![]() |
koji si ti kralj :) da je meni jedna takva !!!!
|
|
Dok ne proradi Deadmanov server ovdje smo privremeno "e-Sports.hr Teamspeak Alfa"
Kanal je naravno PCE,za pass pošaljite PM meni ili Cycu,Mamutu,Deadmanu itd :D |
Citiraj:
E da i kaj se dešava sa TS-om i dajte mi na pm pošaljite pass od ovog novog, ak nije problem!:fala: |
Citiraj:
|
Onda se ja nikad ne ću morat brinut :).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jeblo sve svoje! Ajde lijepo, baš mi drago, a sada brzo u ured i podhebavaj kolege!:fiju: |
Ovaj DICE me svaki put sve više iznenadi, majke mi.
Danas stave vijesti i najavu za R10 patch, koji je izašao 30.11. prošle godine. http://forums.electronicarts.co.uk/b...lient-r10.html :care::care::care::care: |
mene danas igra nazivcirala čuda prvo se nisam mogel ulogirati 5 minuta onda sam bil bez oružja jos k tome, tak dugo dok me nisu ubili...strava...sve vise razmišljam prodati igru...:/
|
Citiraj:
"It has already been out for a long time (since November 2010), but we never posted about it here. Sorry about that. " Valjda prema nekim njihovim protokolima oni i to moraju stavit na forum ali eto ocito je da je negdje zastekalo kao i obicno.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono što hoću reći je, da je debilno što takve bitne podatke stavljaju par mjeseci nakon. |
neće mi zapamtit postavke za medica :wtf2:
odaberem si oružja, gadgete, specijalizacije... i svaki put kad uđem na server moram ponovo odabirat. za sve ostale klase mi zapamti. se da to nekako rješiti? |
Citiraj:
p.s. sto se TS3 servera tice, admin jos nije zavrsio slagati stroj na kojem je server |
mi se skupimo navečer na onom e-sport teamspeak alfa pa dok ne rješi admin bit ćemo tamo
|
@Deadman: ne igram vietnam, nemam ga. bit će da je još jedan od bugova.
|
Citiraj:
Mislim da je do levela ili do unlocka tj. kad pređeš u sljedeći level ili kad otključaš sljedeće oružje za Medica, opet će se sejvati oružja. |
Nakon 130+ h igre na jednom acc i pola od toga na drugom,mogu reci da je igra postala totalno sranje.
Svaki server ima lag, hrpu debila, tupavih admina, exploitera, razmazenih derista i cheatera... neigrivo. Idem igrat nesta s mačem i štitom... |
Citiraj:
|
BC2 community don't need weak minded :)
Skupa do kolektivnog odmora u psihijatrijskoj ustanovi... (sad ozbilljno fora je naci/ili dignuti super server sa dobrom ekipom i gg). |
Citiraj:
|
+ admini tog servera trebaju stalno biti stand by, a to ti nitko neće ;)
|
Citiraj:
|
Na boljima od sebe se uči, ne istima ili lošijima. Još si i nezahvalan :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
otkud tebi da mi ne znamo igrati UT? :fiju: |
@D1viry
Facepalm |
He he, malo sam u afektu to sve napisao :). Kad nam nekoliko level 50 radi baserape, onda mi se ni ne igra. Naravno da se uči sa boljima od sebe, samo ne znam šta mogu naučiti od baserapera i snajper-kampera. Nije uopće poučno, a ni zabavno, kad s jedne strane imaš njubove, a protivnici imaju 5-6 level 50 igrača.
|
Inače, level bi trebao značiti skill, međutim, nećeš vjerovati ali evo pa pitaj bilo koga tu koliko puta smo naletjeli na igrača lvl50, a igra nevjerojatno katastrofalno.
Ili kempaju, ili su apsolutni abjuzeri, ili ne znaju što treba raditi i imaju SPM 40. Masu puta sam se ljepše proveo sa nižim levelima, koji barem rushaju. |
Kakav je stav EULA-e prema onin pravilima No RPG i No 40mm grenade on infantry?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |