![]() |
Citiraj:
Znam ja razliku od oruzja, nisam bas tip da sam igrao samo sa jednom vrstom. Stalno mijenjam i oruzja i kitove jer mi dosadi igrati sa istom kombinacijom. Znam i razliku između AT4 i CG-a samo se moj komentar odnosio na frustraciju na igrace koji namjerno koriste CG za pjesadiju sto je za mene, a i za server na kojem igram nekorektno. Barem po mojem viđenju do sada CG za pjesadiju koriste najcesce low level igraci. A sto se tice flejmanja, dok sam igrao cod2 nije bilo foruma gdje nisam imao trajni ban :roller: |
Ja CG koristim katkada namjerno, katkada slučajno, kada mi npr. ponestane metaka u svim drugim oružjima, a nož ne mogu bacat preko pola mape, pa mi se okrzne uslijed lošeg kretanja da spičim nekog sa CG-om, sa explosives perkom i divim se fizici dok tijela medica lete where no man has gone before :(
|
-noob CG lamer
-noob-tuber -noob camper -noob sniper -retarded slugs user -ez-mode m14 enchanted retard (???!!??) sve to najcesce zaokruzeno sa fight like man(??!??)........i tako cijelu godinu... Sta fali CG-u i zasto ga "low level" igraci samo koriste, ako je tako lijepo ucinkovit vs. inf? Sta si ne napravite servere "handguns only" pa uzivate a ne whynate po partijama i forumima ? |
Sve je dopušteno ako to igra dozvoljava i ako su developeri tako zamislili.
Posebno me nerviraju serveri sa ograničenjima npr. ograničenje recona pa kad ga izaberem onda me server ubije. :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
problem je sto su developeri imbecili pa dopuste/previde abusanje necega. tu uskace community koji takve stvari pokusava balansirat. |
meni najviše ide na k**** kad znam da recimo čuče u zgradi na arici i kempaju, i znam da ako opalim CG da ću ih pobit, i kad to napravim, a po meni je to totalno fair, znam dobit kick jer CGam infantry, a veze s vezom nema :fuming:
|
Citiraj:
Svi znamo koliko ih hejtaš, jer ti svaki puta skinu chopper. :D |
Citiraj:
|
Prokleti Gejm Brejkeri :P
|
Evo upravo dobio kick sa servera, vjerojatno i ben.Malo se Cyc i ja vozili chopperom.
http://slike.hr/slike-male/1/16_797bc.jpg |
Pa jel se svakim kickom mora spamat forum?
|
Nitko ne spama, vezano je za igru ionako. :)
|
Kako me naživcirao idiot jedan sada. Majmun čeka u bazi helić, prvi uđe u njega, poleti, nagne dolje i iskoči. Prvi put sam pomislio, gle njubare, ali kad je to 4 puta napravio, prijavio sam ga adminu. Rezultat, nikom ništ, aj otišao sa servera. Stvarno ima pacijenata.
|
Odlični hitboxovi :nono:
http://www.youtube.com/watch?v=B5WF_XMJcKQ&hd=1 Samo treba probati sa još nekom drugom klasom jer je ovaj wookie malo pogrbljen :D |
Citiraj:
|
kriste kakav opanak zadnji:fuming:
al glavno da se menski cuje na kraju videa:D |
Tiiiiiiiii znaš Cyc. :D
Ma pokušavali smo razne stvari sinoć na praznom serveru: hitbox, knife, quickscoping, no scope, etc. Uglavnom, Lepi me htio roadkillati chopperom i pazi, chopper pada na mene, meni izbaci da mogu stisnuti 'E' da uđem, lol.Uđem u chopper dok je još bio u padu, ranio me teško, krenem letjeti i n00b Lepi me raznese sa C4. :D |
malo je OT, ali jos uvijek Battlefield pa postam ovdje:
:amen: |
a u k**** :care: :care: :care:
|
|
jel on to ubio frajera ... jebote koji frik
|
To se zove skill !:care:
|
O moj bože... Nezna se koji je bolji video! :dobar:
|
Fora u svakom slučaju :D
|
Ima koje razlike u igri ovoj preko EA Dmanagera i one na Steamu?
Mogu kad uzmem ovu od EA dodat u steam pod non steam games i pristupati friends listi in game? |
Citiraj:
|
Da li vam radi logiranje u igri? Meni pojavio error..
|
I meni, zato ne igram večeras, čekam da to poprave...
|
Report. Radi login od 01:30h.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |