![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja imam 400w fortrona i tjera konfu super ali nema ništa od malo žešćeg owercloka jer se komp samo ugasi! |
Crossfire hd3870x2
Zanima me da li se moze staviti u crossfire hd3870x2 koja ima gddr3 sa hd3870 koja ima gddr4 ili mora imati gddr3 kao i ova x2?
hvala unaprijed! |
Moze, ja probao, a uostalom na topicu o 3dmark 06 rezultatima imas reze sa takvom kombinacijom.
Ps: Meni se nije bas nesto pokazalo. |
znaci moze, thx
|
Ati sapphire 3870 driver?!
Pozzzzz
Kupio sam novu grafičku. VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD3870, 512MB DDR4, DVI, HDMI, CrossFire i zelim najnovije drivere skinut...e sad, odem na http://www.sapphiretech.com i pita me dal da skinem catalyst drivere za win xp 32 bit ili 64 bit....koji su moji?!?!?!?!? 32 ili 64 bit???? ostataka konfe je: Intel E8400 proc, gigabyte p35 ds3r ploca.... |
32. :d
|
Ovisi koje windowse ima!
|
ako ne zna šta je to x64 99% je da ima 32, samo ti skini 32 :D
|
A možda ima i vistu gore LOL! Osobito ako prati modne trendove!
|
oki skidam 32 bit .....tnx na brzom odgovoru
|
Puše mi neki mali vent od 9cm(neznam točno mjeru,vanserijski neki stari) po čipu od plave,valjda zato su tak dobre temperature.
|
Citiraj:
Osim toga, kaže ti installer ako skineš drivere za drugi OS tak da nemaš brige. |
Kolika je glasnoća i temperatura grafe HD3870 Gigabyte kod igranja zahtjevnih igrica?
|
Glasnoća je uvijek ista, jer nema mogućnost regulacije broja okretaja. Znači, Zalman se vrti stalno na 100%, a to je, kako kome, nekome tiho, a nekome preglasno. ;)
A temperatura ide do 55C. |
Gleda sam malo po ostalim forumima i vidim kako ljudi dižu Powercolor hd3870 na 920/2800Mhz(navodno bez vmem moda).Jel to moguće, tj ak ima tko tu grafu da mi iz prve veli dal ide toliko?!hvala
|
Evo upravo ustekao Toxic i stalno mi javlja neki PCI Device u hardwareu...sto bi to moglo biti pitanje je sad? Drviere uredno instalirao i kartica sljaka, ali nemam blage koji je to k. ? Mozda ona HD Audio sranja?
|
Upravo tako :).
|
Hm, ali nece mi ga instalirati ...otkud to "vuce"? Imam Audigy SE zvucnu. I uredno radi. Zbunjola.
|
JA sam instalirao sa CDa s driverima od proizvođača grafe (samo audio, VGA driver sam normalno skinul sa web-a). Vjerojatno ima na Sapphire-ovim stranicama za skinuti audio driver. Ako ti automatski prebaci na ATI HD audio, samo ga u control panelu vratiš na Creative, inače nećeš imati zvuka.
|
Ma VGA driver normalno radi, catalyst 8.4, i kad pokusam taj HD Audio sa Sapphire CD-a forsirat, ne moze ga instalirati.
Evo to pise za taj Unknown PCI devise u Everestu: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nema sanse da se instaliraju. Mozda zato jer imam posebnu PCI audio karticu (audigy) i disejblan onboard sound, tko ce ga znati. Uglavnom, ni 3D čmark nece pokrenuti bez tog drivera, hehe. Ipak necu u sinteticare :D
|
Nema ti to veze, osim ako nije do nekog opasnog IRQ konflikta isl, al onda bi vjerojatno vidio i BSoD. Meni se sve normalno instaliralo pored SB Live!. Probaj samo otpakirati (extraktirati) arhivu pa instalirati metodom "I have a disk". Makar, na Sapphire-ovim stranicama mora biti neki svježiji driver.
|
Eh a dali ti se isto dogadja sa omeginim driverima?
|
|
Bravo Kokonat, izgleda da ce ovo funkcionirati :)
|
Mora. Samo ne zaboravi poslije instalacije vratiti defaultni audio sklop na Audigy jer ovaj driver ima tendenciju da sam sebe stavi za defaultni audio sklop u kompu pa ostaneš bez zvuka na zvučnicima.
|
Citiraj:
Rješenje po recepturi coconut-a šljaka 100% :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:20. |