![]() |
Citiraj:
|
|
gdje vi to tocno igrate ? moze neko ime servera ?
|
random
|
Evo i moj score sa F2000, rex i magnum ammo, slabiji je ali nije za bacit:D
http://www.pohrani.com/t/2g/Xj/1ZFeL...1292203054.jpg |
Aaaaaaaaaa sad bi mogo psovat samo....
Igram attacamu sad i nas 16 vs 14 protivnika i glat izgubimo, reko ajd nema veze, i ostanem na serveru i krenemo igrat aricu, kad vidim neko puca po meni odmah čim je počela partija. Reko nije to ništ neko se malo zajj, kad krenem naprijed, a hebeni cheater ide sa tracerom i lagano po svima nama, a kao fol igra s nama. Kad odjednom baaaam i kreteni nas poskidaju sve!! Fuj odvratni cheateri, nikad više neću zaigrat na njemačkom serveru.... Ode tražit normalan server. |
ja tebe niš nisam razumio, al možda sam to samo ja :D
|
Ja kužim neke djelove samo :)
Igram attacamu sad i nas 16 vs 14 protivnika i glat izgubimo =n00b team a hebeni cheater ide sa tracerom i lagano po svima nama, a kao fol igra s nama =nije cheater nego n00b Kad odjednom baaaam i kreteni nas poskidaju sve!! =ovo ne kužim? Fuj odvratni cheateri, nikad više neću zaigrat na njemačkom serveru.... =lik nije cheater i kakve veze ima što je njemački server? |
mozda je mislio da njegov trecer je navodio protivnicke rpgove:stoopid:
a mozda i ne |
Ne znam,u SC friendly tracer ne navodi neprijateljske rakete,ne znam za HC.
|
pa nije cheat ako trejsaš nekog
|
Ma nije to sto posto, mozda je rpg opalio sam od sebe:roller:
|
1. Nisam ja imao rpg niti bilo šta tak eksplozivno :)
2. Lik je bio u mom timu a trejsao je mene i sve ostale iz tima 3. Nakon što nas je lik trejsao poginulo je u isti tren nas 6-7 nisam stigao sve pobrojit na respawnu. Pa eto, sad nek se nađe netko ko je u stanju ovo objasnit, igram <40ak sati i ovo sam vidio prvi put, a nadam se i zadnji. 4. Zato što eto, kao slučajno, ovih dana samo neke peez.... na njemačkim serverima doživljavam, pb radi ko veliki. Sad jel slučajno ili ne, ali svi banani i nebanani cheateri zadnjih par dana bili su na german serverima. Sad jasnije :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mozda je ovo bolja verzija vietnama :D
|
Citiraj:
|
sada igrao sa jednim cheaterom :fuming:
i kada sam otisao na njegove statse, prije nego sto sam updejto rezultate je imao oko 300 kilova i debelo u minusu sa k/d, a sada http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc...%3A_/#infantry |
Ne kužim,sada ima K/D 0.51 http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/_%3AReLiZe%3A_
:stoopid: |
ma lik je imo oko 300 kilova, a ubili su ga jedno 2k.
pa je valjda kupio cheat jucer/danas i poceo tako igrat imam filmic od 30ak sec di se fino vidi kak ima aimbot sam se okrece liejvo desno ;) |
Citiraj:
Točnije, problem je u OSD-u, dok programi ovak mogu radit normalno. |
e jel neko zna zasto mi u igri pada gpu usage? imam upaljen afterburner i in game mi pokazuje taj usage i naprimjer zna mi pasti dok me ubiju i dok cekam( ono dok mapu gledas iz pticje perspektive) onda mi padne gpu usage na nekih 80% 75% i odmah imam i manje fpsa, a kad se ozivim onda lagano se podize do 97%-99%, znaci nekih pola minute mu treba da dodje do tog usage-a. nije mi jasno zbog cega mi cijelo vrijeme ne koristi 99% ili ajde barem 92% jer onda mi ne padaju fpsi tj nije primjetno. ali ovo je ostalo primjetno bas se lagano pocne vuci igra na manje od 90% gpu usagea, a neznam sto bi mi bottomneck-alo.. pa procesor mi je dovoljno jak... Oo phenom II 945 @ 3.0... graficka je HD5870 isto tako... ako neko zna u cemu bi bil problem? driveri su 10.9 i nebi volio druge instalirati jer s 11.1 i ostalima mi hon steka i tako neke stvari ne rade...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@thesekiman
Jel' primate clanove u =CBC=? |
Kako bi izgledalo da ekipa sa TS-a ide igrati monopoly :D (sorry na OT ali morao sam)
zna se tko je crnjo :D :frend: |
Dobar, iako ja nisam takav, uopče, ja nikada nebi igrao Monopoly :D :)
|
jel i vama sada igra FAILA?
igram na nekom serveru i svi imamo oruzja ko 1 lvl |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo da ostanem konstruktivno fda ne bude spam @herr_martin jer je igra traljavi port s konzola, i mos razbijat glavu kolko oces tu nema pomoci. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |