![]() |
Citiraj:
Žena i ja isto rokamo po Spyri. To je prva igra koju je ona kupila za PS :lol2: |
Jel ima coop?
|
Ja nisam vidio, mislim da ne.
Moja je isto probala, zanimljivo je i njoj :) |
Špiro je s tele2 kodom je oko 160kn u SD... super ponuda, kupujem.
|
Uzmite, isplati se, zabava zagarantirana, igra je dulja od 80% današnjih AAA naslova.
|
150 kn je ako imate onaj coca cola kod! Hvala na dojavi da je snižena. Taman da se ima na praznicima malo za halati uz RDR2
|
Cuj njega praznicima
Jesi ti u skoli sunce ti jebem :D |
Ja sam na GO od 21.12. do 07.01., tako d, fak je, praznici! :D
|
Citiraj:
Ja sam si stvorio magičnu božićnu čaroliju :goood: |
Zavrsio sam last of us....za nekih 2 tjedna lagane igre.....ajme meni koja igra, koje remek-djelo, sad igram dlc left behind.....nemam rijeci....
|
Citiraj:
|
Sta je ovo po njuskalu, gledam rdr2, sve stranci nesto prodaju
https://www.njuskalo.hr/ps4-igre/ps4...oglas-27186851 Njemacka https://www.njuskalo.hr/ps4-igre/red...oglas-27158725 Francuska https://www.njuskalo.hr/ps4-igre/pov...oglas-27152286 Poljska SumLJivo mi to sve izgleda :D |
Bježi od toga.
|
|
Morate uplatiti.....daj lol
|
Kao i taj cijeli PS+ bullshit. Kupio si igru za 500kn i želiš igrat mp? E puši k i odi još plati pretplatu da možeš pristupiti drugoj polovici igre koju si već platio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato pičim Fortnite :D |
Kako dobiti kod za SD? Gledam naručiti ženi Spyro za božić :)
|
Citiraj:
|
Riješio Detroit... Kakva igra. Meni jedna od najboljih priča ikada u igrama. Na kraju kao da sam gledao odličan film, koji me toliko dojmio da sam razmišljao o njemu još sat-dva, zašto sam donio ovu odluku, zašto ovu itd.
BTW. rekao sam vam, ništa od RDR2 na sale-u ;) |
Pa nije jos final sale. Ova treća runda završava 18.12. i veoma teško je za povjerovati da ne bude oko Božića i Nove Godine pošten sale.
No bio ili ne, piknuo sam Spidera (deluxe) pa nek se nađe :D |
Ajde, držim vam fige.
Meni već 3 tjedna stoji, nisam ga ni pokrenuo, tek sam na nekih 30%. EDIT: Prošao i Spyro prvio dio, nekih 80% imam, idem dalje. One misije s letenjem nisam ni jednu uspio riješiti... Tj. nakon 2-3 pokušaja odustanem. |
Citiraj:
Pokupio sam sa Bug foruma one SD kodove , promijenio par brojeva i dobio 50 kn popusta. To je ženi dar za božić :lol2: |
Citiraj:
Ma zadnja runda će bit ka šta je prije bilo na Steamu, ponovit će sve akcije od prethodna tri vikenda. |
Citiraj:
Vidjet ćemo. I ja nekako mislim da će takvo nešto napraviti, ali s druge strane, ima puno igara koje su inače na svakom saleu bile na popustu, a unutar ovih triju rundi nisu pa je to malo čudno. Kako god bilo, imam nastackanih igara koje nisam ni pokrenuo još; Detroit, GoW, Persona... Evo Spidera sam jučer startao i super mi je za sada. A na kompu da ni ne pričam :D |
Nema šanse da RDR već bude na nekakvom popustu ..
Rockstarove igre cijenu drže poput Golfa :) Usput, započeo GoW, i istog sam dojma kao i kod prošlih nastavaka: krenem sav nahajpan jer čitam hvalospjeve (i sviđa mi se sama ideja, u biti), i onda me igra ostavi ravnodušnim - kod nekih i do te mjere da nisam završio jer mi se naposto nije igralo dalje. Nije spoiler, sami početak: onaj fajt sa Strangerom je iznimno naporan, dosadan i traje sto godina, takve stvari me baš naživciraju. Nastavljam, ali nisam optimističan. |
Kako sam bio bez konzole godinu i pol dana, nakupilo se igara koje sam htio odigrati. Prvo prešao Spider Mana i mogu reći da sam vrlo zadovoljan igrom iako mi je lošiji od zadnjeg Batmana. Sada sam na Unchartedu 4, a God of War je naručen jutros :lol2:
Taman kad odigram sve kaj me zanima RDR će biti oko 200-250 kn, a to mi je i max koji dajem za igre. |
Citiraj:
A i RDR mi je isto takav. Hype, i nakon 8-9 sati lagano splasnuo. The Last of Us broj jedan, Horizon broj dva, Detroit broj tri, tek onda GOW, RDR itd. |
Kupio na us storeu na akciji spyro + crash bundle za cca 50 usd. Skidaju se, can't wait :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:54. |