![]() |
Citiraj:
:P |
Pogledo The Town sa Ben Affleckom... i kolko god mi je Ben Affleck zesca truba od glumca... toliko je ovaj film stvarno dobar. I to extended edition od 2.5 sata sam pogledao bez cole a da nisam zaspao do 2 am!
Nekakav zaključak... da je ovo prvi stvarno dobar "heist" film nakon The Heata i mozda jos jednog cijeg se imena ne mogu sjetit (kad tip pljacka banku i ostane u banci nakon pljacke skriven). |
Citiraj:
Inače po meni ta dva klasika nisu ni blizu ovom filmu,..al kažem PO MENI :D Ta dva i The Bank Job su mi ono, totalni vrh pljački banki, Town mi je onako...prosječan film u kojem mi ta cijela pljačkaša saga pari kao nekakva međuradnja da utpune film s nečim in.... |
Citiraj:
Akcijske scene u brutalne i sulude, efekti totalno stripovski, no film je vrlo zanimljiv - u biti 2 filma u jednom. Ovaj film je ono što je Inception treba biti :) Još sam pod dojmom, BabyDoll je njam :zdero: |
Citiraj:
meni isto ludilo, volim taj stripovski nacin snimanja, sve u svemu jako dobar, skoro pa odlican |
Citiraj:
|
Mislim da će mi se živci ispiliti dok mi ovo ne dodje na bluray (pošto bum riskirao i čekao 20 dana nadajući se da bum gledao ovo u IMAXu)
A za Baby Doll sam znao da će biti OK još od lemony snicketsa :P |
king speech nikako propustiti, vrhunska drama sa dosta suptilnog humora.
|
Muzika rula u SP-u :)
|
Citiraj:
|
Battle LA->meh, generični akcijski film, basicly HALO bez humora, ne sjećam se nijednog lika osim glavnog i michele rodrigez (a nje se sjecam jer bi je povalio), omg dont die John BOOM oh noez he iz dead. Likovi su tamo pro forme. Rating filma je PG13 (dakle nikakvih sočnih komadanja udova) +
Tužno je što je ovo prosjek današnjih filmova Sucker Punch->strip i psihološki film u jednom, akcijske scene su genijalne a stari čiča koji baca one linere i inspirational quotes je isto tako legendaran Short verzija: U filmu ima samuraj s rocket launcherom, pametnom dosta |
Je li netko moze preporucit nekakav film tipa Brzi i Zestoki? Ono da ima dosta jurnjave s nafriziranim kolima ali da nije los...:D
|
Death Race 1 i 2
|
Na neki nagovor su me sterali u kino i to nažalost na Solomon Kanea.... osjecao sam se ovako. Loša gluma,klišej scena na bescarinski izvoz/uvoz.... prije 15 godina bi mi možda bio i dobar,ovako....epic fail od mog plačanja karte...
|
žicam preporuku...
frend mi dao 5 trailera. ali traileri ko traileri svi mi izgledaju cool. pa ako netko zna ponešto o sljedecim filmovima bilo bi cool da mi kaze sto mi se isplati pogledati a sto ne isplati.... ajd ustedite mi gubljenje vremena ako su filmovi losi... radi se o: Year one The Ugly truth Legion Priest |
age of the dragons - zali boze vremena ponado se da ce bar biti F od filma na kraju ni toliko totalno predvidljivo od samog pocetka (bar meni) 2/10
The Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader - nista bolje od zmajeva :) prvi dio mi je bio bolji, ovaj mi je bio pre dosadan 3/10 Tron Legacy - po meni interesantan pocetak i onda "buc" 3/10 wasabi - (gledao ga prije, pa reko da ga opet pogledam...po meni Jean Reno bolestan u filmu, pogotovo u samom pocetku) 7/10 istina da je francuski film ali jean reno u kombinaciji s "momo-m" (neznam mu pravo ime) mi je odlican |
Večeras pogledao "I'm number four" u kinu.
Ajme majko kako loš film... najgori kojeg sam gleda u kinu od "Book of Eli" (koji nije toliko loš, ali je trebao biti puno bolji). |
Citiraj:
Odmah dobio volju odgledati Leon-a, Ronina i Crimson rivers... |
Jel podsjeca nekog film Ages of the dragons na knjigu/film Lov na bijelog kita? Mislim da je C. Dickens pisac...
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1594917/ |
ma da, na to sam mislio... Moby Dick... nisam se mogao sjetiti tocnog naziva knjige... zaliboze vremena utrosenog na ages of the dragons...
|
Da li ima još koji film takve Fantasy teme? Zmajevi, vilenjaci, magija i slično?
Ovaj mi se neda gledati kada ga svi pljujete, a i gledao sam trailer pa ne izgleda baš najnaj. |
Citiraj:
|
To sam gledao. :)
I još neki Final Fantasy sa nekom djecom, više se ni nesjećam šta je bilo. |
to bi bilo FF VII Advent children. ako nisi pogledaj Zlatni kompas, ili ako mozes naci The neverending story, ima nekoliko nastavaka (http://www.imdb.com/title/tt0088323/), Spiderwick chronicles, Time bandits (http://www.imdb.com/title/tt0081633/). ovo je prvo sto mi je palo na pamet
|
|
To bi čak mogao biti i dobar film, baš me zanima kad će doći na red i ostali strip junaci, recimo Zagor :)
Edit: Htio sam reći da će biti dobar ako slijede strip. |
trailer koji sam ja vidio nema apsolutno nikakve veze sa dylan dogom.. on je macho frajer u americi !?! koji puno puca i uvodi reda u drustvo nemrtvih (vukodlaka vampira zombija itd)
film ce mozda bit dobar al su ga usrali u trenutku kad su ga nazvali dylan dog.. |
|
jel se to meni čini ili će green hornet biti zabavan? :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |