![]() |
Jel neko probao Midori?
|
Tužan je život moj, taman prešao na FF i sad ako počnu servirati ovakve gluposti naravno da idem ća. Opera otpada, Chrome još više otpada... nadam se da će Vivaldi što prije srediti, bio sam ga koristio par dana i dosta je dobar, ali treba još ispolirati sitnice i gluposti te uvesti ekstenzije...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam na xperiji Z1 već na Chromeu. Firefox mi se stalno ruši, a extenzije ne koristim na mobilnoj verziji pa mi je svejedno.
E sad za desktop ću se morat privikavat. |
Taman se preselio na Firefox... A ništa, opet se vraćam na IE, nemam alternative (barem dok Vivaldi e izađe iz Technical Preview).
|
Majke ti kakvi paničari... Ukoliko imate za početnu stranicu bilo što osim onih njihovih po meni beskorisnih tabova, nikada nećete vidjeti ništa.
|
Meni je početna google.hr. Onu njihovu odma maknem.
|
Citiraj:
:chears: |
1) about:config
2) browser.newtab.url promijeniti u bilo što drugo - problem riješen |
Tab mix plus dodatak je vrhunski za te stvari, novi tabovi, početne stranice, super mi je mogućnost kada zatvorim zadnji tab da ne zatvori browser nego da pokaže početnu stranicu i slično...
Tab mix plus i fire gestures su mi obavezni na ff instalaciji. |
Cim je ff postao sumnjiv (s razlogom) predjoh na ovo:
https://www.palemoon.org/ EDIT: ff kakav je nekad bio.:D Speed,speed speed. Ima jos utocista za privacy nazije kao sto je Midori |
Citiraj:
Pihhhhh. :) Palemon je za mene najgori poslije FF. Samo šteka i šteka. |
Ma ti forkovi FF-a nikad nisu bili ništa posebno, pogotovo taj Pale Moon...
|
Meni Pale Moon radi perfektno.
|
Citiraj:
cak je i laksi na resursima |
napravio apdejt na 38.0.nešto verziju i to se počelo vući cijeli laprop to krepana krava...
vratio na 36.nešto i opet radi normalno |
Meni je najbolje radila ver 3...nesto..davno je to bilo ali bili su to lijepi dani...sve leti, nista ne zeza...
|
da 3.6 najbolja verzija
nakon toga 4-oka je sve zadavila |
potpis na ovo gore ko kuca. do nedavno sam 3.6.xx koristio dok nije postalo nemoguce vidjet neke stranice.
|
Ova zadnja verzija Mozille je zivi uzas na mom kompu. Jbt GTA5 sa svime na max mi bolje radi nego ovo :D Mislim da je konacno presudilo i da cu switchat na Chrome :/
|
ja mislija da je do mene al evo očito nije...ova zadnja verzija pa to je zivi uzas...imam fps dropove ko u loše portanim igrama lol...skrolaš pa zapne....ajme
|
Nemam nikih problema. Imam FF doma zadnji official. Na poslu zadnji ESR na slabijoj mašini sa klasičnim diskom. I dalje bolje radi nego Exploder 11.
|
Citiraj:
Na poslu imam FF 25.0.1 + adblock plus - 2.6.7-sm+tb+fx+an HD akceleracija na OFF. Radi kao švicarski sat i ispravno prikazuje stranicu. |
HTML5 full screen
Da li netko zna što treba učiniti da bi dobio video u full screenu? ovako mi trenutno izgleda kad kliknem full screen:
http://www.pohrani.com/t/14/zC/49AHe...enshot-405.jpg Pokušao sam sa novom instalacijom FF, ali nije pomoglo. Na drugom kompu mi bez problema bude full screen. |
F11 -> full screen za FF
|
Ne pomaže. Bude isto kao na screenshotu
Edit: Riješio sam problem. about:config > browser.fullscreen.autohide mi je bio na false, nakon promjene na true radi kako treba. |
Imam iritantan problem (verzija 39) - Address bar ne reagira na Enter nakon sto utipkam link.
Refreshao sam Firefox, iskljucio hardversko ubrzavanje, restartao ga s iskljucenim add-onima, nista ne pomaze. Koliko sam guglao, problem se provlaci kroz razne verzije zadnjih par godina i nitko nije ponudio konkretno rjesenje. Je li se itko susreo s ovime? |
Inace ga uopce ne koristim ali evo probao i radi normalno.
|
Hm, instalirao add-on Places Maintenance, otkrio je neke corrupt elemente, pobrisao mi History i problem nestao :-k
|
|
Opet problemi...
Prije par dana primjetio sam čudan bug. Browser radi "normalno", ali mape u favoritima ne otvara. Znači kliknem na mapu, mapa se "aktivira", ali ne prikaže popis favorita. Pomaže jedino restart browsera. |
Sinhronizuj sve podatke u browseru pa ga zatim reinstaliraj.
Moguce da ti je stari profil koruptovan. Imao sam slican problem prilikom prelaska sa v38 na 39. |
Problem se pojavio nakon friške instalacije. Iako, u zadnjih par dana radi sve ok.
|
jel ovaj forum imao neki pale moon topic? Htio bi nešto pitati, a ne nalazim ga
|
Hawker ti koristi Pale Moon i na prošloj stranici ove teme kaže da mu radi perfektno.
|
Ma nije to, nego sam resetirao pale moon zbog malwarea, a nisam razmišljao o posljedicama i izgubio sve bookmarkse...
Onda vidjeh na desktopu "old pale moon data" folder unutar kojeg ima "bookmarkbackups" folder. Unutra ima samo nekih 10 .json datoteka (ja sam imao možda stotine bookmarksa). Probao sam taj folder ubaciti u folder od pale moona kako bi dobio bookmarkse nazad, međutim ništa od toga. Jel zna tko gdje to ubaciti? Isto tako sam jednom davno prije rušenja OS-a kao "sačuvao" bookmarkse od pale moona, bila je neka čudna ekstenzija i nikad nisam skužio gdje se to mora ubaciti da mi se vrate... Dobro to je bilo davno, više ni ne znam gdje je to, bitnije mi je ovo prvo, ali smrdi mi da sam popušio |
Možda ti ovo bude od neke koristi.
|
Riješio :chears:
Nije htjelo kopiranjem samo tih određenih bookmarks datoteka, trebalo je čačkati po profilima (tj. napraviti čisti novi profil i kopirati sve tamo). Trebalo mi je malo da skužim gdje što stoji, jer nije baš intuitivno. Nije postojao kao opcija za izabrati bivši profil kopiran iz "old pale moon data" (jednostavno ga ne vidi). Ali kad sam napravio novi profil i kopirao datoteke onda je htjelo. Dobro da je browser sačuvao umjesto budale :D |
mini pool; kako vama radi html5 youtube player ??
meni često bloka tj zvuk ide ali video ne tj loadira (720/1080p) moran priznat da mi fleš nikad nije zadava ovakve probleme net je bnet 50/10 i nije do toga |
Opera radi bolje na HTML5
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |