![]() |
Mislim da mogu biti zadovoljan sa ovim trenutno:
http://www.imagesforme.com/show.php/859982_setup1.jpg I par pitanja, jel moguce da kingmax 800mhz ide ovako? :D I jesu li HTT link i NB frequency previsoki malo, da spustim mnozitelj? Ovako radi sasvim ok... |
Citiraj:
Fakat ti je nevjerojatan spoj komponenti, očito... Koje su ti sad voltaže? I daj pusti prvo Small FFT's u Primeu da optereti samo procesor... ako to prođe par sati, onda In Place pusti, pa na kraju i Blend... Valjda će to to bit. Iako, zadnji put smo isto tako sve složili, sve radi stabilo - i nakon 4-5 dana se samo ugasi i ne ide više ni na 2.14GHz :lol2: I to što je zanimljivo, nikakav BSOD, ništa - nego jednostavno Shutting down Windows i toeto... :wtf2: |
hebe memorija izgleda, jer prime 95, small FFT's radi bez hebemti, kolko oces.... eeeeeeee al kad memorijicu upregne, onda se smrzne...
isto i sa linx, zroka ga samo je pitanje vremena.... ODo na snjezne radosti, pa kad se vratim |
Citiraj:
|
jer mi netko može reći zašto ne mogu asus turbo V instalirat na xp, dok na visti i widows 7 ga mogu bez problema instalirat...uglavnom kad pokušavam na xp-u dođe mi do 13% i kaže your hardware is not supported...wtf?? dok eto vidim da max na svojoj rampage ima to instalirano na xpu
|
Citiraj:
|
Nema to veze jel na stocku ili OC-ano. Ja Turbo-V na Maximusici mogu instalirati na bilo kojem OS-u. Možda je stvar u bugovanoj instalaciji programa.
|
Citiraj:
|
EPU-6 je druga priča, jer uz sve to gasiš EIST, C1 te C3/C6/C7. Probaj to ostaviti upaljeno, dignuti bclk, i vidjet ćeš da ćeš ga moći instalirati.
|
dobro bum to probal jer sam sad zapeo na 4500MHz pa da još malo preko tog turboV dignem....radio bi to i na windows 7 ali tam zeza malo :D
EDIT: nula bodova...jednosatvno neće....btw kaj mu je sad došlo...vidim multi x22 i ne skida se...restaratm komp i oept x22 :D ?? http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bb4bed19.jpg |
Probaj sa SetFSB-om. Često ploče imaju isti clockgen pa se može koristiti iako se neka ploča ne nalazi na službeno podržanoj listi. Hint: pročitaj što ti piše na čipu na samoj ploči, tako će ti biti lakše od slijepog isprobavanja raznih clockgenova.
|
oke...btw eto validacije ovaj x22 multi se ne miče :)
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=891741 |
Normalno da se ne miče kad se radi o maloj frekvi tj naponu. Čim ga digneš preko 4GHz (a vjerojatno i prije), vratit će se na maksimalnih 21.
Citiraj:
Ako možeš zadržati stabilnost HTT-a, i NB-a, svakako je dobra stvar. Što veći NB, to ćeš bolje reze dobivati :) |
Citiraj:
ma taj kingmax je cudo, nisam mogao vjerovat :) a i proc stabilan na 3ghz, zanimljivo :) |
i don't think soo
OMG :D http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=891790 lupio sam voltažu i 1.5 i također multi ostaje :D |
Citiraj:
Rasi sad sve kakti dobro, okej... ne savrseno ali . Prime 95, svi testovi nekih pol sata prolaze (trnutno nemam vremena za vise), Linx e to je vec druga stvar, to ga strga dosta brzo. Ja vjerujem da je stvar u memoriji još uvijek.... probat ću sa Branxxx-ovom pa ćemo vidit!.... Mozda sam ima mengu, pitaj boga... |
Citiraj:
|
aha..a ok onda :)
|
Kak radi turbo,meni da samo X21 u loadu,njemu da X22?
Dobar je taj njegov turbo onda :D! @Raz-OCCT mi prikazuje samo 2 jezgre sto se temp tice,prije mi je pokazivao 4,te mi je opterecenje na 50% umjesto na 100%? Da li trebam dva OCCT-a pokrenut ili je problem u postavkama biosa? |
a čuj...asus :D
|
Isus :D.
|
Jedna riječ - TDP. A ostatak je Wolverine pojasnio ovdje pa da ne ponavljamo ponovno...
A Domagoj ne kuži to iako su njemu upljene sve jezgre da mu samo jedna radi na x22. I to sve ovisno o naponu, odnosno opterećenju procesora. Ovdje nije bitan takt, nego napon. Ako ga može dobiti na 5GHz sa 1.2v, radit će na 22. |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Pupo - pa valjda smo drugim bugovanjem na testu zaključili da nema veze sa novim procevima :D |
Napravio to prije 3min,hvala svejedno!
EDIT: 4Ghz,1.3V,temp 56C,jel to uredu :)(10min loada)? |
Dobre su temperature.
|
Ok jos pitanjce jedno:
Nekaj je bilo kod C2D price da bi kod OC-a bilo pozeljno isljucit C1E i EIST,no imam ih upaljene,30c u idileu :),da li je i tu to pozeljno pogasit,nemam nikakvih nestabilnosti,dapače! Pa da li je ista prica prenesena na I7? |
Čuj, realno nema neke potrebe forsirati gašenje tih opcija. Pogotovo za 24/7 rad. Ajde kad ideš gaziti proc i izvlačiti i zadnji MHz iz njega, još nekako ima smisla. To vrijedi i za Core2 i i7/i5.
|
Onda dobro,ostaju upaljeni,ipak je u pitanju 16/7 :D.
Thx na vremenu,ode se jos malo igrat :). :beer: |
u pravu si razer...čim se proc optereti pada na x21, isprobano s wprimeom...:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |