![]() |
Citiraj:
Došao do pola igre prije 2 godine, i od onda je stajala. Jučer odrezao je završiti. Dobra priča, super kontrole, malo prejednostavne zagonetke ali ok, više je za djecu. |
Evo,ja sam ove praznike odigrao Callisto protocol.Igrao na max. security i uspio zadnjeg bossa riješiti iz prve,što me iznenadilo.:D
Odigrao "Still wakes the deep".Ok igra ,ništa spektakularno.Možda da je malo duža. Sad igram Far cry,jedinicu ,na Veteran,i vidim koliko sam zahrđao u odnosu na prije 20 godina. Još uz to igram Last of Us 2,te Control! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cs2. Otkad sam prešao sa Iskona na HT preporodio se i ja i sin. Sve sljaka top. Offline se pripremam za Uncharted od jedinice do zadnjeg, sin nije igrao nijedan. Onda Indiana Jones pa dalje sa Tomb Raiderom , samo da odaberem koji ce biti prvi, oni jako stari imaju losu grafiku pa necemo. Uglavnom, zauzet PC, ps4 i ps5 do 1,Maja valjda :D
|
igram nfs hot pursuit remaster, i bas je zabavna igra...
ponekad se malo suljam u shadow tactics, steta tog mimimi studija imali su vrhunske igre |
Ja trenutno pomalo ali baš pomalo igram remaster BioMenace-a i baš su dobar posao napravili. Igra je prastara Apogee igra koja je u originalu jedva igriva, najviše zbog nenormalne težine. Ovdje je grafika mrvu popravljena, ono taman da ne uništi izgled originala i proširena na 16:9, ali su zato puno popravili težinu i sada je igra baš igriva i guštam pomalo. Isti lik je radio i remaster prva 2 (2D) Duke Nukema ali samo za Evercade i ne želi portati ih na ništa drugo. :'(
https://www.rigel-gameworks.com/biom...red_GIF-01.gif |
Odigrao sam Terminator 2: No fate. Ok igra, ništa posebno. Jako je dobro što je kratka.
Nekako mi nije uspjela uhvatiti atmosferu iz filma. Nema napetosti i nije vizualno impresivna u nijednom pogledu. Da leveli imaju više detalja, bilo bi mnogo bolje. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, jedna od dužih igara koje sam odigrao u zadnje vrijeme je Cultic i moram reći da sam uživao. Tih 27 sati je proletjelo i nije mi nimalo žao. Što se tiče Terminatora u 2026., očekujem mnogo detaljnije dizajnirane krajolike, tvornice i sve ostalo. Trebali su unajmiti nekog umjetnika koji bi cijeli taj svijet dizajnirao s puno više fokusa na detalje kako bi se bolje prenijela atmosfera filma. Također, cutscene (filmići) između misija su trebali biti bolji. Za cijenu koju traže, nude premalo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Igru je radio Henk Nieborg i kada mu pogledaš portfolio, radio je jako lijepe igre. On je zadužen za pixel art iliti grafiku u ovom slučaju. Možda bi se tebi grafički puno više svidio Huntdown, baci oko pa mi reci, baš me zanima. Huntdown je krcat detaljima i igra je baš dobra, samo je opasno teška i možda je ipak sve malo presitno, ali u tome je i čar, toliko detalja ubačeno u tako sićušan pixelizirani svijet. Ja obožavam sve što je 2D jer sam na tome odrastao, a ti voliš koliko sam primjetio najviše RT i slično. BTW, neki dan ti je izašao Unreal 1 sa PTRT modom pa si baci oko ako već nisi.:chears: |
Heroes 3: HotA već neko vrijeme, za staru godinu došla nova verzija s novom frakcijom :)
|
Citiraj:
I ja sam odrastao uz 2D igre na Commodoreu, Amigi i u arkadama. Još uvijek povremeno igram Final Fight; to mi je jedna od dražih igara. U pravu si, ipak najviše volim kad me igra vizualno impresionira. Primjerice, Ultrakill mi je negledljiv: ne sviđa mi se ni taj tip gameplaya, a najviše me smeta koliko mi loše izgleda. Vidio sam da je izašao Unreal RTX s RTNP ekspanzijom. Odigrao sam jedan mod s tim RTX-om modom. |
fallout 76
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |