![]() |
football manager 2009
GTA 4 world in conflict nba 2k9 |
Citiraj:
|
Devil May Cry 4
Dead Space -> na zalost pred samim krajem sam, ali sam si snimio more predivnih ss Left4Dead -> neobavezno izivljavanje Ghost Recon Advanced Warfighter 2 |
U nedostatku igara ovo:
Secret Files Tunguska -> nije bas nesto, a i nisam ljubitelj te vrste igara Warhammer 40000 Dawn of War Soulstorm Devil May Cry 4 -> ok mi je igra kada se igra sa kontrolerom (probao sa tipkovnicom i odustao...tako da je ovo sada sluzbeno prva igra na PC-u koju ne igram sa misem i tipkovnicom), jedino mi je lose cim se vratim u istu prostoriju gdje sam vec bio napadne me opet horda divljih likova Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Dead Space -> na zalost presao je jer mi je bila jedna od boljih i kvalitetnijih igara u zadnje vrijeme....poceo igrati ispocetka, ali mi stalno baca van neki error, nesto u vezi C++ tako da me to malo zivcira i ne znam kako da to sredim :stoopid: U iscekivanju sam GTA IV i Sacred 2..... :goood: |
Warhammer 40k : Dark Crusade
Mass Effect Call of duty 4, 5 |
Left4dead
King's Bounty: the legend........nešto predobro što sam igrao..... naravno TomClancy's : las vegas 2 i GTA IV kojeg nemogu ni pokrenut.......:lol2: |
Citiraj:
i zezam se par dana da natjeram da radi preko hamachia.... :( :beer: |
Fear combat MP,gta 4 MP i cekam mirrors edge:goood:
|
CABAL NA MARS SERVERU
|
Citiraj:
Imam tu igruinstaliranu, ali posto mi je vec dosta igranja tih par levela htio bih je maknuti no problem je u tome sto uopce nemam "uninstall" aplikacije. Folder "uninstall" postoji, ali u njemu su samo gluposti bez pravoga uninstall-a. Isto tako nema igre prikazane ni u Visti, a ni u npr. cCleaner-u, TuneUp U. 2009 i sl. programima. Sada bih je htio makniti, a nema uninstall. Dali ima neka fora da se to makne ili da samo debilno obrisem cijeli file te igre. Mislim, glupa opcija koju nisam nikada upotrijebio....ali sta da napravim kada nema hebenoga uninstall-a!? Izvinjavam se na malome OT. :chears: |
Cod 4 Multiplayer
Gta 4 Crysys Warhead:beer: |
Cod WaW mp
Gta IV PoP 4 Pes 09 Grid |
Dead Space
|
eRepublic
|
Mirror's edge, taj prince of persia iz 1. lica koncept mi se u početku činio bezveze, al nakon kojeg sata igre je baš fora.
P.S. I nedavno prešo saints row 2, više mi se sviđa neg gta4 |
Na predhodni popis dodan "The Witcher"
Problem sa "Left 4 Dead" je i dalje tu....znaci onaj uninstall... |
ja sam se bacio ovih dana na POP4 a prije toga je bio GTA4 aktuelan :D
|
Citiraj:
Control Panel > Add or Remove Programs |
Citiraj:
Napisao sam da igre nema na popisu instaliranih programa, a to znaci i igara...ne pokazuje ga ni cCleaner, TuneUp U. niti bilo koji dr. program. Hehehe...ipak hvala na "mastovitom" odgovoru..... :goood::goood: |
Prince of Persia 4
Frontlines Fuel of War Fallout 3 Flatout Ultimate Carnage BIA Hell's Highway Cod 4 MP |
COD 4 i 5 MP (večinom)
I malo GTA4 te BattleForge |
GRID odigrao na normal modu, ovih dana planiram pokusat na tezem i bez tc-a i ostalih stvari, Fallout3 zapeo pa stao, prva igra u kojoj nikako nemogu namaknut municije, Hellgate trenutno aktivno ali mislim da ce me brzo proći, igra i nije baš nešto, ali zato je tu uvijek dobri stari Diablo2 patch 1.09 da me oraspoloži!
|
cabal, mars server takodjer
|
Dreamfall : The Longest journey
Max Payne 1&2 |
Test Drive Unlimited i ponekad San Andreas
|
grid,cs i css ... ponekad cod2
|
StarCraft i Diablo 2 s frendom preko hamachija...
|
presao mass effect i warhammer 40k, sada se igra KOTOR 2 i Red Alert 3
|
Patrician 3
Mass Effect po 2 put:D |
mirror's edge
GRID |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |