mudrinić kaže da nema monopola i kad tcom veli da je "sve u mojoj kući" i da im je adsl širokopojasni. propaganda :)
|
hmn bio bi red da oni sada ponude neko pojacanje brzine :) jer t shit je povecao :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako amis digne brzine, onda ce biti jos vise ljudi koji ce se zalit na pingove, a i vidjet cemo kako ce ovo kod tcoma biti jer ipak je stara infrastuktura i neznam bas kako ce to izgledat |
Ma ja happy s 4Mbit, ping 10mn prema Mariboru, i ostalo me ne zanima.
Volio bi da je upload 1Mbit, i ko bog! |
u sloveniji su ponudili paket sa 1 mb uploadom
|
Imam ja na jednoj lokaciji 1/1mbit budem provjerio kad se spojim sa laptopom kakvi su pingovi. Neznam koliko je moguce 4/1 zbog mozebitnog gusenja veze.
|
pa meni bi bilo ok da dignu sa 2/384 na 3/512 :)
|
danas citam novine i vidim reklamu amisa, i pogledam sta se nudi a kada ono sve brzine pisu samo ne 1mbit (reklama je bila vezna za svedski stol flat razgovor i net prvih 6mj)
dodem doma bacim oko na web sajt kada ono sve po starom, pa tko je ovdje lud ili je doslo do zabune u novinama? |
to je koliko sam čuo, samo za nove korisnike,pogledaj
|
Ja još uvijek čekam update firmwarea :kafa: pa ćemo onda dalje...:kafa:
|
Citiraj:
hm sumnjam da ce biti ovoga ;) pricao malo sa tehnicarima kada su bili kod mene i bas pitao u vezi updata a oni rekli da je to nepotrebno jer sve radi dobro, ali neshvacam zasto onda izlazi novi update kada sve sljaka ok? |
Citiraj:
Vidjet ćemo - strpljen spašen.... bar se nadam....:kafa: |
Citiraj:
Ono sto me zanima je, da li su takve stvari uopce moguce, odnosno, da li postoji neki adapter ili spliter koji mi moze omoguciti dial in konekciju. Usput, VPN naravno radi sasvim pristojno sa svim ostalim klijentima. |
Mislim da bi modem trebao raditi, probaj upisati svoj broj mobitela da vidis da li uopce modem zove.
|
jel se moze pristupiti modemu na neki drugi nacin osim preko browsera?
|
Citiraj:
|
Danas sa amisom samo problemi , nije me smetalo sto mi internet svako malo radi pa ne radi , ali u par navrata nisam mogao telefonirati , to im definitvno zamjeram .
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |