PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield: Bad Company II (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161156)

PointDexter 09.02.2011. 20:54

A još kad momci skuže kako im protivnik može "ukrasti" mine i slične svari :D

2 die 4 09.02.2011. 21:25

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1845454)
A još kad momci skuže kako im protivnik može "ukrasti" mine i slične svari :D

Ja ju igram već dugo, ali ovo čujem prvi puta????:stoopid::stoopid:

PointDexter 09.02.2011. 21:35

Citiraj:

Autor 2 die 4 (Post 1845490)
Ja ju igram već dugo, ali ovo čujem prvi puta????:stoopid::stoopid:

Odlična stvar za exploitanje :roller: Jučer trčim po Panami sa Thomsonom i C4 i uništavam tenkove sa minama :roller:
Spoji se nekada na TS sutra/prekosutra... pa ti i demonstriram ako hoces...
...a ionako te trebam pitati nešto za jednog od tvojih klanovaca :beer:

Alph4Dawg 10.02.2011. 03:59

Što imaš pitati, očigledno je.

gustetic 10.02.2011. 09:38

Ovo postaje sve zanimljivije...

2 die 4 10.02.2011. 10:43

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1845498)
...a ionako te trebam pitati nešto za jednog od tvojih klanovaca :beer:

Ajde, evo me večeras gore, nemam pojima o čemu se radi, ali vrlo rado ću te saslušati ;)

CyCl0p$ 10.02.2011. 10:58

triumph=mine whore. gadis mi se:D

JuiceBox 10.02.2011. 11:55

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1844005)
Vise ne,prije jesam,ali sad samo vss,c4,pistolj i noz.

Zbog takvih kao ti i medica sa M60 mi se ova igra uopce vise ne igra... Posebno kad se nasadite u apache, havoc ili tenk, a kad te pogode mozes ga popraviti NE ... real team player nema sta :kafa:

PointDexter 10.02.2011. 12:04

Citiraj:

Autor CyCl0p$ (Post 1845819)
triumph=mine whore. gadis mi se:D

A još da voliš vozila, gadio bi ti se još više :D

Constantine 10.02.2011. 12:42

Citiraj:

Autor xulos (Post 1845854)
Zbog takvih kao ti i medica sa M60 mi se ova igra uopce vise ne igra... Posebno kad se nasadite u apache, havoc ili tenk, a kad te pogode mozes ga popraviti NE ... real team player nema sta :kafa:

da,heli je potpuno beskoristan mom timu,isto kao i hrpa tenkova koju unistim skoro svaku rundu.

Alph4Dawg 12.02.2011. 14:29

Samo da Vam se pohvalim kako imam radosnu vijest.
Naime, saznao sam od nekih izvora kako je Zh1nt0 rekao da DICE više nema namjeru raditi patcheve za BFBC2, iako navodno još testiraju R11 klijent.
Eto, uživajte u smeću!

D1viry 12.02.2011. 14:46

Jučer navečer je hitreg bio očajan i nešto mi nije valjalo sa igrom, očigledno. Primjer: arica harbour, osvojili skoro sve baze, osim najbliže američanima, svi su tamo i kokne me snajper (sve normalno). Problem nastaje kad se spawnam u ru bazi da uzmem tenk. Nema nikog, ja uzmem tenk i vidim da sam preduhitrio nekog tko ga je mislio maznut. Ispalim jednu na njega, on umre (naravno) i nikom ništ. Nit bodova, nit poruke da sam ga ubio. Ništa. Njemu isto nepromijenjeni statsi ostali. Nekoliko puta me koknuli i gledam ih na kill-cam kako trče okolo a imaju 0 posto health. Mislim ono, wtf?

CyCl0p$ 12.02.2011. 14:50

pa tako je svaki dan, hitreg je vec 2-3 mjeseca sranje, a lag se samo povecava.
bilo bi najbolje da jednostavno ugase servere ako nemaju namjeru fixat igru.
(nije da mislim kako ju uopce mogu fixat)

RaWeN 12.02.2011. 14:54

Nikako mi ne ide u glavu... Svi vajnaju igra ne valja, ne radi hitbox, sve je zabugano itd. a svi imaju 500+h igre.
Prodajte, ne igrajte i doviđenja.

D1viry 12.02.2011. 15:02

Da mi se ne igra, ne bih igrao. Igra mi se, al ako nešto ne valja, onda ne valja i treba popravit. Igrat ću i ako ne poprave, al to što sam napisao je baš pretjeran bug. Ne smeta mi što ponekad moram ispalit more metaka da neko umre, al mi smeta kad umre a ne bude zabilježeno nigdje, ili kad me ubije i ostane živ, a ima 0 posto health-a.

Alph4Dawg 12.02.2011. 15:15

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 1847526)
Nikako mi ne ide u glavu... Svi vajnaju igra ne valja, ne radi hitbox, sve je zabugano itd. a svi imaju 500+h igre.

Ti jednostavno ne razumiješ da se nama igra sviđa, zabavna je, ali jednostavno ima previše problema, bug-ova, previše toga fejla i ne radi, a proizvođač ne daje leteći jeb za community.
Nije do nas.
Fly away.

mamutarka 12.02.2011. 15:21

ja bi BC2 ostavio istog trena da ima alternative, ovako moram trpit bugove i hitreg

CyCl0p$ 12.02.2011. 15:35

Citiraj:

znaci ti tvrdis da sve radi?
mi igramo prakticki od prvog dana i svjedoci smo razvoja situacije, tj. srozavanja bolje receno. koliko ti igras? aha, njub spiking. :kafa:

DeadMan+ 12.02.2011. 15:38

Citiraj:

Autor CyCl0p$ (Post 1847576)
mi igramo prakticki od prvog dana i svjedoci smo razvoja situacije, tj. srozavanja bolje receno. koliko ti igras? aha, njub spiking. :kafa:

zapravo igramo i prije toga jer smo igrali betu ;)

Moshus 12.02.2011. 15:42

nemogućnost spawnanja kod squad drugara iako je on živ je isto neki bug ili postoje neka ograničenja?

mamutarka 12.02.2011. 15:48

možda je u tenku a nema više mjesta, možda je u vodi, možda u šumi etc. :D

Constantine 12.02.2011. 16:01

Citiraj:

ane :)
Ja nisam do sada imao vecih problema,lag je ponekad tu,ali ne bas cesto,a na hitreg sam navikao da faila nekad,ali ni to bas nije toliko cesto da smeta.

jopis 12.02.2011. 16:38

Evo kupio i ja konačno origigi pa se upustio jučer u svijet online igranja :=)
Ne znam kak je bilo prije pošto svi wajnaju da je igra pokvarena silnim patchanjem, ali meni je i sad skroz ok, je da mi je k:d 0.4, ali nebitno, tek sam počeo igrati.
Zasad mi najbolje odgovaraju team deatmatch i rush mape, igrao sam na nekoliko hc mapa, to mi je još zanimljivije nego obične.
Patnja mi je jedino što sam tek počeo pa su oružja banana zasad.

xGAME 12.02.2011. 16:50

Citiraj:

Autor jopis (Post 1847635)
Patnja mi je jedino što sam tek počeo pa su oružja banana zasad.

Nema ti neke razlike između jačina oružja. Pogotovo ako Assault igraš, od prve do zadnje puške su sve osim f2000 manje više istih performansi.

Ne mislim na cg itd.

RaWeN 12.02.2011. 16:52

Citiraj:

Autor CyCl0p$ (Post 1847576)

Pa vidiš da sam igrao kojih 60ak sati, hitbox je loš i ima pokoji bug, ali mi to ne smeta previše te sam igrom sasvim zadovoljan i nije mi žao 100kn koliko sam dao za nju.
A vi svi stalno igra je sranje, sranje i sranje... Ko da je nasilu igrate...

jopis 12.02.2011. 16:55

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1847647)
Nema ti neke razlike između jačina oružja. Pogotovo ako Assault igraš, od prve do zadnje puške su sve osim f2000 manje više istih performansi.

Ne mislim na cg itd.

A u rushu me majstor skinuo na jednoj partiji 15x sa nekom kratkom debelom pušketinom....

zen_sux 12.02.2011. 17:58

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 1847652)
Pa vidiš da sam igrao kojih 60ak sati, hitbox je loš i ima pokoji bug, ali mi to ne smeta previše te sam igrom sasvim zadovoljan i nije mi žao 100kn koliko sam dao za nju.
A vi svi stalno igra je sranje, sranje i sranje... Ko da je nasilu igrate...

Igra je najzabavniji fps koji sam ikada igrao.
Al da igras od bete, i da gledas kako lagano propada, bas zato bi i ti whynao...
Od prvoga dana do danas, iz patcha u patch:
1.lag je sve gori
2.supermegadebilni EA server random disc sve ucestaliji
3.hitreg sve tragikomicniji
4.ako si sretnik da sve to imas preko steama uzivas u njihovom shareu bugova tipa igras bc2 i sve umire od laga jer steam downloada patch za vietnam???!!! (EA+STEAM=gg pameti)
5. Pojavljivanje novih debilnih bugova iz vedra neba...pr. u 9 mj. mi je nakon jednoga patcha scope svaki 30ti put kad zumiram sam od sebe odzumirao
6.Kad se bug jednom pojavi, ide samo na gore pr. za istu stvar od 11 mj. svaki 10 put.......

Mogu ovako do 150. sta se mene tice....alternative nema naravno do bf3 valjda, tako da ako volis igru sve sta ti ostaje uzivat/zvcirat s u isto vrijeme, whynat po forumima, koristiti svaku priliku da crnis COD naravno(jer bc2 igraci cvrsto vjeruju da su svi njubovi koji kvare teamplay migrirali s coda obv.), a jedno s cim mogu usporediti igranje bc2 nakon 1g. je sa biti vlasnikom Alfe (ono u k. je, al nemos bez nje, jer das auta nemaju to nesto.....).

bluefluid 12.02.2011. 19:52

@zen_sux - ovo je sve tako dobro napisano da nemam rijeci...
Igra ima puno zajeba ali svejedno jos uvijek jako odskace od bilo koje druge online pucacine.

DeadMan+ 12.02.2011. 19:53

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1847647)

Ne mislim na cg itd.

evo:
http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/
upoznaj se sa cinjenicama prije ovakvih posteava ;)
btw. F2000 ima svoju namjenu kao i sva oruzja, moje statistike su eklatantan primjer

Citiraj:

Autor zen_sux (Post 1847695)
Igra je najzabavniji fps koji sam ikada igrao.
Al da igras od bete, i da gledas kako lagano propada, bas zato bi i ti whynao...
Od prvoga dana do danas, iz patcha u patch:
1.lag je sve gori
2.supermegadebilni EA server random disc sve ucestaliji
3.hitreg sve tragikomicniji
4.ako si sretnik da sve to imas preko steama uzivas u njihovom shareu bugova tipa igras bc2 i sve umire od laga jer steam downloada patch za vietnam???!!! (EA+STEAM=gg pameti)
5. Pojavljivanje novih debilnih bugova iz vedra neba...pr. u 9 mj. mi je nakon jednoga patcha scope svaki 30ti put kad zumiram sam od sebe odzumirao
6.Kad se bug jednom pojavi, ide samo na gore pr. za istu stvar od 11 mj. svaki 10 put.......

Mogu ovako do 150. sta se mene tice....alternative nema naravno do bf3 valjda, tako da ako volis igru sve sta ti ostaje uzivat/zvcirat s u isto vrijeme, whynat po forumima, koristiti svaku priliku da crnis COD naravno(jer bc2 igraci cvrsto vjeruju da su svi njubovi koji kvare teamplay migrirali s coda obv.), a jedno s cim mogu usporediti igranje bc2 nakon 1g. je sa biti vlasnikom Alfe (ono u k. je, al nemos bez nje, jer das auta nemaju to nesto.....).

nekonzistentnost hitrega je najiritantnija stvar u ovoj igri i
broj 5. nikad nije propravljen kao ni vecina sitnih bugova, ali s tim se moze zivjeti
necu ni spominjati retardirane admine sa spamom poruka tipa"noob XY se pocesao po jajima" (po mogucnosti po sredini ekrana), a svi vide da spam laga server do neigrivosti i tako :hitthewal:

xGAME 12.02.2011. 20:09

Nemoj mi molim te ovakve grafove ili sto ja znam sve ne nabacivat; a f2000 mi je stvarno sugavo oruzje, jedino od assaulta koje mi odudara od ostalih.
U praksi to nema neke razlike, barem ne meni, isti k mi ako igram sa vintovkom ili abakanom, tako i sa ostalim klasama, osim aj kod snipera i medica.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39.