PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Što trenutno igrate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24633)

DoxyTheCroat 03.01.2026. 13:54

Citiraj:

Autor Piksa (Post 3838677)
Odigrao sam Stray na PS5. Baš mi paše taj tip igara. Preteške igre koje zahtjevaju iznadprosječan skill s kontrolerom nisu za mene.

Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk

Jučer je baš i ja završio.
Došao do pola igre prije 2 godine, i od onda je stajala.
Jučer odrezao je završiti.
Dobra priča, super kontrole, malo prejednostavne zagonetke ali ok, više je za djecu.

emilblomsky 03.01.2026. 13:57

Evo,ja sam ove praznike odigrao Callisto protocol.Igrao na max. security i uspio zadnjeg bossa riješiti iz prve,što me iznenadilo.:D
Odigrao "Still wakes the deep".Ok igra ,ništa spektakularno.Možda da je malo duža.
Sad igram Far cry,jedinicu ,na Veteran,i vidim koliko sam zahrđao u odnosu na prije 20 godina.
Još uz to igram Last of Us 2,te Control!

Disco 03.01.2026. 20:15

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3838735)
Evo,ja sam ove praznike odigrao Callisto protocol.Igrao na max. security i uspio zadnjeg bossa riješiti iz prve,što me iznenadilo.:D
Odigrao "Still wakes the deep".Ok igra ,ništa spektakularno.Možda da je malo duža.
Sad igram Far cry,jedinicu ,na Veteran,i vidim koliko sam zahrđao u odnosu na prije 20 godina.
Još uz to igram Last of Us 2,te Control!

Taj prvi FC je težak za popizdit, pogotovo kada dođeš do mutanata. Sretno! ;):chears:

emilblomsky 03.01.2026. 20:18

Citiraj:

Autor Disco (Post 3838778)
Taj prvi FC je težak za popizdit, pogotovo kada dodđeš do mutanata. Sretno! ;):chears:

Ma kada sam igrao prije cca 20 godina,igrao sam na realistic.Znam da sam zapeo na onoj vožnji đipom,kada me ona ženska vozi.Tamo sam danima ginuo,pa odustao.

spawn 03.01.2026. 20:44

Cs2. Otkad sam prešao sa Iskona na HT preporodio se i ja i sin. Sve sljaka top. Offline se pripremam za Uncharted od jedinice do zadnjeg, sin nije igrao nijedan. Onda Indiana Jones pa dalje sa Tomb Raiderom , samo da odaberem koji ce biti prvi, oni jako stari imaju losu grafiku pa necemo. Uglavnom, zauzet PC, ps4 i ps5 do 1,Maja valjda :D

microsoft66 04.01.2026. 11:42

igram nfs hot pursuit remaster, i bas je zabavna igra...

ponekad se malo suljam u shadow tactics, steta tog mimimi studija imali su vrhunske igre

Disco 04.01.2026. 20:07

Ja trenutno pomalo ali baš pomalo igram remaster BioMenace-a i baš su dobar posao napravili. Igra je prastara Apogee igra koja je u originalu jedva igriva, najviše zbog nenormalne težine. Ovdje je grafika mrvu popravljena, ono taman da ne uništi izgled originala i proširena na 16:9, ali su zato puno popravili težinu i sada je igra baš igriva i guštam pomalo. Isti lik je radio i remaster prva 2 (2D) Duke Nukema ali samo za Evercade i ne želi portati ih na ništa drugo. :'(

https://www.rigel-gameworks.com/biom...red_GIF-01.gif

Alfredo nr.3 04.01.2026. 20:42

Odigrao sam Terminator 2: No fate. Ok igra, ništa posebno. Jako je dobro što je kratka.
Nekako mi nije uspjela uhvatiti atmosferu iz filma. Nema napetosti i nije vizualno impresivna u nijednom pogledu. Da leveli imaju više detalja, bilo bi mnogo bolje.

JC Denton 04.01.2026. 22:36

Citiraj:

Autor Alfredo nr.3 (Post 3838898)
Odigrao sam Terminator 2: No fate. Ok igra, ništa posebno. Jako je dobro što je kratka.

:roller: Rekao bih da si jedan od onih koji me razumije kad najave igru od 40+ sati? :D

Citiraj:

Autor Alfredo nr.3 (Post 3838898)
Nekako mi nije uspjela uhvatiti atmosferu iz filma. Nema napetosti i nije vizualno impresivna u nijednom pogledu. Da leveli imaju više detalja, bilo bi mnogo bolje.

:stoopid: To je remake 2D scrollera... što točno tu očekujemo vizualno impresivno u današnjem vremenu? :stoopid: Razumio bih da je 1996. ... ali je 2026.?

Alfredo nr.3 04.01.2026. 22:52

Citiraj:

Autor JC Denton (Post 3838916)
:roller: Rekao bih da si jedan od onih koji me razumije kad najave igru od 40+ sati? :D

:stoopid: To je remake 2D scrollera... što točno tu očekujemo vizualno impresivno u današnjem vremenu? :stoopid: Razumio bih da je 1996. ... ali je 2026.?

Da, generalno ne volim duge igre. Igra mora biti baš vrhunski napisana i režirana da bih se upustio u nešto dugačko. Trenutno gledam petu sezonu Stranger Thingsa i ubija me. Moram izdržati do kraja kad sam već pogledao prethodne četiri, ali djeluje kao da su bili plaćeni po minuti.

Uglavnom, jedna od dužih igara koje sam odigrao u zadnje vrijeme je Cultic i moram reći da sam uživao. Tih 27 sati je proletjelo i nije mi nimalo žao.

Što se tiče Terminatora u 2026., očekujem mnogo detaljnije dizajnirane krajolike, tvornice i sve ostalo. Trebali su unajmiti nekog umjetnika koji bi cijeli taj svijet dizajnirao s puno više fokusa na detalje kako bi se bolje prenijela atmosfera filma. Također, cutscene (filmići) između misija su trebali biti bolji. Za cijenu koju traže, nude premalo.

Matta 05.01.2026. 09:18

Citiraj:

Autor Alfredo nr.3 (Post 3838918)
Što se tiče Terminatora u 2026., očekujem mnogo detaljnije dizajnirane krajolike, tvornice i sve ostalo. Trebali su unajmiti nekog umjetnika koji bi cijeli taj svijet dizajnirao s puno više fokusa na detalje kako bi se bolje prenijela atmosfera filma. Također, cutscene (filmići) između misija su trebali biti bolji. Za cijenu koju traže, nude premalo.

Mislim da je cijela štos u tome da igra ima onaj 8-bitni feel.

JC Denton 05.01.2026. 13:51

Citiraj:

Autor Matta (Post 3838937)
Mislim da je cijela štos u tome da igra ima onaj 8-bitni feel.

Msm da je više 16-bit feel. Previše boja bi to bilo za 8-bit :lol2:

Disco 05.01.2026. 18:51

Citiraj:

Autor Alfredo nr.3 (Post 3838918)
Da, generalno ne volim duge igre. Igra mora biti baš vrhunski napisana i režirana da bih se upustio u nešto dugačko. Trenutno gledam petu sezonu Stranger Thingsa i ubija me. Moram izdržati do kraja kad sam već pogledao prethodne četiri, ali djeluje kao da su bili plaćeni po minuti.

Uglavnom, jedna od dužih igara koje sam odigrao u zadnje vrijeme je Cultic i moram reći da sam uživao. Tih 27 sati je proletjelo i nije mi nimalo žao.

Po svemu što si napisao, nisi ti ciljanja publika za T2.
Igru je radio Henk Nieborg i kada mu pogledaš portfolio, radio je jako lijepe igre. On je zadužen za pixel art iliti grafiku u ovom slučaju.

Možda bi se tebi grafički puno više svidio Huntdown, baci oko pa mi reci, baš me zanima. Huntdown je krcat detaljima i igra je baš dobra, samo je opasno teška i možda je ipak sve malo presitno, ali u tome je i čar, toliko detalja ubačeno u tako sićušan pixelizirani svijet.

Ja obožavam sve što je 2D jer sam na tome odrastao, a ti voliš koliko sam primjetio najviše RT i slično.

BTW, neki dan ti je izašao Unreal 1 sa PTRT modom pa si baci oko ako već nisi.:chears:

Mar 05.01.2026. 19:00

Heroes 3: HotA već neko vrijeme, za staru godinu došla nova verzija s novom frakcijom :)

Alfredo nr.3 07.01.2026. 10:53

Citiraj:

Autor Disco (Post 3839025)
Po svemu što si napisao, nisi ti ciljanja publika za T2.
Igru je radio Henk Nieborg i kada mu pogledaš portfolio, radio je jako lijepe igre. On je zadužen za pixel art iliti grafiku u ovom slučaju.

Možda bi se tebi grafički puno više svidio Huntdown, baci oko pa mi reci, baš me zanima. Huntdown je krcat detaljima i igra je baš dobra, samo je opasno teška i možda je ipak sve malo presitno, ali u tome je i čar, toliko detalja ubačeno u tako sićušan pixelizirani svijet.

Ja obožavam sve što je 2D jer sam na tome odrastao, a ti voliš koliko sam primjetio najviše RT i slično.

BTW, neki dan ti je izašao Unreal 1 sa PTRT modom pa si baci oko ako već nisi.:chears:

Pogledao sam Huntdown, izgleda sasvim dobro.
I ja sam odrastao uz 2D igre na Commodoreu, Amigi i u arkadama. Još uvijek povremeno igram Final Fight; to mi je jedna od dražih igara.
U pravu si, ipak najviše volim kad me igra vizualno impresionira. Primjerice, Ultrakill mi je negledljiv: ne sviđa mi se ni taj tip gameplaya, a najviše me smeta koliko mi loše izgleda.
Vidio sam da je izašao Unreal RTX s RTNP ekspanzijom. Odigrao sam jedan mod s tim RTX-om modom.

d_b 07.01.2026. 20:07

fallout 76

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51.