![]() |
Teško da će ti itko imati tu informaciju. Nazovi uvoznika i pitaj. Najvjerojatnije bi ti ga neka trgovina naručila uz neki polog ili garanciju da ćeš ga uzeti. Meni je ružan, daleko ružniji od HAF-a.
Od povoljnijih, a dobrih imaš CM II 690 Advanced, CM Silencio 550 i par novijih Corsaira (zaboravio sam im ime). |
Znači kupnja Silencia nikako ne bi bio kiks?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=215671 |
jel zna tko kad ovo carbide 500r corsairovo dolazi kod nas?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Molim preporuku izmedju 2 desktop kucista:
Thermaltake DH202 VFD vs Silverstone LC16M Black Pc koji ide unutra je standard,1HDD 640gb, phenom x4 am3 + noctua c14 (lc16m je malo visi ,oko 3mm pa bi mozda radi tog kulera stavio njega ali ako nema razlike,TT je ljepsi :D ) , dvd, 550w chieftec ,GTX560 Gainward,4gb ddr3. |
@Bruno zanimljiva kućišta. Ovo i mene zanima, ima ko vas iskustva s tim, gaming konfa u htcp kućište?
|
je mi može netko ko zna objasnit npr razliku izmedju ovog carbina corsaira 500r i obsidiana 650d? osim samog izgleda.. obadva su mi lijepa (obsidian možda mrvicu ljepsi), ali zasto ovaj vrijedi 60 dolara vise??
|
Obsidian je nešto veći, ima više metala (prednjica od brušenog aluminija, a Carbide ima plastiku), prozirna bočna stranica, ime/tradicija (prethodne verzije Obsidiana, 700 i 800, su poznate po vrhunskoj kvaliteti),...
|
vidi se na slikama da karbid ima slabiji lim + nema gornji sata dock, 4-head fan kontroler, removable filteri naprijed i za psu.
|
kupio bih obsidiana pa da ga furam dugi niz godina al kad ke skup u pm :-)
|
isplati se, kad ga zemeš to stvarno nema potreba godinama mijenjati... karbid mi nekako preplastično naprijed djeluje, a obsidian je luksuz na svakom koraku, čak i sam power button nema bleedanja svjetla oko sebe i nije mehanički nego diskretni klik.
vratašca za portove se nakon otvaranja polako spuštaju i tak te neke sitnice kojih jednostavno nema na jeftinim kejsovima. |
Citiraj:
onda jos prodam gitaru i pada kuciste i grafa :D |
meni osobno obsidian zgleda monolitnije, makar nije ni grafit loš, ali za 10 godina znam da ću i dalje rado gledati u obsidiana pošto je bezvremenski dizajn + grafitni nema sata dock koji mi se već u par tjedana isplatio i uštedio brdo otvaranja kejsa.
naravno može se spojiti vanjski neki sata dock, ali to je utjeha siromašnih koji žele imati isti bulit-in :D :D :D |
Citiraj:
|
da i nutra je mali, praktički nevidljivi kontroler low/mid/high za ventove... opet dolazimo do tih sitnih detalja recimo ta vratašca docka su u ravnini sa gornjom stranicom kejsa kada su zatvorena (gledano iz profila), kad se krenu otvarati onda se lagano upuste u samo tijelo kejsa i vece versa.
that's smart! :) |
Citiraj:
|
jel valja ovo
ANTEC DARK FLEET 10, MIDI, plexi, crno, bez PS i mozete li mi preporuciti neko kuciste do 350 kn ni lipe vise |
Ne. Ne može.
Ovo je thread o high end kućištima. High end. Znači entuzijasti koji vole izdvojiti pola mjesečne plaće za kućište. "Ni lipe više" i slične socijalističke doskočice bi mogli shvatiti kao provokaciju. Malo se našalih. Pogledaj si thread o jeftinijim kućištima (imaš ih par). |
Ticks all the right boxes. A i cijena je na nivou :) |
kuciste je odlicno, gotovo su na sve mislili, no cijena je paprena, cca 3500 kn za case, to je vec dosta.. :)
jedino mi dizajn prednje stranice nekako nije sjeo, trebat ce jedno vrijeme da se slegnu dojmovi, mozda se i popravi :D |
Fenomenalno je kučište. Da je bio dostupan kad sam kupovao kučište, razmislio bi i o Silverstoneu. Te sam novce dao za svog Lian Li-a.
Makar bi sigurno i u dvojbi uzeo LL-a zbog nestandardnog layouta koji mi se puno više sviđa. |
Fractal Design Define XL black pearl? kvalitetno kućište ili ipak ne(u odnosu na high end corsair i antec)
http://www.protis.hr/products/detail...ck-pearl/49310 |
Citiraj:
Nikako mi se nesviđaju ta okrenuta kućišta. Za toliko para bi ipak odabrao nešto drugo :) Citiraj:
Pa nije taj fractal haj end, kao ni cijena :) |
lijep case, makar za te pare bi si radije kupil laptop il sastavil htpc :D
|
Citiraj:
Izgleda mi lijepo,možda je i tiho |
Temjin TJ11...lijepo je,ali katastrofalan raspored komponenti iznutra...meni je to bezveze.
|
Citiraj:
http://img80.imageshack.us/img80/6085/dsc00735ox.th.jpg Al ako vam noge smrde..neće bit dobro, hahahaaa:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:48. |