![]() |
jedna glupost koju sam primjetio je da nema auto rasporeda igrača u timove (ako ima, nisam primjetio da funkcionira) pa je debilno kad igra 16 na 4 što sam doživio već par puta jučer i danas.
|
Citiraj:
|
i to da. valjda će popravit nešto od toga. budem im pisao mail:)
e,a još kad si među onom 4-icom, moš se slikat:D |
Gdje mogu skinut betu?
|
|
Ae,jel igrate još betu? Pitam,jer bih htio da mi date nickove da vas dodam za frendove,pa da napucavamo strance na i3D serverima. :D
:chears: |
E neznam bome sto su oni radili ali jucer sam malo testirao igru nakon sto sam stavio Accelero Extreme na grafu, spustio sve na low sa samo 4AF, 1680x1050 i igra leti doslovno, imam osjecaj kao da su se poduplali fps-i, sa 32 igraca samo u teskim trenucima sam vidio izlete u zonu od 33-38fps-a, ostalo sve 40-50-60 pa cak je natrenutke znalo doci i na 87fps-a :D
Ja zadovoljan :D Citiraj:
|
Citiraj:
Ja nemam nikakvih problema sa pucanjem textura ili frame dropovima meni normalno sve leti na max detaljima (al je mala reza 1280*1024 :D) Mene jedino izbaciva van i napise network connection lost |
Pa,realno...na koi god server sam upao,teamwork-a skoro pa nema. :lol2:
Upadnem u tim,uzmem Engineer ili Medic,ono,jer vidim da nema baš puno ljudi koji vole pomagat :D i skužim da sam jedini medic,ili engineer (eventualno još jedan,maksimalno dva budu u zoni) ,pa se samo pojavljuju poruke da dođem sređivati stvari,ono,krpati vozila i ekipu. Većina ljudi uzme Recon i campa negdje sa snajperom. (što je smiješno,kada uzmete u obzir na koje fore se penju po brdima :lol2:,u prijevodu - Shift + Jump 10 puta,jbg,tehnikalije u igri xD) . Zato eo pitam,ako igrate,dodajte me,ono : ManHunt1986 Pa da malo napucavamo strance i složimo neki dobar tim =P |
Citiraj:
|
Ja sam pod nickom El Pavio pa mi posaljite request...
Sto se tice patcha jos jednom, maknite +fullproc i najnovije drivere bubnite, meni igra leti doslovno sad... |
Citiraj:
|
Moj nick je Blue_Fatal1ty pa addajte!
|
Vidim da su svi kritični prema snajperima i djelomično vas razumijem. :D A sto se tiče kampera na brdu, sa njima neka problema jer se u igri bas ni nemoze kempat jer ce i sam cesto popusit metak ili mortar.
I sto se tiče mortara, nakon patcha imam problema jer mi cesto pokazuje da je meta predaleko (bijeli krizic) iako je na normalnoj udaljenosti |
Dakle,ja sam addao El Pavio-a i Blue_Fatal1ty-a.Ono,trebalo bi vam kad se logirate,u glavnom meniju sa desne strane pisati "Friend Requests",pa odobrite =)
Inače,do kojeg ste ranka dogurali? Mislim da je maksimum 11. EDiT : I upravo sam pročitao da friend lista radi li-la.Kao,možeš addat frenda,ali ga nikad nećeš vidjeti online. What's the point?! :? |
Citiraj:
ma vidjet će se online, samo adda svake prijestupne... |
Dodao sam takodjer vas dvojicu od gore :D
Nick Triumph2407 |
ko je carpediem? jednino sam od njega dobio request
|
Citiraj:
ManHunt1986 Mogli bi staviti neki klan teg :D |
vec 2 dana saljem po 4 pozivnice i nemogu dobiti key, joj poluditi cu ehehh
|
Nakon pocetnog (negativnog) dojma, igra mi se svidila. Pogotovo igrat sa eng. ili medicom. Ali problem mi je sta puno, i neigrivo trza. Imam dual core e7600 @ 3.06ghz, ne klokano, 4gb rama, win 7 x64, te toxic 4870 gf. Postavke su na mediumu, i jedniostavno je to ne igrivo :( jel se moze sta napravit po tom pitanju, jer vidim da nisam jedini sa tim problemom.
|
Citiraj:
preciznije carpediem90 |
Citiraj:
Imamo prakticki identicnu konfu (i Winse), s tim da sam ja na Phenomu X3. Na DX9, sve na high, neki prosjek FPS-a je 50. Barem dok se ne pocnu razvaljivati zgrade :) Tak da...provjeri da se ne vrti na DX10, skini friske drivere za grafu i apdejtaj igru ak jos nisi. Pa javi kak ide. |
Citiraj:
Zar beta i nije samo u directx9? znam da neke igre imaju opciju nastimanvanja na kojem dxu da radi, kako to ide za bc2? |
Citiraj:
|
ako treba kome key imam još jedan....javite se na pm:chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
AAAAAAAAAaa,po drugi put se smrzo i izbacio me iz igre. =/
Kasnije ću nastaviti.Je*em mu bugove i konekciju. |
ja nemogu igru instalirat a skinuo s BF sajta. skinuo u RAR , extractno , allowo i nece da aplikacija krene uopce. neznam sta je..
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:00. |