![]() |
Citiraj:
|
Smrdljivi exploiter, gadi mi se :puke: ...i još napiše no macros
http://www.youtube.com/watch?v=dSDPW...&feature=feedu To je inace isti onaj poznati noscoper sgtEnigma |
Ne kužim što ti se točno gadi?
Jedino što me živcira u svim tim bc2 fm-jima je to forsiranje ubijanja sa okretajem za 360 stupnjeva |
Brzinja pucanja ti nije sumnjiva? Vidiš da preskače "pumpanje" svitchanjem na pištolj vraćanjem na sačmarku. To je exploit za koji i sam kaže da je moguće dobiti ban
EDIT: Cijeli video http://www.youtube.com/watch?v=PkGl07jJRv8&hd=1 |
Dobro ih je naredao. I da, exploiter je, a i ne čini mi se da je ekipa koju gazi baš iskusna, ali kako ga možeš kriviti? On samo iskorištava što mu igra dopušta. Da je DICE to malo bolje riješio onda bi switchanjem sa pištolja nazad na sačmaricu samo resetirao na početak animaciju koju si prekinuo prvi put i riješen problem :kafa:
|
A covjece sta mrzim kad netko igra atacamu sa sacmom...
Iskreno se nadam da ovakvih sranja nece biti u bf3. |
A na to si mislio?
Pa to postoji od kada postoje fps igre i to nikada nije bilo niti mislim da ikada bude zabranjeno. Jednostavno je postalo dijelom normalnog igranja i to rijetko tko shvaća kao nekom vrstom cheata (osim ako imaš skriptu), jednostavno fast switchas, a mijenajt oružja nije zabranjeno :D |
Citiraj:
Igram ju par dana s frendom , i cooperative je fora :D Al dobru su sprdnju napravili na "pravi" Vietnam :D |
maloprije sam napravio prvi roadkill sa helijom
....u zraku :) Nekog lika u protivnickom heliju sam natjerao u vjetro turbinu na heavy metal,on je iskocio a ja sam ga pokupio sa hindom . |
To se meni jednom dogodilo, iskočio iz padajučeg helića a neki šupak me "pokupi" u zraku :D
|
jedno pitanje vezanu uz igru, ja bi kupio EADM code za BC2 sa accountom, pa me zanima dal ja mogu napravit novi account pa igrat ispocetka ili bas moram igrat sa tim kupljenim accountom
|
Možeš napraviti novi profil u igri i igrati ispočetka.
|
Da i još možeš obrisati tog starog soldiera.
|
Evo stavljam baš signature od bc2 tu u profil i skužim da imam odigrano do sad baš 55h i 55min :)
Btw, eto sad se vidi gamename, pa me slobodno dodajte na friends listu u igri tako da imam s kim igrat, frend i ja smo više ispalili na živce sa raznoraznim ne-team igračima od svuda.... I za teamspeak bih molio glavnog i odgovornog da mi se javi (ovdje pretpostavljam da ne, nego na pm, meni svejedno); za upad na isti, kako da ga postavim, itd.... Hvala! |
Dodam te ja kasnije, DYINGBRIDE mi je nick.
|
Citiraj:
|
danas kupio igru (eadm code) i stisnem play i na koji god me server spoji nigdje nikog ...ja to nekuzim...di vi igrate???
|
sigurno ne igramo preko play now, to je za konzolaše retardirane
server browser, desno ispuniš filtere kako ti paše i nađeš, igramo random |
odem na server browser ispunim filtere i nepronadje nijedan server bezobzira kako filteri bili podeseni.....:(
EDIT: naso je servere al kad mi nijedan filter nije oznacen nit sa X ni sa kvacicom :) |
jesi skinuo zadnji patch (2+gb)?
|
nisam, a di to skinem
|
pokreni BFBC2Updater.exe u install folderu
|
Citiraj:
edit: igra je danas skinuta preko eadm-a pa je mozda odma poskido i sve patcheve |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam jesi bio na teamspeaku kad smo kolega (zaboravih mu nick tamo u igri:hitthewal:) i ja završili onu zadnju partiju na heavy metalu, 2vs2 smo igrali do kraja, preko pol sata natjeravanja je bilo, malo sa heli-em malo s tenkom, prestrašno, već je bilo prošlo 3h ujutro a njih dva ne odustaju, a ja ono, u 6 na noge i na posao od 7.... Inače, sad mi je igra 10x bolja i zanimljivija sa teamspeakom i sa vama 'domaćim' igračima. |
Citiraj:
|
Ako je preko EADM, ima sve patcheve i Vietnam.Znam, jer ja imam preko EADM, pa se LE verzija sada zove Digital Deluxe i uključuje Vietnam, te zadnji patch i teži oko 7 i nešto sitno gigi.
|
Citiraj:
|
Koji k... s igrom. Sve i jedan server me kicka zbog packet lossa, a provrtio i speedtest i pingtest, sve ok, packet loss 0%.
Ima još netko problema? |
Mene jučer izbacili samo jednom zbog pb packet loss-a. Budući da mi je ubrzo pukla veza, pripisao sam to problemima s vezom. Nakon ponovnog spajanja nisam imao problema.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |